Kundomdömen om Casthotels Fuertesol Bungalows

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,8 av 10 baserat på 243 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
6,8 / 10
Städning
 
7,1 / 10
Service
 
7,2 / 10
Faciliteter
 
6,3 / 10
Mat och dryck
 
5,8 / 10
Rum/lägenhet
 
6,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,7 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Irma,
Arvika

+
Rent och snyggt
-

Bekräftad gäst: 2019-10-24


7 av 10

nina,
Sthlm

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-10-24


9 av 10

Christel,
Helsingborg

+
Det var bättre än jag förväntade mig
-

Bekräftad gäst: 2019-04-08


6 av 10

Eva,
Hallstahammar

+
-
Sängarna var kanske lite rangliga.

Bekräftad gäst: 2019-04-08


10 av 10

,

+
-
Bättre sopptömning här.gärna. Byte av lakan någon gång i vecka

Bekräftad gäst: 2019-04-01


8 av 10

Britt,
Åhus

+
DET FANNS TVÅ IN-UTGÅNGAR. EN MED KVÄLLSSOL EN MED MORGONSOL.
-
Det fanns bara en stor kastrull och ett stekjärn på vårt rum. skulle komplettera inventarierna.

Bekräftad gäst: 2019-03-31


10 av 10

Hans,
Åhus

+
Att allt var på et plan
-
Inga

Bekräftad gäst: 2019-03-31


6 av 10

Camilla,
København

+
Dejlig terrasse og mulighed for sol på begge sider.
-
Nye madrasser i sengene

Bekräftad gäst: 2019-03-31


1 av 10

,

+
Fanns verkligen inget. Könde mig lurad
-
Sängar under all kritik. Va tältsängar dom lagt en spånskiva under , kuddar som pannkakor. Äckkuga dammiga täcken som yrde av damm nör vi tig dom från skåpet. Kallt , va rvungen.. Kall bassäng Inte ens tväl i badrum inging . Fick köpa själv . Toapapper fylldes ej på . Gick på handservetter . Skulle finnas wifi stod det. Va på jobbresa , viktigt . Fick betala per mobil, dator . Och funkade dåligt . Fick sitta på restauranger hela veckan. Fanns ej diskmedel eller tv. Allt va mot extra kostnad . Sängarna va värst av allt....gick ej att sova ju .

Bekräftad gäst: 2019-03-28


5 av 10

Christina,
Stockholm

+
Poolen och läget
-
Byte av handdukar, lite trevligare personal i receptionen samt äffaren.

Bekräftad gäst: 2019-03-21


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

70% av resenärerna rekommenderar

848 omdömen
Utmärkt
 
252
Väldigt bra
 
339
Bra
 
194
Mindre bra
 
40
Underkänt
 
23

5 senaste omdömen

2019-08-21

Inlägg av Marianne989 Uppsala, Sverige

OK för den självständiga

Var här en vecka 31 jan - 7 febr 2019 Första kvällen funderade vi på hur vi skulle stå ut i en vecka. Lägenheten luktade rök och var instängd. Den lilla orten Caleta de Fuste kändes sunkig, lite "trashig" med restauranger som faktiskt inte lockade oss en enda gång.  Men, dagarna gick, vi upptäckte närheten till  stränderna och härliga promenadstråk åt alla håll. Stor SPARbutik i köpcentrum ca 15 min på gång/cykelväg, bredvid bilvägen. Vi lagade alla måltider hemma. Lägenheterna har två ingångar, på den ena får två solsängar plats, mycket bra om man inte vill vara på poolområdet. De kostar dock 10€ per vecka . Vi var där i lågsäsong och ingen trängsel, varken på hotellet eller på stränderna. När vi sade till i receptionen att köksfläkten inte fungerade, och en elkontakt hängde löst, var vaktmästaren där och fixade redan när vi kom tillbaka! Snabb service! Gångavstånd till den lilla busstationen, att åka norrut till Corralejo var billigt och tog bara 30 min. I huvudstaden Puerto del Rosario finns ett stor köpcentrum Las Rotondas, fyra våningar- om vädret är dåligt. Flygplanen flög över oss några gånger per dag,  vi stördes inte nämnvärt. Tvärtom var närheten till flygplatsen en fördel, bekvämt och billigt att ta bussen till och från. Det är ett enkelt hotell, trots att första intrycket inte var så bra, blev vi ändå nöjda med vår vistelse. Fungerade utmärkt om man är van att sköta sig själv och inte vill ha stökiga barnklubbar och annan underhållning. Vi fick vad vi betalade för.  

 
2019-03-01

Inlägg av ottoNorrland

Närheten till allt

PLUS: det är ett lugnt Bungalow område, endast 7 minuters promenad från stadskärnna, där alla cafeer, barer och restauranger är. Ytterliggare 5 min promenad till den fina stranden! Bungalowsens standard är OK och kvadratmässigt för 2 pers är det perfekt, men inget överflöd som 5 stjärniga hotell, men det passar perfekt för den person som inte är ute efter den bästa standarden (som jag). Bungalowsen är mysiga och har både fram och baksida plats, vilket gör att du som gäst har solläge under hela dagen. Poolen är kylig, men inte så farligt! Trevlig personal, lugnt område, centralt och de städar rummen nästan varje dag. MINUS: Flygplanen: Den som vill ha det helt tyst på semestern skall inte boka Fuertesol, då flygen går med ganska jämna mellanrum mellan kl 07:30 - 17 (aldrig nätter). Flygplanen kan låta en del emallnåt. Vi saknade lätta käksprylar som skärbräda och vinglas (sådana små saker hade förbättrat standarden avsevärt!). ÖVRIGT: för Wifi ett dygn betalar du 6 euro (ingår ej i vistelsen). TV kan du också lägga till i din boking väl på plats. Från Caleta de Fueste är det endast 15 min med buss till huvudstaden.

 
2018-04-22

Inlägg av SHB1966 Valbo, Sverige

Fin pool!

Servicen på hotell var bra, trevlig personal i poolbaren. Mindre trevlig i mini marketen. Bungalowen var trevlig. Bra med en altan på båda sidor. Inte bra sängar. Mindre bra var att det var badkar. Bättre om det varit dusch. Fin pool, stor, men svinkallt i den. Skulle vara trevligt med lite växter eller något annat som livar upp miljön vid poolområdet. Inga problem med solsängar. Läget var bra. Ca 600 m till centrum. Havet ca 800 m. Vädret var väl inte det bästa 2 v i april. Kallt på kvällarna. Ta med tröja/jacka. Blåsigt, blåsigt, blåsigt. Flera jättebra restauranger.

 
2011-04-10

Inlägg av minisanna södra sverige

finns bättre

iskall pool,helt oandvändbar om det inte är strålande sol,betal-tv 14 tum med dålig bild,sängarna är som ikea extra säng med en spånskiva i botten stenhård,annars rent och snyggt och nära till stan,flygen går direkt ovanför med 5-12 minuters mellanrum då får man avbryta sina disskusioner

 
2019-11-09

Inlägg av Paul W Merseyside, Storbritannien

Dated and needs some TLC

On arrival I thought the complex was in a good location close to supermarkets,bars and restaurants. Check in was fast and efficient as we walked to our apartment the pool and surrounding areas looked really nice however as we proceeded to our apartment things soon changed We passed a discarded fridge and sofa which remained in place for the whole time of our stay Our apartment was a major disappointment, very dated. We had no air-conditioning,fridge was rusty, furniture was all marked and scratched and generally in a poor condition Although advertised as self catering the kitchen did not have enough utensils, crockery or cutlery for you to self cater. Towel's only got changed every 3 days and the bed linen was not changed at all which I don't think is acceptable If you have young children the TV had no signal All such a shame as this complex has great potential and with some TLC could be really good