Kundomdömen om LABRANDA Bahia De Lobos

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 213 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Service
 
8,7 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Maten och rummen var nog det bästa.
-

Bekräftad gäst: 2020-03-19


8 av 10

+
Sängen & personalen
-
Maten

Bekräftad gäst: 2020-03-16


8 av 10

+
Frukosten, lunchen, städningen, Animation team!
-
Fler parasoll runt poolen, krokar på väggen på rummet, ställning till alla våta handdukar o badkläder på altanen,för dyrt med spa! Ner med priset för bubbelpool då får ni fler som besöker det! Kartan man fick på hotellområdet när man kom! Ingen förstod den! Måste göras bättre o skriv ut vad allting är!

Bekräftad gäst: 2020-03-15


10 av 10

+
Poolen, lunchen och en tjej och två killar i serveringspersonalen och en kille i receptionen.
-
Sängarna för de var sten hårda (vi bäddade ner filtarna under lakanet så det blev bättre:) samt det varma på morgonen... samt att 1:a rummet vi fick var ac’n sönder i, vi sa så sen fick vi annat rum.... där fungerade inte kylen- men den behövde vi inte så vi sa inget om det.

Bekräftad gäst: 2020-03-15


10 av 10

+
Vi fick ett mycket bra rum som vi tyckte om. Både läge och balkong mot em sol. Vi tyckte maten var bra med mycket att välja på, vi förstår inte de som klagar på maten. Underbar sallad med många valmöjligheter och alltid fräscht.
-
Skaffar bäddmadrasser till de hårda sängarna.

Bekräftad gäst: 2020-03-12


10 av 10

+
jätte bra personal
-

Bekräftad gäst: 2020-03-12


8 av 10

+
Läget, trevlig personal.
-
Gymets öppettider och byta ut rostiga cyklar, dåligt utbud av hantlar. Bilden ni har på gymet överensstämmer i te med verkligheten. Att gymet öppnat 10:00 var en stor besvikelse, dagarna blev inte alls som vi önskat med morgonträning och innan frukost för att efter frukost ge sig ut på ön.

Bekräftad gäst: 2020-03-09


8 av 10

+
Maten och stora fina rum ,
-
Kanske lite trevligt i baren på kvällen . Upplägg och inredning.

Bekräftad gäst: 2020-03-05


10 av 10

+
Nära till poolen, bra mat.Trevlig personal.
-
Aktiviteter och underhållningen på kvällen.

Bekräftad gäst: 2020-02-27


7 av 10

+
Utomhusmiljön
-
Nya sängar. Fungerande internet.

Bekräftad gäst: 2020-02-20


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

88% av resenärerna rekommenderar

2928 omdömen
Utmärkt
 
1357
Väldigt bra
 
1046
Bra
 
383
Mindre bra
 
87
Underkänt
 
55

5 senaste omdömen

2019-06-23

Inlägg av 418mikej

Semester

Detta hotel borde endast ha 3*. Personalen i receptionen var inte speciellt trevliga eller hjälpsamma. Poolområdet var medelmåttigt. Maten var bra. Hotellet ligger centralt. Rekommenderar inte detta hotel som första val.

 
2019-05-22

Inlägg av SwedenAnne Sweden

Perfekt all-inclusive hotell.

Hotellet ligger centralt, rymliga rum med alla bekvämligheter. Personalen var serviceminded ovh trevliga. Maten mycket god med många variationer. 2 stora pooler och en barnpool. Omgivningarna vackra med palmer och blommande kaktusar

 
2019-03-08

Inlägg av Carina B

Perfekt familjehotell

Underbar mat, trevlig personal som kunde kommunicera väldigt bra på engelska. Härligt med saltpool och fanns gott om solstolar. Rent och fräscht överallt och mycket aktiviteter under dagen och kvällen. Hotellet ligger också mitt i stan och är nära butiker, restauranger och stranden. Rekommenderar verkligen detta hotell för familjer och folk som bara vill njuta och ha lite kul i sitt liv.

 
2019-01-30

Inlägg av GrandTour22431657703 Klagstorp, Sverige

We recommend this hotel, will be hard to top this!

Vilket hotell!!!Jag överraskade min make med en resa hit på hans 50-årsdag! Vår första resa utomlands. Kan bara rekommendera att åka hit! Förträfflig service, god mat o dryck och rent o fräscht! Har bara superlativ att använda!

 
2019-01-30

Inlägg av palmen_gp Uppsala, Sverige

Fruktansvärd mat

Smaklös och dålig kvalité på mat och dryck. Annars trevlig personal och bra rum, kanske en aningen hårda sängar. Fin pool med gott om solsängar. Går inte att reservera vilket gör att man får en plats när man vill. Bra läge centralt i Corralejo.