1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Hesperia Bristol Playa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,0 / 10
Städning
 
7,1 / 10
Service
 
7,7 / 10
Faciliteter
 
6,7 / 10
Mat och dryck
 
6,4 / 10
Rum/lägenhet
 
6,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,0 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Mona,
Tomelilla

+
Bra läge nära
-
gärna mer info i katalogen hur lägenheter läge är. Fick en lägenhet som utsikten var mot en vägg

Bekräftad gäst: 2019-02-10


5 av 10

Sven,
Ystad

+
Inget speciellt
-
Bättre möbler. SÄNK TEMP PÅ VARMVATTNET. Öppna matrestaurangen behövs med tanke på läget. Poolbar räcker inte.

Bekräftad gäst: 2019-01-21


7 av 10

,

+
Trivsam inredning.
-
Utöka köksutrustningen med olika saker.

Bekräftad gäst: 2018-12-17


7 av 10

Å,

+
-
Mer köksutrustning. Fanns ingen vass kniv, bara tre av allt och inga vinglas.

Bekräftad gäst: 2018-07-29


6 av 10

Terese,
Aneby

+
Personalen i receptionen, särskilt Sara.
-
Det borde finnas skärbräda, vinglas och en brödkniv i alla rum.

Bekräftad gäst: 2018-07-29


7 av 10

Tor,
Segeltorp

+
Lägenheten
-
Vi fick städning på helt olika tider = INTE BRA

Bekräftad gäst: 2018-06-24


7 av 10

Björn,
Stockholm

+
Poolbaren
-

Bekräftad gäst: 2018-06-10


8 av 10

Lena,
Nybro

+
Välskött utemiljö.
-
Ett bättre utrustat kök. Vi saknade en kniv, två grytor (fanns bara en), citronpress. Kan Apollo välja bättre lägen på lägenheterna?Betalade extra för havsutsikt. Tyvärr blåste det så mycket så vi kunde inte njuta av den. Att solen inte nådde balkongen gjorde inte saken bättre! :(

Bekräftad gäst: 2018-06-03


8 av 10

Gunni,
Gävle

+
Personalen i receptionen och frukostpersonalen. De var mycket serviceinriktade
-
Städningen var bra, men de glömde att fylla på tex toapapper, badrumsmatta, lakan vid ombyte.

Bekräftad gäst: 2018-04-30


8 av 10

Aino,
Stockholm

+
Lagom för vår smak , bekvämt med affären
-

Bekräftad gäst: 2018-04-30


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

54% av resenärerna rekommenderar

2305 omdömen
Utmärkt
 
512
Väldigt bra
 
874
Bra
 
566
Mindre bra
 
216
Underkänt
 
137

5 senaste omdömen

2019-02-17

Inlägg av 368jensw Stockholm, Sverige

Semester

Helt ok hotell som har trevlig personal som är hjälpsamma. Lägenheten var ok men kanske lite sparsamt med köksredskap. Ett par vinglas hade inte skadat och en kaffebryggare. Nära till centrum vilket är ett +

 
2018-04-21

Inlägg av AnnaoAnnelie

Mycket bra lägenhetshotell

Ett fint hotell med bra läge. Nära till allt. Fantastisk personal. Vi vill ge extra beröm till massagen. Fantastisk. Enda nackdelen var att flera balkonger / uteplatser inte gick att använda i den hårda blåsten. Här borde hotellet satsa på bättre vindskydd.

 
2017-11-21

Inlägg av lenakatarinaingmarse Höör, Sverige

jättefint

mkt trevligt bemötande! Jag hade inte förbokat rum, men det fixades och ordnades så att jag fick plats. jättefin lägenhet och snygg pool med bar. lugnt läge m utsikt mot Lanzarote. fräscht och snyggt i hela hotellet. hyfsad middags och frukostbuffe.

 
2015-07-02

Inlägg av 424ulrikat Sverige

Mycket trevligt och lugnt

Åkte med min man i April 2014. Mysigt och lugnt hotell med 2 pooler på innergården. Bra personal och bra frukost. Nära till centrum. Vi hyrde cyklar och cyklade massor runtom ön på dagarna och promenerade längs den fina strandpromenaden till centrum på kvällarna för att äta middag. Massor med bra restauranger i närheten.

 
2015-05-26

Inlägg av Tetre90 Kramfors, Sverige

Lugnt och fridsamt

Vi var där 2014 i April, varmaste dagen Var 27 grader i skuggan, lugnt hotell ca 1km eller mindre från själva centrum i Corralejo. Lägenheterna skulle nog behövas renoveras, men vårat rum var helt okej. Lite krakulerade badrum har väl ingen dött av så att säga. Lägenheterna har utsikt över poolområdet, stor pool med en barnpoolsdel som är grundare, solstolar runt om poolen. wifi fungerar endast i lobbyområdet, frukosten var riktigt god! Ett minus är att poolbaren bara hade öppet några ynka timmar, men finns gott om barer i centrum så de gjorde inte så mycket!