1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Barcelo Castillo Beach Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,9 / 10
Städning
 
7,7 / 10
Service
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
7,7 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,9 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Johan,
Linköping

+
Läget vid stranden och centralt i staden
-

Bekräftad gäst: 2019-02-04


10 av 10

Monica,
Katrineholm

+
Det är jättefint. Vi hade turen att få en lägenhet på andra våningen med terrass och även balkong. Tror inte att det hade varit lika bra om vi hade fått på nedre botten. Nu hade vi sol i stort sett hela dagen .Vi hade halvpension och åt buffe varje dag och maten var fantastisk god och så mycket att välja på. Bra personal och en supertrevlig hovmästare !
-
Kommer inte på några

Bekräftad gäst: 2019-01-17


9 av 10

Stefan,
Ludvika

+
Mat, dryck
-
Uppvärmd pool

Bekräftad gäst: 2019-01-17


9 av 10

,

+
Rymligt. Fräscha sänglinnen. Bra utrustning. Läget.
-
Rinnande toalett bör åtgärdas. Små insekter på badrumsgolvet bör elimineras. Bättre/starkare kaffe.

Bekräftad gäst: 2019-01-17


9 av 10

Catarina,
Ullared

+
Bra rum, lugnt
-
Bättre wi-fi

Bekräftad gäst: 2019-01-14


7 av 10

Kent,
Göteborg

+
Bra läge
-
Dålig städning

Bekräftad gäst: 2018-12-31


8 av 10

Lise-Lott,
Malmö

+
Bra mat
-

Bekräftad gäst: 2018-12-30


9 av 10

Sten,

+
-Läget -Personalen -Avsklidheten men ändå inte!
-
-Mer tid för mer rengörande städning och inte omkringflyttning av smuts. - Lånedammsugare eller dammsugare på rummet för egenstädning vid behov. -AC-utrustningen - Jag kollade inte denna gång då den inte användes, men tidigare koll vid vistelse på detta hotell av AC-filter med anledning av mögeldoft - aldrig tidigare sett något så lortigt och igengrott - så förslaget är rejäl återkommande rengöring. -Möbeltassar - stolarna skrapar oerhört ljudligt vid dragflytt över hårda golvet.

Bekräftad gäst: 2018-12-27


9 av 10

Erik ,
Märsta

+
Läget vid havet, den mysiga bungalow byn.
-

Bekräftad gäst: 2018-12-27


8 av 10

susanne,
vellinge

+
vi fick närhet till recpetion o restaurang
-
mera ljus på rummet, efter 18.00 var det mörk o endast en lampa över en tavla o en bordslampa i hörnet

Bekräftad gäst: 2018-12-23


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

74% av resenärerna rekommenderar

6517 omdömen
Utmärkt
 
2773
Väldigt bra
 
2319
Bra
 
943
Mindre bra
 
304
Underkänt
 
178

5 senaste omdömen

2018-11-26

Inlägg av katalinlindstrom Malmö, Sverige

välskött hotell med vackra växter

Vi bodde i en stuga med 1 sovrum, vardagsrum/kök och badrum. Altan/balkong både i sovrum och vardagsrum. Badrummet var rent och välförsett med badkar. Sköna sängar. Ingen kökshandduk eller diskmedel. Altanen hade sol i stort sätt hela dagen. Städningen var jättebra. Tyvärr, bara en liten bassäng var uppvärmd, där barnfamiljerna fick vistas. Lite snålt. . Fint skött trädgård. Bra lokalsinne är ett pluss. Frukostbuffen är generös och god. Det finns många bra och spännande restauranger runt om hotelllet om man skulle tröttna på allinclusive.

 
2018-08-07

Inlägg av annbr034 Norrköping, Sverige

Fint och prisvärt hotell

Hotellet ligger precis vid havet, så man äter frukost, lunch och middag med havsutsikt. Vi hade all inclusive. Maten var god, speciellt frukosten. En vecka är lagom. Två veckor med all inclusive blir för enformigt. Pina coladan är fantastiskt god. Sköna och stora sängar, med extra fluffiga kuddar. AC:n i ena rummet fungerade inte, men de lagade den samma dag vi kom. Ett prisvärt hotell. Hotellområdet är stort, men har en fin gångväg vid stranden, där man kan promenera eller jogga.

 
2018-04-25

Inlägg av EFI50 Uppsala, Sverige

Det perfekta hotellet ......

Vi var en familj på 6 vuxna och 4 barn i ålder 1 - 7 år som bodde i 3 stycken 2 rumslägenheter... jättefina lägenheter.... ! Vi hade balkong både på sovrummet och vardagsrummet och solstolar på terass utanför ytterdörren. Hotellområde är enormt stort, och uppdelat i 5 olika områden, vi bodde i 3an, så det var en bit att gå till matsalen.Vi hade All Inclusive och maten var mycket bra och riklig. Mycket att välja på. Inom varje område fanns pool barnpool och poolbaren med mat och dryck och glass vilket uppskattades av barnen! Stranden ligger alldeles nedanför hotellet och är lång och bred. Enda nackdelen var att det var jättemycket små snäckor i sanden, så man bör ha skor på om man promenerar längst stranden. Nära till affärer om man vill shoppa eller prova andra restauranger. Detta är ett hotell vi gärna återvänder till ! Endast 15 min. från flygplatsen.j

 
2017-10-05

Inlägg av metall406 Bandhagen

Kallt

Det var ingen bra väder, det var riktig kallt. De lovade fin strand, vilken det var en fin bild på stranden . Men när vi var där så var den stängd. Så den lilla delen hade mycke snäck skall så man kunde inte gå barfot. Själva rummet var fint och rent. På allmänna platserna var rent och fin oxå. Städades varje dag förutom en dag då de var lediga. Utanför hotellet fanns det inte mycket att hitta på dessutom var det inte mycket aktivitet för barn, det fanns men inte mycket. Maten i restaurang var tråkigt, och inte mycket val. Vegetarisk fanns men som vegan skulle du inte överleva bara sallad och frukt. Här var personalen väldigt trevliga. De hade tid med lite allmänt artiga meningar. Ingen stress miljö. Väldigt trevlig. Mat / snacks vid poolen var hemsk och kallt. Gubben som jobbade vid poolen var väldigt otrevlig. Så jag lät aldrig sonen äta där rädd för att han skulle bli magsjuk. Personalen var väldigt trevliga, Duktig photograf som tog riktig fina bilder. Kvälls aktivitet var bra men för långt bort från rummet så jobbig att ta en sömnig 5 årig tillbaka till hotellrummet . Så vi gick två eller tre ggr. Som sagt inte mycket aktivitet och kallt pool så vi fick själva hitta på saker. Som mini golf eller djurparken ...... Om jag skulle tillbaka ? Svar nej.

 
2017-01-07

Inlägg av Marie B

Hög ljudnivå

Fräscha, moderna rum och sköna sängar. Saknas lådor eller liknande för förvaring. Toastolen och duschen i samma rum utan vägg emellan = varning för blött toapapper. Rekommenderas inte för den ljudkänslige. Musiken var onödigt hög vid poolen som låg närmast restaurangen. Skramlet från porslin, personalen som ropade till varandra och skrikande bebisar saknade tillstymmelse till dämpning. Rummen var även de dåligt ljudisolerade. Ljuddämpare i taket, avgränsning och/eller tassar under de hårda stolarna i matsalen hade löst detta. Hyfsat god mat. Servicen var god, personalen trevlig.