Puerto Caleta

Puerto Caleta är ett lägenhetshotell på gångavstånd till sandstranden vid Caleta de Fuste-bukten. De ljusa och rymliga tvårumslägenheterna är en perfekt utgångspunkt för en avkopplande semester på Fuerteventura. Kanske hyra en bil och upptäcka några av alla Fuerteventuras stränder?


Rumstyper

Tvårumslägenheter för 1-4 personer, varav 1 barn. Kampanjrum för tvårumslägenhet för 2-4 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Vi hade rum 75 som är det nyaste . Bra sängar fin utsikt , bra balkong. Nära till strand och stra...
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 918 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 250 m
Till centrum: 100 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

På lägenhetshotellet Puerto Caleta finns ett litet poolområde med en två pooler, varav den ena är en separat barnpool. Gratis solstolar. Poolbar, som också serverar snacks, är öppen dagtid.

För gäster som väljer att köpa till måltider så serveras dessa på hotell Caleta Garden, bara några minuters promenad från Puerto Caleta.

Gratis wifi. Biljard mot avgift. Receptionen på hotellet är öppen mellan kl. 9.00–13.00 och kl. 16.00–20.00. Trappor och nivåskillnader inom hotellområdet. Gångavstånd till sandstrand. Nära centrum med butiker och restauranger. Hotellet är enkelt och något slitet. Lokal trafik.

Måltider

Inga. Enklare frukost eller halvpension mot tillägg. För de gäster om väljer att köpa till måltider serveras maten på hotell Caleta Garden, ca 5 minuters promenad från Puerto Caleta.