Kundomdömen om Casthotels Fuertesol Bungalows

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,7 av 10 baserat på 245 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
6,7 / 10
Städning
 
7,1 / 10
Service
 
7,1 / 10
Faciliteter
 
6,1 / 10
Mat och dryck
 
5,7 / 10
Rum/lägenhet
 
6,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,6 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Christel,
Helsingborg

+
Det var bättre än jag förväntade mig
-

Bekräftad gäst: 2019-04-08


6 av 10

Eva,
Hallstahammar

+
-
Sängarna var kanske lite rangliga.

Bekräftad gäst: 2019-04-08


10 av 10

,

+
-
Bättre sopptömning här.gärna. Byte av lakan någon gång i vecka

Bekräftad gäst: 2019-04-01


8 av 10

Britt,
Åhus

+
DET FANNS TVÅ IN-UTGÅNGAR. EN MED KVÄLLSSOL EN MED MORGONSOL.
-
Det fanns bara en stor kastrull och ett stekjärn på vårt rum. skulle komplettera inventarierna.

Bekräftad gäst: 2019-03-31


10 av 10

Hans,
Åhus

+
Att allt var på et plan
-
Inga

Bekräftad gäst: 2019-03-31


6 av 10

Camilla,
København

+
Dejlig terrasse og mulighed for sol på begge sider.
-
Nye madrasser i sengene

Bekräftad gäst: 2019-03-31


1 av 10

,

+
Fanns verkligen inget. Könde mig lurad
-
Sängar under all kritik. Va tältsängar dom lagt en spånskiva under , kuddar som pannkakor. Äckkuga dammiga täcken som yrde av damm nör vi tig dom från skåpet. Kallt , va rvungen.. Kall bassäng Inte ens tväl i badrum inging . Fick köpa själv . Toapapper fylldes ej på . Gick på handservetter . Skulle finnas wifi stod det. Va på jobbresa , viktigt . Fick betala per mobil, dator . Och funkade dåligt . Fick sitta på restauranger hela veckan. Fanns ej diskmedel eller tv. Allt va mot extra kostnad . Sängarna va värst av allt....gick ej att sova ju .

Bekräftad gäst: 2019-03-28


5 av 10

Christina,
Stockholm

+
Poolen och läget
-
Byte av handdukar, lite trevligare personal i receptionen samt äffaren.

Bekräftad gäst: 2019-03-21


8 av 10

Elisabet,
Karlstad

+
Bra Läge Trevlig omgivning
-
Bättre sängar

Bekräftad gäst: 2019-03-18


5 av 10

Frank,
Beddingestrand

+
Nära till "centrum"
-
Personalen måste som överallt kolla innan gästen kommer att allt fungerar och det finns alla tillbehör finns. Gästen skall inte behöva klaga för att få det tillrätta. Wifi borde ingå och tv med fria kanaler+ BBC och CNN. Detta kostar också pengar Solstolar på terrassen kostar 10€ Annars OK.

Bekräftad gäst: 2019-03-17


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

70% av resenärerna rekommenderar

846 omdömen
Utmärkt
 
253
Väldigt bra
 
338
Bra
 
193
Mindre bra
 
39
Underkänt
 
23

5 senaste omdömen

2019-08-21

Inlägg av Marianne989 Uppsala, Sverige

OK för den självständiga

Var här en vecka 31 jan - 7 febr 2019 Första kvällen funderade vi på hur vi skulle stå ut i en vecka. Lägenheten luktade rök och var instängd. Den lilla orten Caleta de Fuste kändes sunkig, lite "trashig" med restauranger som faktiskt inte lockade oss en enda gång.  Men, dagarna gick, vi upptäckte närheten till  stränderna och härliga promenadstråk åt alla håll. Stor SPARbutik i köpcentrum ca 15 min på gång/cykelväg, bredvid bilvägen. Vi lagade alla måltider hemma. Lägenheterna har två ingångar, på den ena får två solsängar plats, mycket bra om man inte vill vara på poolområdet. De kostar dock 10€ per vecka . Vi var där i lågsäsong och ingen trängsel, varken på hotellet eller på stränderna. När vi sade till i receptionen att köksfläkten inte fungerade, och en elkontakt hängde löst, var vaktmästaren där och fixade redan när vi kom tillbaka! Snabb service! Gångavstånd till den lilla busstationen, att åka norrut till Corralejo var billigt och tog bara 30 min. I huvudstaden Puerto del Rosario finns ett stor köpcentrum Las Rotondas, fyra våningar- om vädret är dåligt. Flygplanen flög över oss några gånger per dag,  vi stördes inte nämnvärt. Tvärtom var närheten till flygplatsen en fördel, bekvämt och billigt att ta bussen till och från. Det är ett enkelt hotell, trots att första intrycket inte var så bra, blev vi ändå nöjda med vår vistelse. Fungerade utmärkt om man är van att sköta sig själv och inte vill ha stökiga barnklubbar och annan underhållning. Vi fick vad vi betalade för.  

 
2019-03-01

Inlägg av ottoNorrland

Närheten till allt

PLUS: det är ett lugnt Bungalow område, endast 7 minuters promenad från stadskärnna, där alla cafeer, barer och restauranger är. Ytterliggare 5 min promenad till den fina stranden! Bungalowsens standard är OK och kvadratmässigt för 2 pers är det perfekt, men inget överflöd som 5 stjärniga hotell, men det passar perfekt för den person som inte är ute efter den bästa standarden (som jag). Bungalowsen är mysiga och har både fram och baksida plats, vilket gör att du som gäst har solläge under hela dagen. Poolen är kylig, men inte så farligt! Trevlig personal, lugnt område, centralt och de städar rummen nästan varje dag. MINUS: Flygplanen: Den som vill ha det helt tyst på semestern skall inte boka Fuertesol, då flygen går med ganska jämna mellanrum mellan kl 07:30 - 17 (aldrig nätter). Flygplanen kan låta en del emallnåt. Vi saknade lätta käksprylar som skärbräda och vinglas (sådana små saker hade förbättrat standarden avsevärt!). ÖVRIGT: för Wifi ett dygn betalar du 6 euro (ingår ej i vistelsen). TV kan du också lägga till i din boking väl på plats. Från Caleta de Fueste är det endast 15 min med buss till huvudstaden.

 
2018-04-22

Inlägg av SHB1966 Valbo, Sverige

Fin pool!

Servicen på hotell var bra, trevlig personal i poolbaren. Mindre trevlig i mini marketen. Bungalowen var trevlig. Bra med en altan på båda sidor. Inte bra sängar. Mindre bra var att det var badkar. Bättre om det varit dusch. Fin pool, stor, men svinkallt i den. Skulle vara trevligt med lite växter eller något annat som livar upp miljön vid poolområdet. Inga problem med solsängar. Läget var bra. Ca 600 m till centrum. Havet ca 800 m. Vädret var väl inte det bästa 2 v i april. Kallt på kvällarna. Ta med tröja/jacka. Blåsigt, blåsigt, blåsigt. Flera jättebra restauranger.

 
2011-04-10

Inlägg av minisanna södra sverige

finns bättre

iskall pool,helt oandvändbar om det inte är strålande sol,betal-tv 14 tum med dålig bild,sängarna är som ikea extra säng med en spånskiva i botten stenhård,annars rent och snyggt och nära till stan,flygen går direkt ovanför med 5-12 minuters mellanrum då får man avbryta sina disskusioner

 
2019-09-15

Inlägg av cathyandyandgang u k

A tale of two halves

This is a tough one simply because we traveled with family and they had a bungalow each .Ours was looking over the pool area theirs was around the corner. We found the staff to be very pleasant the shop reasonably priced along with the snack bar I have to disagree that the rooms are cleaned well it was a cats lick at best but hey ho no big deal. For the price paid and location I would have said I would return However ,not now I left on Thursday family were leaving Saturday . Friday evening/Saturday morning my niece awoke around 6am and realised the patio doors were open and quickly discovered her handbag etc had been rifled through and thrown outside.Thankfully her son was staying next door with his Nan on the sofa ,she called her mum in law to come in immediately obviously in a panic ,but on trying to get out of her own apartment nan couldn’t as the lock was spinning eventually she got out thought not much of it and dealt with her son and daughter in laws situation,it was only afterwards when my nephew said (unbeknown) to anything at all I wonder why my dad came in to our bungalow last night but then left ,it become apparent her room too had been targeted but probably seeing the little chap on the sofa they moved on. Of course no one is on duty at reception so it was a pain contacting them then the police came and demonstrated just how easy it was to break in thankfully they had a safe but still they took what was out . Now I know this isn’t directly the hotels fault but whilst this was going on another lady and her policeman husband had also been robbed ,and a further lady explained how she’d been awoken by a woman covered in blood seemingly some domestic she was clearly worried but again no one is on duty of an evening so she had to google the police number . There is clearly a security issue here why are there no cctv cameras covering every possible entrance or a security officer on patrol or more adequate security on the doors windows etc..??? We personally had no bother perhaps the location of our bungalow was more central but I know it’s really upset and took the shine off theirs. A visit from the management would have been appreciated to check they were all ok as their flight was late on they were prepared to pay extra to keep hold of the room my other sister said don’t you think as a gesture of good will you should allow us to keep one of the rooms for free they agreed but it would certainly not have been offered. So sadly my review would have been a totally different one but all you future travellers be aware.Things could have been a lot worse and may well be for someone else if this issue isn’t dealt with remember these incidents happened when they were in the house scary!!!!