1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Castillo Beach Club Lake

Castillo Beach Club Lake är ett enkelt bungalowhotell som ligger i ett lugnt område ca två kilometer från marinan. Hotellet delar faciliteter med grannhotellen och här finns ett välkomnande poolområde, restaurang och snackbar. Vill du träna finns det både ett mindre gym och tennisplan.


Rumstyper

Tvårumslägenheter i bungalow för 1-4 personer, varav 1 barn.

Läs mer om våra rumstyper
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Mysigt
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1597 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 1,5 km
Till centrum: 1,5 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Castillo Beach Bungalows består av fyra delar, lake, moon, park och vistas. Apollos gäster bor i lake-delen. Här bor man i lugna omgivningar en bit från centrum. På lake-delen finns ett poolområde med en saltvattenspool samt gratis solstolar och parasoller. Barnpool finns på moon och park. På hotellet finns en restaurang och en snackbar som serverar enklare rätter. Bar. Tennis mot avgift. Minifotbollsplan och litet gym. Reception dygnet runt. Gratis wifi i receptionen. Tillgång till tvättmaskin och torktumlare mot avgift.

Till marinan i Caleta de Fuste är det ca två kilometer. För den som inte vill gå finns ett tåg som går till centrum och kostar 1,50 euro/väg. Ca 1,6 kilometer till Fuerteventura Golf Course.

Måltider

Inga. Enklare frukost, halvpension eller All Inclusive mot tillägg. Måltider mot tillägg serveras på restaurang El Mirador på Castillo Beach Club Park.

All Inclusive

Vid All Inclusive mot tillägg ingår:

- Frukostbuffé, kl. 8.00-10.30.
- Lunchbuffé, kl. 13.00-15.30.
- Middagsbuffé, kl. 18.00-21.00.
- Snacks, kl. 10.30-13.00 & 15.30-18.00.
- Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar under restaurangerna och barernas öppettider. Barerna har öppet kvällstid och emellanåt under dagtid.

Ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 avresedagen.