1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Castillo Beach Club Lake

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
5,9 / 10
Städning
 
5,7 / 10
Service
 
6,2 / 10
Faciliteter
 
5,8 / 10
Mat och dryck
 
4,9 / 10
Rum/lägenhet
 
5,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
6,6 / 10

10 senaste omdömen


1 av 10

birgitta,
härnösand

+
inget.
-
rätta felaktiga erbjudanden informationen om all inclusice på lake hotell. upplys resenärerna vilken reception de ska använda sig av. Att apollo besöken kommer till hotellet enligt informationen och att sms skickas ut vid hemresan. Att all inclusive bandet inte tas bort vid frukost, enl informationen ska det gälla till 12.00. togs bort trots protester. Det rann vatten imma på innsida fönster , torkade inte upp förrän ca 14.00 pga . Kom inte fram någon sol till lägenheten på hela dagen

Bekräftad gäst: 2019-02-14


2 av 10

Sari,
Bandhagen

+
Frukosten på grannhotellet.
-
Städningen, byte av sänglinne och handdukar, förskräckliga sängar, luktade mögel, allt var fuktigt, kondens på fönster, otroligt lyhört

Bekräftad gäst: 2019-02-14


6 av 10

Christer,
vara

+
personalen var mycket trevliga å hjälpsamma
-
varmare pool. nånting som gör att det inte är fuktigt på natten i rummet/lägenheten

Bekräftad gäst: 2019-02-11


8 av 10

Ashoke,
Bandhagen

+
Området var underbar, inte mitt i city ändå ganska nära!!
-
Bättre sängar och gärna höga, så att även folk med dåliga knän kan komma upp lättare!!

Bekräftad gäst: 2019-02-07


5 av 10

Annelie,
Stockholm

+
Poolområdena. Restaurangen, den enda. Trevlig restaurangpersonal och tålmodig barpersonal, vilka i stort var desamma. Den kvinnliga kocken som tjänstgjorde emellanåt höjde kvaliteten på lunch och middag rejält. Bra utbud vid måltiderna. Klurigt att det bara fanns en bar för förfriskningar. Snacks bestod av "hot dogs" enligt personalen. Avstod att prova. Men på det stora hela var all inclusive helt tillfredsställande
-
Bättre info om all inclusive. Inte ge bild om obegränsat med glass, snacks och poolbarer i närområdet. Vad gäller lägenheterna i Lake-delen; Man får vad man betalar för. Vi var därför förberedda på en lägre standard med vissa brister. Men konstigt att man inte har ventilationsutsug i lägenheterna. Golvbrunn saknas? Allt detta gör att mögel och fuktskador uppstår. Vilket tydligt märktes i lägenhet 97. Sängarna känns fuktiga. men ett par dagars vädring torkade upp lite. Madrasskydden är av särskild sort som mer är för inkontinenta? Plastigt prassliga och stänger effektivt in fukt i sängen. Kanske möjligt att byta? Badrummet mögelangripet och och av fuktskador upplösta inredningsdetaljer. Den annonserade hårtorken låg i ett skåp, fruktansvärt smutsig och dammig. Ren brandfara således, men inget problem då det var utrustad med en stickkontakt som inte gick att använda i lägenheten. Städningen var inte den bästa. Svarta fläckar på golvet efter städning som jag själv torkade bort med lite papper och diskmedel. Köksbordet var oerhört flottigt efter tidigare gästers händer . Vi kom på torsdag. På fredag städades första gången. Ingen städning lördag söndag måndag. Inget problem. Förutom att soporna inte tömdes. Och vi visste inte när handdukarna skulle bytas. Så vi vågade inte lägga dem i badkaret som det stod att det skulle göras när man ville ha nya. Observera att handdukarna aldrig torkade om man hade dem i badrummet pga av bristen på ventilation. Tisdag. Städning bestod av soptömning, golvtorkningen bäddning. Ej nya lakan eller handdukar. Onsdag. Bäddning med samma lakan men dock nya handdukar. Golvtork med smutsig mopp? Efterputs krävdes för att inte fasta med strumporna i golvet. På torsdag hemresa med utcheckning kl 1200 enligt hotellets regler. Vi kom tillbaka från frukost strax efter nio. Finner två städerskor som spanar in i vårt rum. Vi förklarar att vi lämnar mitt på dagen varvid en diskussion uppstår om utcheckning/ lämna rum kl 11 eller 12, självklart i vänlig ton. Men vi hade en städerska som kontrollerade om vi hade lämnat rummet lite då och då, när så inte var fallet gavs uttryck för detta med en väldigt tydlig frustrerad gest.Vi blev så stressade av det så vi lämnade rummet betydligt tidigare än planerat. Förslag: anslå någon form av städ- och handduksschema, åtminstone vilka dagar då detta ska göras.

Bekräftad gäst: 2019-02-07


4 av 10

,

+
Lugnt
-
Bättre sängar Snackbaren öppet mera. Helgen hel stängt

Bekräftad gäst: 2019-02-04


8 av 10

Johan,
Vendelsö

+
Trevlig service och personal
-
lite mer köksredskap, uppvärmd pool

Bekräftad gäst: 2019-02-04


8 av 10

,

+
-
Sätt in element Tråkigt att se den svarta lavastenen överallt

Bekräftad gäst: 2019-01-31


4 av 10

Sofia,
Ankarsrum

+
-
För restaurangen sockerfria alternativ för frukost, typ naturell yoghurt samma för middagen, nån enkel kaka eller frukt istället för sockerdrypande puddingar Fler kuddar o filtar, kallt på natten

Bekräftad gäst: 2019-01-17


4 av 10

agneta,
lidingö

+
Tryggt med inhägnat område
-
Så här års borde det finnas ett element, eftersom det blir både kallt och fuktigt i huset. Märkligt namn på ett hotell som ligger 1500 m från stranden!

Bekräftad gäst: 2019-01-17


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 3/5 Läge
  • 3/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Rum
  • 3/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3/5 Renlighet

47% av resenärerna rekommenderar

1554 omdömen
Utmärkt
 
182
Väldigt bra
 
401
Bra
 
414
Mindre bra
 
206
Underkänt
 
351

5 senaste omdömen

2019-01-14

Inlägg av Hannele89 Malmö, Sverige

Sunkigt

Som väl var hade vi tur med vädret iaf. Bodde i bungalow som var fuktig och stank mögel. Ytterdörren var halvt uppäten av något. Sängarna var bäddade med noppriga, fläckiga filtar med brännmärken från cigaretter, och sängkläderna blev inte utbytta under hela veckan!!! Vi hade dessvärre valt all inclusive men maten var oätlig!!! Plus för att det isf serverades färsk frukt!

 
2017-04-17

Inlägg av Anders J

Dåligt underhåll

Hotellet har inte renoverats på flera år. Poolen hade kakel som lossnat. Restaurangmaten var väldigt dålig. Chefen på restaurangen betedde sig väldigt illa mot så väl personal som gäster. Otrevlig och dålig stämning. Dessutom serverades i princip samma mat varje dag på All inclusive-alternativet. Inte ovanligt att viss mat tog slut.

 
2017-04-16

Inlägg av Lars-Eric S

Billigt men också dåligt

Har man ont i ryggen varje morgon så blir de svårt att njuta sv semestern. Sängarna är bedrövliga, jämför man med svensk standard så har man här bara den undre madrassen men även den riktigt gammal så man känner metallen från fjädringen eller nåt genom lakanet, hårda och spetsiga. (Tips: använd madrassen under soffan och lägg på sängen så kan en av er sova skönare) Min son spydde en natt och vi bad om nya lakan på morgonen i receptionen, när vi sa till för sjätte gången 8 timmar senare än första gången så kom dom tillslut. Prisvärd allinclusive, men om man tror de kommer finnas nån frukt och grönt på frukosten så får man tänka om de är engelsk fettfrukost som gäller. Men fortfarande 200kr för en person en hel dag är billigt! Är man barnfamilj och tänker at dom har barnpool gäller de att hamna vid den, vi hade ca 1,5 km till den och restaurangen som allinclusive gällde på. Likaså beställa taxi, ska man göra de och hamnar långt från receptionen så går de inte för personalen att hjälpa dig att beställa en taxi dit du faktiskt bor (Tips: vi gick till en hotellreception närmare vår bungalow och beställde där). De va som sagt lite bra grejer också som priset, men kan man inte sova kan inte betyget bli annorlunda...

 
2017-03-01

Inlägg av JensoMickaela Falun, Sverige

En härlig semester TROTS hotellet

Fruktansvärt hotell med den absolut sämsta restaurangen jag upplevt på 50 år. Hotellet är slitet, möblerna är fruktansvärda, sängarna går helt enkelt inte att sova i. SLITET och rent ut sagt äckligt. Wifin i lobbyn är långsammare än en hederlig 56k modemuppkoppling (ok det var lite nördigt men det betyder att det är plågsamt långsamt). Åk gärna till ön, var gärna turist i Castillo men välj ABSOLUT ett annat hotell. Och vad Ni än gör så köp ALDRIG ALDRIG ALDRIG något från restaurangen och ännu mindre något slags frukost eller middagspaket.... Vi hade köpt både frukost och middag hela veckan och vi åt på resturangen EN frukost och sedan gick vi aldrig dit igen.

 
2017-02-14

Inlägg av Lennart H

Bra hotel i lugnt område

Vill man bo lite avsides är detta ett bra hotell. Ungefär 1 kilometer till stranden och många restauranger. En välsorterad supermarket en bit nedanför receptionen . Fint poolområde , bra lägenheter och bra städning Vi återvänder gärna dit