Kundomdömen om LABRANDA Bahia De Lobos

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 116 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Service
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

Marina ,
Ystad

+
Läget och personalen
-
Sängarna hårda, maten lite smaklös. Bättre underhållning

Bekräftad gäst: 2019-10-15


8 av 10

Henrik,
Örebro

+
Läget och hyfsad mat
-

Bekräftad gäst: 2019-10-08


10 av 10

,

+
God mat trervlig personal
-

Bekräftad gäst: 2019-10-01


10 av 10

Gunilla,
Motala

+
Det var mycket bättre än förra året, Vatten kokare på rummet och fler kontakter för mobiltelefon
-
Jag tycker att alla måltider borde serveras på plan 1 och inte nere i källaren, då kan man välja att sitta ute och det blir inte lika "högt i tak", typ?! Svårt att koppla av och njuta av lunchen eller middagen när de är en trappa ner. Tufft att gå i trapporna när man har fysiska besvär som knä och rygg

Bekräftad gäst: 2019-09-10


8 av 10

Lars ,
Stockholm

+
God Mat
-
Byt ut sängarna

Bekräftad gäst: 2019-09-03


8 av 10

philip,
östersund

+
Personalen speciellt i baren
-
Mer parasoll

Bekräftad gäst: 2019-08-20


8 av 10

Maria ,
Stockholm

+
Det centrala läget.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-06


7 av 10

Svend,
Danmark

+
Der blev gjort fint rent hver dag. Receptionistens. Sr døde og hjælpsom.
-
Morgenmaden var delt i 3 tidlig almindelig og sen, når man kom til den sene havde personalet stort set fjernet al maden, så der var ikke meget andet end brød og smør og frugt tilbage. Personalet havdet alt for travlt med at rydde Op, man kunne næsten ikke nå ar spise færdig, før de fjernede tallerknen. Når der er var inclusiv og man kun måtte få 2 drinks om aften, det er lidt mærkeligt. Der manglede parasoller der burde måske vær en parasol til vær 3 solseng. Vandet i poolen var meget koldt.

Bekräftad gäst: 2019-07-30


8 av 10

Sofie ,
Linköping

+
Fräscht, modernt och bra mat
-
Mycket mjukare sängar då sängen var stenhård

Bekräftad gäst: 2019-07-02


8 av 10

Anne-Marie,
Helsingborg

+
Läget servicen.
-

Bekräftad gäst: 2019-05-07


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

88% av resenärerna rekommenderar

2754 omdömen
Utmärkt
 
1264
Väldigt bra
 
998
Bra
 
361
Mindre bra
 
82
Underkänt
 
49

5 senaste omdömen

2019-06-23

Inlägg av 418mikej

Semester

Detta hotel borde endast ha 3*. Personalen i receptionen var inte speciellt trevliga eller hjälpsamma. Poolområdet var medelmåttigt. Maten var bra. Hotellet ligger centralt. Rekommenderar inte detta hotel som första val.

 
2019-05-22

Inlägg av SwedenAnne Sweden

Perfekt all-inclusive hotell.

Hotellet ligger centralt, rymliga rum med alla bekvämligheter. Personalen var serviceminded ovh trevliga. Maten mycket god med många variationer. 2 stora pooler och en barnpool. Omgivningarna vackra med palmer och blommande kaktusar

 
2019-03-08

Inlägg av Carina B

Perfekt familjehotell

Underbar mat, trevlig personal som kunde kommunicera väldigt bra på engelska. Härligt med saltpool och fanns gott om solstolar. Rent och fräscht överallt och mycket aktiviteter under dagen och kvällen. Hotellet ligger också mitt i stan och är nära butiker, restauranger och stranden. Rekommenderar verkligen detta hotell för familjer och folk som bara vill njuta och ha lite kul i sitt liv.

 
2019-01-30

Inlägg av GrandTour22431657703 Klagstorp, Sverige

We recommend this hotel, will be hard to top this!

Vilket hotell!!!Jag överraskade min make med en resa hit på hans 50-årsdag! Vår första resa utomlands. Kan bara rekommendera att åka hit! Förträfflig service, god mat o dryck och rent o fräscht! Har bara superlativ att använda!

 
2019-01-30

Inlägg av palmen_gp Uppsala, Sverige

Fruktansvärd mat

Smaklös och dålig kvalité på mat och dryck. Annars trevlig personal och bra rum, kanske en aningen hårda sängar. Fin pool med gott om solsängar. Går inte att reservera vilket gör att man får en plats när man vill. Bra läge centralt i Corralejo.