Pilates & Garuda med Carita – gratis gästpass

Mellan den 19 och 26 mars 2019 gästas VIDAMAR Resorts Madeira återigen av populära Carita Lesche, en av Sveriges mest kända pilatesprofiler och grundare av Stockholm Pilates Center. Garuda har inslag av yoga, pilates och kampsport, och bägge träningsformerna stärker din kroppskontroll, andning och styrka genom kontrollerade rörelsemönster. Har du aldrig provat förr eller är det här din specialitet? Testa för första gången eller slipa på befintlig teknik – alla kan vara med oavsett vilken nivå man befinner sig på.  

Alla pass i veckans träningsprogram ingår för dig som bor på VIDAMAR Resorts Madeira under den aktuella perioden, t. ex. om du bokat en resa den 19-26 mars 2019. Mötesplats: Desertas 1. Minimumålder för att delta i passen är 15 år. Passen hålls på skandinaviska och engelska. Ta med träningskläder och vatten. Observera att antal platser är begränsat. 

Pris: Gratis!

Datum: 19-26 mars 2019

Var: Vidamar Resort, Madeira

Detta ingår:

  • Kostnadsfritt
  • Alla kan delta
  • Ingen föranmälan behövs
  • Boka bara flyg och boende med oss

Boka resa till VIDAMAR Resorts Madeira

Pilates & Garuda VIDAMAR Resorts Madeira vecka 12

Se programmet för veckan

Programmet är preliminärt, ändringar kan förekomma.

Vad är pilates?

Pilates är en funktionell träningsmetod som handlar om att bevara eller få tillbaka en god hållning och bli stark och smidig. När kroppens alla muskelsystem samverkar på bästa sätt kan du använda kroppen effektivt och skonsamt oavsett vad du gör. God balans mellan muskelgrupper, stabilitet, god rörlighet i lederna och kroppskontroll är viktiga delar i träningen. Kunskap, koncentration och kvalitet är nyckelord när du utför övningarna. Pilatesträningen passar både motionärer och elitidrottare.

Vad är Garuda?

Garudatekniken med inslag av yoga, pilates och kampsport är en ny spännande och inspirerande träningsform. Målsättningen är att träningen ska vara rolig, dynamisk och utmanande genom övningarnas intensitet och flöde. Den organiska synen på träning gör dig stark och energifylld medan långa rörelsebanor utmanar smidighet och styrka.


Om Carita Lesche

Carita är en av Sveriges mest kända pilatesprofiler. År 2002 grundade Carita Stockholm Pilates Center i Stockholm. Hon är utbildad idrottslärare, danspedagog och legitimerad naprapat. Dessutom är hon certifierad instruktör i STOTT PILATES® och GARUDA®.