Kundomdömen om Arena Beach

Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,9 av 10 baserat på 103 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,9 / 10
Städning
 
8,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
7,3 / 10
Mat och dryck
 
7,2 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Service
 
8,4 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Service
-
Renovering

Bekräftad gäst: 2020-02-17


7 av 10

+
Lugnt läge
-
Lägre ljudnivå i matsalen

Bekräftad gäst: 2020-02-17


8 av 10

+
Personalen. Mycket vänliga och serviceminded.
-
Middagen. Kockarna borde skickas på kurs. Allt kött som stärktes var torrt och sönderstekt. Och man måste ha glömt var kryddorna finns i köket. Annat frukosten var ok. Man bör ha någon brödsort för gluten allergiker samt någon yoghurt för laktos allergiker.

Bekräftad gäst: 2020-02-10


8 av 10

+
Trevligt hotell med en personsl med hög servicenivå. Rent o snyggt, bra mat och dryck.
-
Kanske lite varmare pooltemperatur.

Bekräftad gäst: 2020-01-26


8 av 10

+
Läget
-
Maten var dåligt kryddad o inte riktigt varm. Bullrigt i matsalen. Fler sittplatser i Lobby Baren. Ta bort alla handdukar från bokade solstolar.

Bekräftad gäst: 2020-01-23


9 av 10

+
Personalen
-
Ta bort badkaret och sätt in dusch

Bekräftad gäst: 2020-01-23


7 av 10

+
Service, Receptionen, Bäst av allt tjejerna Camilla och Valentina som anordnade minidisco.
-
Poolen var inte uppvärmd, trots att det stod att den var det på er hemsida. Väldigt lyhörda hotellrum, man hör allt grannarna gör

Bekräftad gäst: 2020-01-20


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-01-19


8 av 10

+
Trevliga och vänliga. God hyfsad mat . Rummen ganska bra , poolerna bra , rent runt om kring . Bra service .
-
Att gavlarna sitter fast på sängen och dubbel säng , bättre cyklar att hyra , mer glas och koppar 4:ra i varge lägenhet tex .

Bekräftad gäst: 2020-01-16


8 av 10

+
Lugnt och trevligt.
-
Rummens standard och värmen på rummen.

Bekräftad gäst: 2020-01-13


Something went wrong when loading reviews.