1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om LABRANDA Bahia De Lobos

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10

10 senaste omdömen


3 av 10

Johan,

+
Läget i Corralejo.
-
Maten vid lunch och middag måste förbättras radikalt! Den var mycket bättre när vi var på detta hotell för ett år sedan. Inga fåglar i matsalen! (Smittfara!) Bättre avcheckning av rum vid gästbyte. (Läckage från handfat). Bättre sängar! (Stenhårda!)

Bekräftad gäst: 2019-02-04


10 av 10

Petra,
Lund

+
Fanns alltid personal tillgängliga, trevliga ch var väldigt serviceinriktade. Fanns saker att göra på hotellet om man kände för det annars låg det väldigt bra till shopping gatan.
-
Se över bäddsofforna, nerlegad i vårt ena rum och var som en banan.

Bekräftad gäst: 2019-02-03


8 av 10

Leo,
Åkarp

+
Hotellets centralt belägna läge. Personalens vänlighet.
-

Bekräftad gäst: 2019-01-27


9 av 10

Carina,
Trensum

+
Bra buffer. Fanns något för alla. Trevligt bemötande av all personal. Nära till centrum. Bra med bokning av utflyckter på hotell och uthyrning av bil.
-
Bytt ut bäddsofforna. Dessa var riktigt nedlegade. Sängarna var hårda.

Bekräftad gäst: 2019-01-21


10 av 10

Petra,
Sundbyberg

+
Trevlig personal!
-
Bäddmadrass i sängarna

Bekräftad gäst: 2019-01-10


7 av 10

,

+
-
Kyl på rummet

Bekräftad gäst: 2019-01-07


9 av 10

Jens,
Uppsala

+
Bra läge. Rent och fint.
-
Hade uppskattat lådor i sängbordet.

Bekräftad gäst: 2019-01-03


8 av 10

Irene,
Stockholm

+
Personalen som jobbade i matsalen och det underbara julmiddag som man fick på juldagen.
-
Bättre information när man kommer till hotellet och hjälp med väskorna. Det skulle behöva mera underhållning under dagen för äldre människor.

Bekräftad gäst: 2018-12-27


5 av 10

Irene,
Stockholm

+
Läget
-
1. All glass ingick inte utan en del fick betalas separat och detsamma gällde vissa spritdrycker. Handduk till pool och säkerhetsskåp ska man lämna 10 Euro per artikel om sedan lämnas tillbaka vid hemresa vid uppvisning av kvitto. Så där är det fel info på er webbsida. Maten var inte i den klassen som htl då den var otrolig smaklös förutom vid julmiddagen då hade de slagit till och då komdet upp till 4stjärnigt.

Bekräftad gäst: 2018-12-27


8 av 10

Sture,
Alingsås

+
Service trevlig.
-
Kylskåp

Bekräftad gäst: 2018-12-24


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

88% av resenärerna rekommenderar

2329 omdömen
Utmärkt
 
1075
Väldigt bra
 
853
Bra
 
303
Mindre bra
 
66
Underkänt
 
32

5 senaste omdömen

2019-01-30

Inlägg av GrandTour22431657703 Klagstorp, Sverige

We recommend this hotel, will be hard to top this!

Vilket hotell!!!Jag överraskade min make med en resa hit på hans 50-årsdag! Vår första resa utomlands. Kan bara rekommendera att åka hit! Förträfflig service, god mat o dryck och rent o fräscht! Har bara superlativ att använda!

 
2019-01-30

Inlägg av palmen_gp Uppsala, Sverige

Fruktansvärd mat

Smaklös och dålig kvalité på mat och dryck. Annars trevlig personal och bra rum, kanske en aningen hårda sängar. Fin pool med gott om solsängar. Går inte att reservera vilket gör att man får en plats när man vill. Bra läge centralt i Corralejo.

 
2019-01-29

Inlägg av Barnbarn2015 Linköping, Sverige

14 dagars avkoppling

Reste all inklusive. Hotellet snyggt, mycket rent, sköna sängar och en helt fantastisk personal. Maten var inte ok. Vi åt uppsnyggade rester, mycket kyckling, fläskstek och dagenföre skurna grönsaker. Det sk. Vinet i tappkranar var druvsaft. Surt och inget att ha. Cavan helt ok. En lärdom att ha med till en annan gång. Frukosten rikt tilltagen. Många goda lokala ostar.

 
2019-01-20

Inlägg av Nottalielsen

Härlig vecka

Mycket bra information vid incheckning. Vi hade rum 2020 med balkong mot huvudpoolen. Fint rum rymligt och fräscht, sängarna något hårda, bra städning. Maten vid lunch gott med riktig pizza som bakades i ugn, bra utbud på frukosten, middagen på kvällen varierande och goda såser vi köpte till flaskvin till ett bra pris. Lugnt vid poolen fanns alltid lediga solstolar. Bra läge några steg ut från hotellet så är du på huvudgatan. Bra promenadområde lätt att nå havet och hamnen. Bra service med trevlig och vänlig personal. Ett mycket bra hotell som vi gärna återvänder till.

 
2019-01-15

Inlägg av MonRyd001 Bankeryd, Sverige

Trevligt

Fint hotell med rymliga rum. Vi hade dubbelrum (rum 1177) med en bäddsoffa till våra barn 8 och 11 år. Inga höga hotellbyggnader utan två våningar. Vi bodde på bottenplan vilket då innebär en trevlig terrass. En pool var skaplig temp i. Den andra var mycket kall. All inclusive Maten var okej. Dock väldigt dålig ”snacks måltid” Ligger mitt i city! Taxi 8euro till den fina stranden som ligger ca 5 km bort.