Kundomdömen om Galera Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 66 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
7,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
7,3 / 10
Mat och dryck
 
4,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Service
 
8,1 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Gillian
-

Bekräftad gäst: 2020-02-10


7 av 10

+
Närheten till havet. Lugn och ro
-
Förbättra sanitära standarden

Bekräftad gäst: 2020-02-10


10 av 10

+
Läget o att det inte var stort, litet o personligt
-
Obligatorisk fråga 6, märkligt upplägg eftersom vi inte hade någon mat/dryck. Irriterande när inte enkäter stämmer med upplägget

Bekräftad gäst: 2020-02-03


10 av 10

+
Att det var litet och kändes familjärt. Och trevlig personal.
-
Går inte att svara på mat och dryck eftersom det inte fanns

Bekräftad gäst: 2020-01-30


9 av 10

+
Läget-renligheten- personalen. Mat och dryck 1 ej utnyttjat.
-
I stort sett inget.

Bekräftad gäst: 2020-01-30


8 av 10

+
Det var läget.Lugn atmosfär på hotellet. Nyrenoverat
-

Bekräftad gäst: 2020-01-27


8 av 10

+
Läget vi stranden, bra personal och lungt område
-
Se till balkong dörrarna det var väldigt dragit. En kaffebryggare istället för dom som finns nu.

Bekräftad gäst: 2020-01-27


8 av 10

+
Bra läge nära stranden, bra renlighet
-
Elsäkerhet!!!! På golvlampan i vårt rum var lamphållaren av så elsladdarna var blottade. Vi drog ur kontakten och sa till men inget hände på vår vecka. vi oroar oss för att någon som flyttar in efter oss inte är lika kunniga på el. Badrummet saknade ordentlig ventilation. Trycket i duschen var i det närmaste obefintligt.

Bekräftad gäst: 2020-01-23


8 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2020-01-20


8 av 10

+
På stranden och samtidig i byn Liten och mysig
-
Städning.

Bekräftad gäst: 2020-01-19


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

70% av resenärerna rekommenderar

151 omdömen
Utmärkt
 
53
Väldigt bra
 
46
Bra
 
26
Mindre bra
 
15
Underkänt
 
11

5 senaste omdömen

2014-04-12

Inlägg av FarmorG-teborg Göteborg

vandrarhemsstandard

Bodde här f å i ett renoverat rum men den här vistelsen var rena katastrofen! Totalt ointresserad receptionsdam med mycket dåliga språkkunskaper förutom spanska. Trots att jag och resebyrån skrivit till hotellet i förväg fick vi inte balkong, de går i första hand till gäster som bokar mer en1 vecka och/eller betalar extra (vi hade inte ngt sånt alternativ). Vi fick rum 4, gick inte att byta hotellet fullt. Lägenheten hade varken fm eller kvällssol, torftig köksutrustning t ex bara en kökskniv och ingen skärbräda, endast takbelysning i köks/vardags rumsdelen, avskavda köksluckor i 70-talsstil, illorange nedsutten soffa, ingen golv/bordslampa. Bara ett sängbord med en svag lampa eller takbelysning delvis trasig, ett gammalt ofräscht träskåp med tre hyllor, stenhårda sängar. Duschplats som läckte vatten på golvet och toalett med spolknapp på trekvart endast 1 handukshängare vid tvättställ, handduk 2 hängdes på städutrustningen! som också förvarades där. Inga krokar för ytterkläder i entrén, inga dynor till altanstolarna osv. Medelmåttig vandrarhemstandard med andra ord. Hotellet lever högt på sitt fantastiska läge precis på stranden.

 
2013-04-17

Inlägg av Sussie79 Vaasa, Finland

Lugn och gemytlig vistelse

Jag och min kompis bodde en vecka på Galera Beach i slutet av mars. För oss var det ett perfekt boende. Vi ville ha en mysig lägenhet nära havet och centrum som inte kändes som ett turistkomplex, och det fick vi. Innergården var mysig och varje morgon satt vi bredvid den lilla poolen och åt frukost. Personalen var spansk och hjälpsam. Vi hade rum på andra våningen med balkong och det är att rekommendera. På morgonen kunde man ta en promenad längs stranden.

 
2013-03-14

Inlägg av FarmorG-teborg Göteborg

På stranden

Hotellet har ett fantastiskt läge alldeles vid stranden. Frächt och fint utifrån men skulle behöva en övergripande re make inuti, är nog inte renoverat på 20 år. Bara 18 lägenheter men lugnt och o skönt om man inte bor i lägenheterna närmast strandserveringen som har musik från ca 10 - 17, men det finns ju de som gillar det med. Mckt vänlig personal som städar fint.

 
2011-09-17

Inlägg av rufsrufs Stockholm, Sverige

Skapligt hotell!

Men................lite bättre sängar skulle man önska + att det skulle gå att öppna garderoberna i sovrummet utan att flytta sängarna. Dåligt med endast ett skåp i köket, tomrum mellan skåpet. Vid regn så rann det in i den lilla hallen + v-rummet.

 
2020-01-12

Inlägg av CKJ72 Gloucester

Disappointing - James Villa Booking Villa Galera

We hired this villa for Christmas, photos looked ok on James Villas website but when we arrived we were not too impressed with what we got , I would say it's fine for a group of people who don't mind a bit of noise late night / early hours of morning & just want somewhere to sleep maybe at a 2/3 star quality, but if your thoughts were like ours that James Villas provide decent villas I'd be careful booking this one, we even left the villa earlier than we paid up to and stayed in a 3 star hotel instead, and that was luxurious in comparison to this place. Its 'ok' but definitely not my idea of somewhere nice to stay. The villa needs quite a bit of attention, we found so many niggly problems that we would have had maintenance in all week if we'd reported them all, the final straw was losing the hot water when the boiler packed up and we left the next day just so we could get hot showers in a hotel. Some of the problems we found: the door to the front balcony would not open so you couldn't go out and enjoy the sea view from the balcony. The air con was not working well in the twin room and was stuck on in the double room, the door to the balcony looking over the pool was very difficult to open & bodged with a latch lock which was very hard to unlatch and I ended up cutting my hand doing so, on arrival the cleaning had not been done well, there was an empty loo roll cardboard tube on the bathroom floor still & hair around all the skirting boards upstairs bedrooms & bathroom, the drains downstairs smelled awful and we had to buy & disinfectant to pour down every sink, the front door was very difficult to open, I couldn't open it when we arrived after a late flight and thought at first they'd given us the wrong key but it needed pulling to the door frame for the key to turn, the patio door was like a challenge from the crystal maze to work out, due to that also be bodged.. sorry I mean fixed up to get round a broken lock, my husband is an early bird & I love my sleep, so if he wanted to go for a walk in the morning whilst I slept, he had to lock me in the villa - quite dangerous a fire risk really as I couldn't open the crystal maze patio door until the end of our stay, we found the bed in the double room was far too hard to sleep on, after 2hrs the first night I was in so much pain I moved to the twin room, there was damp outside by the bbq so lots of cockroaches in outside area and around your feet if at at the table, and we found a knife (not one from the kitchen) next to the pool the day we arrived. Whilst we were here they were doing roadworks outside the villa so there was no parking until the thursday of our stay, and the noise from the jack hammer was not nice either but I suppose it had to be done so just bad luck it was that week. The pool in the garden is very small. On arrival we found out that the galera beach apartments were part of the same complex and this was where reception was located, to be fair the staff there on reception were lovely and friendly, the washing service was fab, just drop off a bag of clothes & they wash & return to you, didn't use their pool as just didn't feel right, almost felt like this should be for the use of the apartments in that area only. Before booking this villa we asked James Villas what this property was like and whether there were any reviews, a james villas representative told us that this was a new property to them so no reviews yet, we've since realised from trip advisor reviews that they lied as have found reviews on here from way back, so don't trust anything you are told by them directly. I normally book my accomodation direct after doing a bit of research, this time I went for an easy option thinking James Villas would provide good standard of accomodation, never again! Will revert back to my self research from now on.