Resor till Barcelona

Barcelona

  • Unik arkitektur
  • Härliga tapasbarer
  • Paketera resan själv

Viktig information

På grund av rådande omständigheter har vi just nu tyvärr stängt ner möjligheten att boka resor som paketeras själv med flyg + hotell. Däremot kan du nu boka endast hotell med incheckning från och med 1/9-20.

Önskar du få information om när det går att boka självpaketerade resor med både flyg + hotell igen, kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev här.

En resa till Barcelona innehåller allt man kan önska av en weekend. Fantastisk arkitektur, ett rikt kulturutbud, shopping, fotbollsmatcher i världsklass, tapasbarer i varje hörn och ett hett nattliv. Är du sugen på att svalka av dig finns det även en strand mitt i staden. Boka flyg och hotell till Barcelona med Apollo och var borta så länge du vill.

kryssningar_fran_Barcelona

Medelhavskryssningar

Upptäck Medelhavet på ett nytt sätt! Res från Venedig, Rom, Cannes och Barcelona – och se mer av Medelhavet på en kryssning.

Läs mer om Medelhavskryssningar

Fakta om Barcelona

Valuta

Euro (EUR).

Mer fakta

Väder

jan 11°c
feb 12°c
mar 15°c
apr 17°c
maj 20°c
jun 24°c
jul 27°c
aug 28°c
sep 24°c
okt 20°c
nov 15°c
dec 12°c

Res tryggt med Apollo

  • Skydd av paketreselagen
  • Alltid minst 3-stjärniga hotell
  • Nära samarbete med flygbolag och hotell

Gå på en fotbollsmatch i Barcelona

Nu kan du köpa biljetter till fotbolls-matcher i La Liga och Champions League när du bokar din resa till Barcelona. Se FC Barcelona och RCD Espanyol spela och upplev den häftiga atmosfären på deras hemma-arenor. 

Läs mer om fotbollsbiljetter