Kundomdömen om LABRANDA Bahia De Lobos

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 189 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Utomhusmiljön
-
Nya sängar. Fungerande internet.

Bekräftad gäst: 2020-02-20


10 av 10

+
-
Tydligare vägbeskrivning för att hitta sitt rum. Vi såg många som irrade runt med sitt bagage. Krokar i badrum och hotellrum för att kunna hänga upp handdukar mm

Bekräftad gäst: 2020-02-10


10 av 10

+
Rent och fräscht ÖVERALLT! Varierad mat varje dag. Läget var riktigt bra, nära till både centrum och strand. Trevlig personal.
-
GYMMET!! Utrustningen är under all kritik tyvärr, likaså öppettiderna - se till att gästerna får tillgång med samma nyckelkort som går till rummet, på de tider man själv önskar. Sängarna är för hårda, löses lätt med en bäddmadrass. Byt ut bäddsofforna, de kan fungera om du har mindre barn i extrabädd, men inte för en vuxen - går inte att ligga varken på längden eller bredden utan vår son fick ligga diagonalt för att få plats i bäddsoffan.

Bekräftad gäst: 2020-02-03


10 av 10

+
Läget,maten,personal,ja allt var bara till belåtenhet.Hit återvänder man gärna i en ej för avlägsen framtid.
-
Möjligtvis någon typ av madrass i sängarna som är något hårda men efter ett par nätter blir man van.

Bekräftad gäst: 2020-02-02


7 av 10

+
-
Poolen var iskall. Fanns inga bäddmadrasser i sängarna.All inklusive stängde 23 fast baren var öppen till 24.

Bekräftad gäst: 2020-01-30


10 av 10

+
Det var handikappvänligt
-
Ingen aning

Bekräftad gäst: 2020-01-27


9 av 10

+
Beliggenhed.
-
Lidt grønt at kigge på fra terrasserne.

Bekräftad gäst: 2020-01-26


8 av 10

+
rent, snyggt, nära till city
-
varmare pool, tidigare underhållning, information om de olika aktiviteterna och underhållning.

Bekräftad gäst: 2020-01-23


9 av 10

+
Läget
-
Bättre utbud i baren och mysigare inredning samt musik där.

Bekräftad gäst: 2020-01-20


6 av 10

+
Uppmärksam och vänlig servicepersonal förutom receptionspersonal som var ointresserad, snäsig och inte alls hjälpsam.
-
Matutbud magert och inte direkt varierat, vänligare service i reception, trevligare offentliga utrymme som ex baren. Upplevdes definitivt inte som ett självklart 4-stjärnigt hotell i standard utan som ett 3-stjärnigt. Kommer inte att rekommendera till någon som söker den standarden.

Bekräftad gäst: 2020-01-05


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

88% av resenärerna rekommenderar

2898 omdömen
Utmärkt
 
1337
Väldigt bra
 
1039
Bra
 
382
Mindre bra
 
86
Underkänt
 
55

5 senaste omdömen

2019-06-23

Inlägg av 418mikej

Semester

Detta hotel borde endast ha 3*. Personalen i receptionen var inte speciellt trevliga eller hjälpsamma. Poolområdet var medelmåttigt. Maten var bra. Hotellet ligger centralt. Rekommenderar inte detta hotel som första val.

 
2019-05-22

Inlägg av SwedenAnne Sweden

Perfekt all-inclusive hotell.

Hotellet ligger centralt, rymliga rum med alla bekvämligheter. Personalen var serviceminded ovh trevliga. Maten mycket god med många variationer. 2 stora pooler och en barnpool. Omgivningarna vackra med palmer och blommande kaktusar

 
2019-03-08

Inlägg av Carina B

Perfekt familjehotell

Underbar mat, trevlig personal som kunde kommunicera väldigt bra på engelska. Härligt med saltpool och fanns gott om solstolar. Rent och fräscht överallt och mycket aktiviteter under dagen och kvällen. Hotellet ligger också mitt i stan och är nära butiker, restauranger och stranden. Rekommenderar verkligen detta hotell för familjer och folk som bara vill njuta och ha lite kul i sitt liv.

 
2019-01-30

Inlägg av GrandTour22431657703 Klagstorp, Sverige

We recommend this hotel, will be hard to top this!

Vilket hotell!!!Jag överraskade min make med en resa hit på hans 50-årsdag! Vår första resa utomlands. Kan bara rekommendera att åka hit! Förträfflig service, god mat o dryck och rent o fräscht! Har bara superlativ att använda!

 
2019-01-30

Inlägg av palmen_gp Uppsala, Sverige

Fruktansvärd mat

Smaklös och dålig kvalité på mat och dryck. Annars trevlig personal och bra rum, kanske en aningen hårda sängar. Fin pool med gott om solsängar. Går inte att reservera vilket gör att man får en plats när man vill. Bra läge centralt i Corralejo.