1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Casthotels Fuertesol Bungalows

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
6,6 / 10
Städning
 
7,2 / 10
Service
 
7,1 / 10
Faciliteter
 
6,0 / 10
Mat och dryck
 
5,6 / 10
Rum/lägenhet
 
6,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,4 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Christel,
Helsingborg

+
Det var bättre än jag förväntade mig
-

Bekräftad gäst: 2019-04-08


6 av 10

Eva,
Hallstahammar

+
-
Sängarna var kanske lite rangliga.

Bekräftad gäst: 2019-04-08


10 av 10

,

+
-
Bättre sopptömning här.gärna. Byte av lakan någon gång i vecka

Bekräftad gäst: 2019-04-01


10 av 10

Hans,
Åhus

+
Att allt var på et plan
-
Inga

Bekräftad gäst: 2019-03-31


6 av 10

Camilla,
København

+
Dejlig terrasse og mulighed for sol på begge sider.
-
Nye madrasser i sengene

Bekräftad gäst: 2019-03-31


1 av 10

,

+
Fanns verkligen inget. Könde mig lurad
-
Sängar under all kritik. Va tältsängar dom lagt en spånskiva under , kuddar som pannkakor. Äckkuga dammiga täcken som yrde av damm nör vi tig dom från skåpet. Kallt , va rvungen.. Kall bassäng Inte ens tväl i badrum inging . Fick köpa själv . Toapapper fylldes ej på . Gick på handservetter . Skulle finnas wifi stod det. Va på jobbresa , viktigt . Fick betala per mobil, dator . Och funkade dåligt . Fick sitta på restauranger hela veckan. Fanns ej diskmedel eller tv. Allt va mot extra kostnad . Sängarna va värst av allt....gick ej att sova ju .

Bekräftad gäst: 2019-03-28


5 av 10

Christina,
Stockholm

+
Poolen och läget
-
Byte av handdukar, lite trevligare personal i receptionen samt äffaren.

Bekräftad gäst: 2019-03-21


8 av 10

Elisabet,
Karlstad

+
Bra Läge Trevlig omgivning
-
Bättre sängar

Bekräftad gäst: 2019-03-18


5 av 10

Frank,
Beddingestrand

+
Nära till "centrum"
-
Personalen måste som överallt kolla innan gästen kommer att allt fungerar och det finns alla tillbehör finns. Gästen skall inte behöva klaga för att få det tillrätta. Wifi borde ingå och tv med fria kanaler+ BBC och CNN. Detta kostar också pengar Solstolar på terrassen kostar 10€ Annars OK.

Bekräftad gäst: 2019-03-17


7 av 10

Lena ,
Sthlm

+
-
Gå igen om det behövs att uppdatera något t.ex i köket bestick glas etc.

Bekräftad gäst: 2019-03-14


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

70% av resenärerna rekommenderar

819 omdömen
Utmärkt
 
243
Väldigt bra
 
332
Bra
 
186
Mindre bra
 
38
Underkänt
 
20

5 senaste omdömen

2019-03-01

Inlägg av ottoNorrland

Närheten till allt

PLUS: det är ett lugnt Bungalow område, endast 7 minuters promenad från stadskärnna, där alla cafeer, barer och restauranger är. Ytterliggare 5 min promenad till den fina stranden! Bungalowsens standard är OK och kvadratmässigt för 2 pers är det perfekt, men inget överflöd som 5 stjärniga hotell, men det passar perfekt för den person som inte är ute efter den bästa standarden (som jag). Bungalowsen är mysiga och har både fram och baksida plats, vilket gör att du som gäst har solläge under hela dagen. Poolen är kylig, men inte så farligt! Trevlig personal, lugnt område, centralt och de städar rummen nästan varje dag. MINUS: Flygplanen: Den som vill ha det helt tyst på semestern skall inte boka Fuertesol, då flygen går med ganska jämna mellanrum mellan kl 07:30 - 17 (aldrig nätter). Flygplanen kan låta en del emallnåt. Vi saknade lätta käksprylar som skärbräda och vinglas (sådana små saker hade förbättrat standarden avsevärt!). ÖVRIGT: för Wifi ett dygn betalar du 6 euro (ingår ej i vistelsen). TV kan du också lägga till i din boking väl på plats. Från Caleta de Fueste är det endast 15 min med buss till huvudstaden.

 
2018-04-22

Inlägg av SHB1966 Valbo, Sverige

Fin pool!

Servicen på hotell var bra, trevlig personal i poolbaren. Mindre trevlig i mini marketen. Bungalowen var trevlig. Bra med en altan på båda sidor. Inte bra sängar. Mindre bra var att det var badkar. Bättre om det varit dusch. Fin pool, stor, men svinkallt i den. Skulle vara trevligt med lite växter eller något annat som livar upp miljön vid poolområdet. Inga problem med solsängar. Läget var bra. Ca 600 m till centrum. Havet ca 800 m. Vädret var väl inte det bästa 2 v i april. Kallt på kvällarna. Ta med tröja/jacka. Blåsigt, blåsigt, blåsigt. Flera jättebra restauranger.

 
2011-04-10

Inlägg av minisanna södra sverige

finns bättre

iskall pool,helt oandvändbar om det inte är strålande sol,betal-tv 14 tum med dålig bild,sängarna är som ikea extra säng med en spånskiva i botten stenhård,annars rent och snyggt och nära till stan,flygen går direkt ovanför med 5-12 minuters mellanrum då får man avbryta sina disskusioner

 
2019-04-16

Inlägg av Plattenfamily Hornsea, Storbritannien

Value for money appartments

This is the second time we have stayed here and plan to return later in the year. The appartment complex is made up of bungalows equipped with microwave, kettle, toaster, 2-ring hob, decent sized bathroom, bedroom, lounge area and terrace. The pool is large and there are plenty of sunloungers. There is also a bar/cafe and small shop. The appartments are well appointed, being located just across from the market which happens on Tuesdays and Saturdays and is a 10 minute stroll to the main shopping and restaurant area of the town. Five minutes further walking gets you to the beach. The cleaning lady works like a demon and there are regular towel and bedding changes. It’s not 5 star but it is clean, comfortable and good value for money.

 
2019-04-11

Inlägg av eliza1234 Storbritannien

Great Value for Money

2nd time here and 3rd booked as its honestly such good value. Bungalows are big and airy, beds (including sofa pull out) are comfy, shower is excellent. The complex feels very safe and enclosed, pool has plenty of space/beds and you don’t feel on top of other holiday makers. The pool bar is brilliant, food/drink really good for the extremely low price. It’s about a 5/10 min walk into town. The bungalows are getting older and wear and tear is showing. But it’s nothing major in my opinion. Finally, staff are great!!!! I know it’s a small thing, but prior to arriving and upon checkout I emailed the team multiple times and each time the response was quick, polite, efficient. You don’t usually get that kind of service in smaller establishments. Thank you!!!