Kundomdömen om Puerto Caleta

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,3 av 10 baserat på 103 omdömen
Övergripande bedömning
 
6,3 / 10
Städning
 
6,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
6,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,8 / 10
Faciliteter
 
6,0 / 10
Mat och dryck
 
5,8 / 10
Rum/lägenhet
 
6,1 / 10
Service
 
7,4 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Vi hade rum 75 som är det nyaste . Bra sängar fin utsikt , bra balkong. Nära till strand och strandpromenad. Nära till centrum. Bra utrustning på rummet. Trevlig personal.
-
Hotelldirektören för hela consernen bör bytas ut mot en med hjärta och hjärna. Bör bytas ut mot en som kan tänka rationellt och tänka på andras hälsa nu i Corona tider.

Bekräftad gäst: 2020-03-19


5 av 10

+
Läget/avstånd till strand och affärer/restauranger.
-
Sängar! stenhårda,fick ta madrasserna från bäddsoffan då blev det bra.

Bekräftad gäst: 2020-03-16


2 av 10

+
Läget. personalen. polen. poolbaren. Varmvattenberedare i varje lägenhet.
-
En ordentlig renovering av lägenheter. En ordentlig grundstädning av lägenheterna (sanera bort mögel och annan smuts i dusch och hörn lite varstans). Att det skall gå att låsa och öppna utan problem. Att man blir upplyst om att man delar balkong med tre andra lägenheter. När man bokar en resa tillsammans med ett annat par så bör man få lägenheter vid varandra som var ett önskemål. Småaktigt att ta betalt för att väga bagaget vid hemfärd.

Bekräftad gäst: 2020-03-09


3 av 10

+
Läget och Poolområdet
-
Allt......Totalrenovering

Bekräftad gäst: 2020-03-09


4 av 10

+
Låg väldigt bra till allt.
-
Dax för renovering. Sätt in fönster i rummen byt ut de fruktansvärt dåliga dörrarna. Man vill ju inte känna sig som en fånge. Badrummet, duschen dags att byta,,mögel och äckligt runt kanterna. Vi klagade inte där nere för vad skulle personalen göra?? Men allra först fönster i rummen!!! Frågor om maten ,, vi hade ingen mat på hotellet.

Bekräftad gäst: 2020-03-09


4 av 10

+
Läget, och den stora balkongen.
-
Poolen. inredningen behöver uppdateras. I katalogen står det ” något slitet”, vilket inte stämmer överens med verkligheten.

Bekräftad gäst: 2020-03-05


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-02-20


9 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2020-02-20


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-02-20


7 av 10

+
läget,lagom stort
-
Barens skötsel,byte av personal som var ganska okunniga. Olika priser på samma drinkar,dåligt att man serveras glas i hela poolområdet.

Bekräftad gäst: 2020-02-17


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

51% av resenärerna rekommenderar

916 omdömen
Utmärkt
 
182
Väldigt bra
 
323
Bra
 
198
Mindre bra
 
100
Underkänt
 
113

5 senaste omdömen

2019-04-15

Inlägg av Jojo245678

Familj

Det var ett bra hotell med nära till allt, lite hårda sängar. Vi bodde en trappa upp med fantastisk altan och utsikt. Skorsten från restaurang rytkte in på oss lukta pyton med halstrad fisk varje kväll annars helt ok med sol hela Dan och kvällen.

 
2018-01-01

Inlägg av annstrand Helsingborg, Sverige

Slitet hotell med bra läge

Puerto Caleta är slitet och behöver verkligen renoveras. Mycket trappor inom området som vittrade i sönder. Sängarna stenhårda utan bäddmadrasser, i soffan var det en väldigt tunn madrass. Man får hyra hårfön, vattenkokare, brödrost mm. Smutsiga textilier som behöver tvättas eller bytas ut. Trasiga väggkontakter osv. Läget i byn var bra, Hotellets restaurang el capitain hade fantastiskt god tapas till bra pris. Caleta de furste väldigt trevligt och rekommenderar varmt stället som hade bra utbud av restauranger, shopping osv. Handikappvänlig och barnvänlig ort som är precis lagom för en bra semester med familj och vänner, billigare att äta och dricka än på ex Gran Canaria.

 
2017-11-15

Inlägg av Ing-Mari K

Centralt

Bra läge med gångavstånd till allt.dvs stranden restauranger barer busstationen.3 st supermarket Dino nära hotellet. Poolområdet lite trångt men stolar fanns till alla.En hel del trappor inom området det finns dock lägenheter i markplan. Vår lägenhet var mycket sliten med sneda dörrar till badrum och sovrum som inte gick att stänga även ytterdörren var sned med märken efter intrång .2 rangliga barstolar i barköket. Utrustningen i köket saknade både vattenkokare kaffebryggare och en del bestick. Spisen gick inte att laga mat på pga för dålig effekt. Att koka upp lite kaffevatten tog ca 1/2 timme Att sängarna bestod av del spiralfjädrar kändes tydligt. En del hål i möbeltyger kunde ses. Vår lägenhet städades alltid ganska sent på em och då är städerska förmodligen lite trött efter en lång dag. Kunde varit bättre städat

 
2017-08-31

Inlägg av Sophia E Karlstad, Sverige

Enkelt hotell med bra läge

Ett enkelt men ett helt ok hotell med bra läge med gångavstånd till många lekparker, shopping, restauranger och stranden. Lite mörkt rum och enligt mig lite hårda sängar, men funkar att sova i. Vi fick uteplats för oss själva på hörnet utåt gatan, så lite tråkig utsikt men vi var ändå mest vid havet och pool området. Vi körde självhushåll så då funkade det bra att bo så här i och med läget. Fint poolområde, men väldigt kall på vintern när vi var där vilket var synd.

 
2014-05-23

Inlägg av Lars L Säter, Sverige

Masen

Personalen var trevlig, hotellet hade ett centralt läge,lägenheten var något slitet,min lägenhet var väldigt mörk. Budgetlägenhet.Men för en vecka Ok om man inte har för stora krav. Bra!!Nära till flyget, nära till allt.