1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Puerto Caleta

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
6,0 / 10
Städning
 
6,2 / 10
Service
 
6,8 / 10
Faciliteter
 
5,5 / 10
Mat och dryck
 
6,0 / 10
Rum/lägenhet
 
5,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
6,1 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

leila,
stockholm

+
det va rent och trevlig personal, nära till allt!
-
inget

Bekräftad gäst: 2019-01-21


3 av 10

Ahmet,
Falkenberg

+
Centrum, nära stranden
-
Lägenhet 79 var en av de sämsta. Gamalt, ingen sol , kalt.

Bekräftad gäst: 2018-12-24


8 av 10

Rolf,
Killeberg

+
Läget
-
Bättre glas och mer Tv kanaler (sport )

Bekräftad gäst: 2018-12-16


4 av 10

Margareta,
Halmstad/Steninge

+
låget
-
mkt slitet rum -duschkabindörrarna fick lyftas ist.f.att skjutas för att ändra läge lsiterna var lösa, tolaettpappershållaren trasig, kylskåpets ovansida dlevis nedsmaält pga vårme från spisen ovanpå- innebar att därren var helt sned- spisens röda lampa lyste konstant utom när en platta var på läge 2- det saknades ett par knappar eller yl som lämnat ett hål i storlek gammal svanke 50öring direkt med till de elketriska ledningarna till plattorna.Jalusierna i terassdörrarna var trasiga, flera spjälor hängde lösa-gav inrycket att ngn försökt bryta sig in. Brandvarnaren skanade skyddskåpa- om den resterande delen fungerade slapp vi desbättre erara

Bekräftad gäst: 2018-04-23


8 av 10

Kjell,
Mölndal

+
Bra läge och trevlig persona.
-
De bör omedelbart sluta med att ta betalt för att hyra brödrost hårfön och vattenkokare. Det skall finnas en kaffebryggare!

Bekräftad gäst: 2018-03-19


9 av 10

Per-Gunnar,
Åtorp

+
Bra läge, trevligt poolområde
-
Bättre köksutrustning och städning

Bekräftad gäst: 2018-02-15


8 av 10

Ulf,
Sandviken

+
Centralt läge i stan. Toppen med balkong utan insyn. Mycket kall pool.
-
En avskild grund del av poolen, som då värms upp snabbare av solen. Närmaste bar får EJ spela hög musik efter kl.22:00.

Bekräftad gäst: 2018-02-15


2 av 10

Annette,
Kungälv

+
Centralt
-
Det mesta. Söndriga elkontakter farligt. Söndriga frukost stolar som ej gick att sitta på. Köksgerådet trasigt. En halv brödkniv. Ytterdörren var uppbrutet. Ni måste ju kolla hur hotellen ser ut efter några års avtal

Bekräftad gäst: 2018-02-12


8 av 10

Lisbeth,
Eslöv

+
Nära allt. Mitt i centrum. Trevligt med livemusik på kvällarna.
-

Bekräftad gäst: 2017-12-31


2 av 10

Conny,
Malmö

+
Personalen.
-
Renovera hela stället, fallfärdigt och äckligt.

Bekräftad gäst: 2017-12-31


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

51% av resenärerna rekommenderar

703 omdömen
Utmärkt
 
135
Väldigt bra
 
252
Bra
 
158
Mindre bra
 
73
Underkänt
 
85

5 senaste omdömen

2018-01-01

Inlägg av annstrand Helsingborg, Sverige

Slitet hotell med bra läge

Puerto Caleta är slitet och behöver verkligen renoveras. Mycket trappor inom området som vittrade i sönder. Sängarna stenhårda utan bäddmadrasser, i soffan var det en väldigt tunn madrass. Man får hyra hårfön, vattenkokare, brödrost mm. Smutsiga textilier som behöver tvättas eller bytas ut. Trasiga väggkontakter osv. Läget i byn var bra, Hotellets restaurang el capitain hade fantastiskt god tapas till bra pris. Caleta de furste väldigt trevligt och rekommenderar varmt stället som hade bra utbud av restauranger, shopping osv. Handikappvänlig och barnvänlig ort som är precis lagom för en bra semester med familj och vänner, billigare att äta och dricka än på ex Gran Canaria.

 
2017-11-15

Inlägg av Ing-Mari K

Centralt

Bra läge med gångavstånd till allt.dvs stranden restauranger barer busstationen.3 st supermarket Dino nära hotellet. Poolområdet lite trångt men stolar fanns till alla.En hel del trappor inom området det finns dock lägenheter i markplan. Vår lägenhet var mycket sliten med sneda dörrar till badrum och sovrum som inte gick att stänga även ytterdörren var sned med märken efter intrång .2 rangliga barstolar i barköket. Utrustningen i köket saknade både vattenkokare kaffebryggare och en del bestick. Spisen gick inte att laga mat på pga för dålig effekt. Att koka upp lite kaffevatten tog ca 1/2 timme Att sängarna bestod av del spiralfjädrar kändes tydligt. En del hål i möbeltyger kunde ses. Vår lägenhet städades alltid ganska sent på em och då är städerska förmodligen lite trött efter en lång dag. Kunde varit bättre städat

 
2017-08-31

Inlägg av hope0912

Enkelt hotell med bra läge

Ett enkelt men ett helt ok hotell med bra läge med gångavstånd till många lekparker, shopping, restauranger och stranden. Lite mörkt rum och enligt mig lite hårda sängar, men funkar att sova i. Vi fick uteplats för oss själva på hörnet utåt gatan, så lite tråkig utsikt men vi var ändå mest vid havet och pool området. Vi körde självhushåll så då funkade det bra att bo så här i och med läget. Fint poolområde, men väldigt kall på vintern när vi var där vilket var synd.

 
2014-05-23

Inlägg av Lars L Säter, Sverige

Masen

Personalen var trevlig, hotellet hade ett centralt läge,lägenheten var något slitet,min lägenhet var väldigt mörk. Budgetlägenhet.Men för en vecka Ok om man inte har för stora krav. Bra!!Nära till flyget, nära till allt.

 
2019-02-19

Inlägg av FarAway14605110254 Åbo, Finland

Cockroaches and moldy

If u want to get sick of mold and sleep in moist sheets, go there. Dark, cold and humid room, awfull mold smell ja wet sheets. And cockroaches. Don't check under the microwawe oven! Location is only reason to go there.