Barcelona hotell

Hotell i Barcelona

Letar du efter boende i Barcelona till din resa? Sök bland vårt breda utbud av hotell i Barcelona - alla med minst 3 stjärnor. Här presenterar vi några av de hotell som vi rekommenderar. 

Vilket område passar dig i Barcelona?

Apollo erbjuder ett brett utbud av prisvärda hotell runtom i Barcelona. Den mysiga gamla stadskärnan Ciutat Vella, även kallad Barri Gòthic, är ett populärt område med många hotell. Här bor man mitt i smeten, nära paradgatan La Rambla. Eixample är också ett centralt område med ett stort utbud av shopping och restauranger, och det är även nära till populära Parc Güell. I trendiga El Born finns det gott om tapas-restauranger, barer och små designerbutiker, och det är relativt nära till stranden i Barceloneta.

hotell_i_barcelona

Astoria ★★★

Boutiquehotellet Astoria i Barcelona ligger centralt i Eixample, har pool på taket och en makalös utsikt. På hotellets restaurang, Astor, serveras katalansk mat i en fransk miljö.

Läs mer och boka
hotell_i_barcelona

Oriente Atiram ★★★

Oriente Atiram är ett tre-stjärnigt hotell mitt på Ramblan i centrala Barcelona. Här bor du i enkla och fräscha rum på allra bästa läge. Från april till oktober har hotellets takterrass med bar öppet. 

Läs mer och boka
hotell_i_Barcelona

Hotel Barcelona Universal ★★★★

Hotel Barcelona Universal är ett fint och modernt hotell på restaurangtäta gatan Avinguda del Paral. Spendera dagarna på hotellets takpool på tionde våningen, eller slappa på en av de två terrasserna.

Läs mer och boka