Vitoria

Hotell Vitoria erbjuder bekväma lägenheter i hjärtat av det populära turistområdet Lido på Madeira. Här ligger närmaste strand bara en kort promenad bort och strandpromenaden bjuder på vackra utsikter över havet. I närheten finns det gott om restauranger att besöka för kvällens middag, och ett par kilometer bort ligger centrum i Funchal med sina mysiga gränder och folkliv.


Rumstyper

Enrumslägenhet för 1-2 personer/1-3 personer. Tvårumslägenhet för 2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Fakta och faciliteter

Till stranden: 500 m
Till centrum: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Lägenhetshotellet Vitoria är beläget i turistområdet Lido med närhet till stranden och havet, och passar dig som söker ett enklare hotell att komma tillbaka till efter en dag av upptäcktsfärder. Lägenheten förser dig med allt som behövs för en självständig semester. Utanför hotell Vitoria finns det gott om restauranger och strandpromenaden är en trevligt plats för kvällens strosande. Du surfar med gratis wifi och receptionen är öppen från kl. 09:00-19:00. Efter kl. 19:00 kan du istället gå till receptionen på grannhotellet Four Views Monumental Lido.

Missa inte att besöka charmiga Funchal som ligger ca 3 kilometer bort. Här väntar mysiga små gränder, trendiga restauranger och ett härligt folkliv. Vill du upptäcka Madeira med hyrbil erbjuder hotellet hyrbilsservice.

Måltider

Inga.