Rumstyper på Alua Suites Fuerteventura

Familjerum

Familjerum med vardagsrumsdel och sovrumsdel som skiljs åt av skjutdörrar. Kylskåp, vattenkokare, tv med satellitkanaler, telefon och hårtork. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. USB-port för laddning av elektronisk utrustning. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: Ca 45 kvadratmeter inkl. uteplats
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn

Juniorsvit Premium (för gäster över 16 år)

Fina och fräscha juniorsviter premium för gäster över 16 år. Litet kylskåp samt vattenkokare. Välkomstkit på rummet, består oftast av en flaska vatten, juice och öl. Telefon och tv med satellitkanaler. Kuddmeny. Strandväska. Gratis deponering, luftkonditionering och wifi. USB-port för laddning av elektronisk utrustning. Hårtork. Badrock och tofflor. Dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: Ca 42 kvadratmeter
Antal personer: 1-3 personer

Juniorsviter

Rymliga och moderna juniorsviter med sovrum och vardagsrum, som är nyrenoverade. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Vissa juniorsviter har en skjutdörr mellan sovrummet och vardagsrummet. Kylskåp samt vattenkokare. Tv med satellitkanaler, telefon och hårtork. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. USB-port för laddning av elektronisk utrustning. Bad/dusch och wc. Terrass eller balkong. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: Ca 42 kvadratmeter
Antal personer: 1-4 personer, varav 1 barn

Tvårumssvit

Nyrenoverade, rymliga tvårumssviter med två sovrum som separeras av en skjutdörr. Det ena sovrummet har dubbelsäng och det andra sovrummet har två separata sängar och öppen planlösning med vardagsrummet. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Alla rum har kylskåp och vattenkokare. Tv med satellitkanaler. USB-port för laddning av elektronisk utrustning. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Bad och wc. Terrass eller balkong. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: Ca 53 kvadratmeter
Antal personer: 2-5 personer, varav 1 barn