1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om VIDAMAR Resorts Madeira

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Ronny,
Bromma

+
Utsikten
-
Bäddmadrasser och mjuka kuddar Fler kvällsaktiviteter Större utbud på kvällsbuffeerna

Bekräftad gäst: 2019-03-19


7 av 10

,

+
Läget, badterrasserna vid havet, personalen.
-

Bekräftad gäst: 2019-03-19


10 av 10

Lena,
Stockholm

+
Halvpensionen,mycket god mat och frukost
-
Öppettider på gymet på helgen.Vi har semester och det öppnar kl.9 och kl.10.Värdigt sent om man är ledig och kanske vill göra något annat på dagen.Inomhuspoolen och bastun var inte 5 stjärnigt bra egentligen väldigt dålig standard.Efter som det är ett sporthotell skulle dom kanske ha cykelservice på hotellet.Dom visste inget om det när man frågade i receptionen.Träningspassen på kvällen skulle kunnat börjat kl.17 eftersom det blir väldigt svårt att hinna med middagen.Annars var allt toppen.

Bekräftad gäst: 2019-03-19


10 av 10

Christina,
Oxelösund

+
Vi har bott där 3 ggr så vi är nöjda med hotellet, maten poolerna osv...
-

Bekräftad gäst: 2019-03-19


9 av 10

,

+
Hotellet ligger bra till vatten och centrum.
-
Kolla ljudet på el lådan.det låter mitt på natten och det är väldigt störande.

Bekräftad gäst: 2019-03-19


8 av 10

Ulrika,
Stockholm

+
Mycket trevligt läge, fräscht och snyggt. Hög standard rakt igenom. Bra med Spa, hårfrisör mm.
-
Gympapass utomhus? Upplevde att vissa i receptionen kunde varit lite mer "på tå" men det kan också ha berott på språkförbistringar.

Bekräftad gäst: 2019-03-19


9 av 10

Elisabeth,
Lund

+
Personalen. Tillgången på faciliteter o träningsmöjligheter. Dine around. Allt fanns och med bra klass!
-
Kunskapen hos personalen om möjligheterna utanför hotellet motsvarade inte förväntningarna. Löpspår. Kayaking visste inget.

Bekräftad gäst: 2019-03-14


8 av 10

Anna,
Järfälla

+
Läget
-
Mjukare sängar, bättre middagsmat, göra restaurangen mysigare (belysning, ljuddämpning, växter).

Bekräftad gäst: 2019-03-12


8 av 10

,

+
-
Bättre belysning i rummen. Svårt läsa i sängen och soffa. Maten var väldigt lika dag till dag. Kyckling som smakade liet. temana märktes inte

Bekräftad gäst: 2019-03-12


8 av 10

björn,
Uppsala

+
Rummet, maten, utsikten.
-
mer färska grönsaker, bättre kaffe.

Bekräftad gäst: 2019-03-12


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

3262 omdömen
Utmärkt
 
2007
Väldigt bra
 
965
Bra
 
213
Mindre bra
 
52
Underkänt
 
25

5 senaste omdömen

2018-04-26

Inlägg av MarianneM502 Stockholm, Sverige

Å ett så härligt hotell!!!!

Trots sin storlek känns hotellet personligt med en vänlig atmosfär. Personalen är verkligen välkomnande vilket gör att man känner sig sedd och igenkänd (ovanligt även på små hotell) Rummet var fint möblerat med sköna stora sängar. Vi hade inte full havsutsikt, men havet var fullt synligt ändå (rum 326) Vattenflaska på rummet första dagen, och i badrummet (med badkar) fanns det mesta man kunde behöva av toalettartiklar. Härliga morgonrockar och tofflor fanns också att tillgå. Poolområdet var stort, ingen trängsel och gott om solsängar. Om man ville ligga lite mer skyddat fanns en liten trädgård med solsängar och tillgång till den uppvärmda inomhuspoolen. Maten var överlag bra för att vara ett "halfboardhotell" Fantastisk frukost och kvällsbuffe. Men man kunde även boka och äta japanskt, italienskt eller traditionellt i hotellet tre övriga restauranger. Vi gillade sushin bäst. Vi utnyttjade inte hotellets träningsmöjligheter, men vi åkte den fria shuttlebussen till staden några gånger. Skönt att slippa gå uppför backarna i bland 😀 Det enda negativa jag kan komma på är den lite distanserade receptionisten vid utcheckningen! Ett "hoppas ni har haft en bra vistelse" och "välkommen tillbaka" hade suttit fint i stället för att bara räcka fram räkningen med en trött min! Men alla kan ha en dålig dag, och vi vill i allafall väldigt gärna bo här igen!

 
2018-03-29

Inlägg av Annette S Stockholm, Sverige

Fin utsikt över havet från rummen och en avkopplande plats. Men ingen bra shopping på Madeira.

MATEN Buffén var ok. Vatten till middagen ingick inte i buffé/dine around priset. Min mor fick dåliga revbenspjäll på den Portugisiska restaurangen. Fick lämna restaurangen bums och blev magsjuk. HOTELLET/RUMMET Stor anläggning som var helt ok. Bra läge. Sköna sängar. Spaavdelningen var jättebra. Bra massage och behandlingar. Mindre bra: Balsam fanns inte i duschen. Fanns inte eluttag nära speglarna så vi fick be om skarvsladd. Dålig städning och de kom väldigt sent och städade på em. GYM/PASSEN Gymmet var bra med trevliga instruktörer. Men gym passen var inte så bra. Passen borde visa nivå såsom lätt, medel och svår. Dåliga instruktioner från ledarna. LÄGET Det tar ungefär 20minuter till en halvtimma att gå till stadskärnan från hotellet. Stor uppförsbacke på hemvägen. Mest samma sak i alla butiker. Inte så bra shopping. Men mycket mysiga restauranger i gränden Santa Maria med målade dörrar och konstverk.

 
2018-03-07

Inlägg av Gungstol

Vandringsresa med toppboende

Alla rum har en magisk havsutsikt stor utomhus pool och stegen för havsbad. Stor spa-avdelningen som erbjöd det mesta mot tillägg. Stora rum med fint badrum med ENORMA hetväggs speglar, breda sängar som var ganska hårda med knepiga kuddar, en JÄTTE stor och lång sen en liten plutt kudde som var tunn sen var det lakan och filt inget täcke här finns förbättrings behov. Vi hade halvpension, både varm och kall frukost, bra variation och kvalitet på det som fanns. Middagsbufféen åt vi 4 kvällar, mkt vällagad mat och bra variation, som alltid utomlands tenderar efterrätterna att mest smaka socker och innehålla massa grädde. 3 kvällar testade vi hotellets egna restauranger, Sushin var god och vällagad, Grill restaurangen höll även den bra standard men Pizza och Pasta restaurangen hade mkt sämre kvalitet, åt en Risotto som var överkokt och det fanns inga andra alternativ att välja på för den som inte tål gluten. Genomgående mkt trevlig och hjälpsam personal i hela hotellet. Kan helt klart tänka mig att bo här igen dock utan att besöka pasta och pizza restaurangen.

 
2018-02-07

Inlägg av 658elinav

Pensionär

Perfekt avkopplande semester. Rum med direkt havsutsikt. Bra mat på alla restaurangerna. Proffsiga vattengympapass. Enda minus iskalla utomhusbassängerna. Tur att inomhusbassängen var varm. Bra läge och gratis minibuss vissa tider till Funchal.

 
2018-01-28

Inlägg av Sigismund22 Göteborg, Sverige

Underbar utsikt och bra läge

Vi bodde på Vidamar en vecka i januari. Först tyckte jag att hotellet var väldigt stort och opersonligt, men personalen var så trevlig, utsikten underbar, frukostbuffén riklig - allt fanns, fint poolområde, stort rum med sköna sängar och balkong med sol både morgon och kväll med utsikt över hela Atlanten så jag ändrade uppfattning rätt snabbt. Vi hann aldrig testa träningspassen eftersom vi gjorde ett flertal levadavandringar och utflykter på dagarna. Busshållplats, bankomat och en liten Sparbutik fanns precis bredvid hotellet. Ett flertal restauranger fanns också i närområdet. Vi hade halvpension så vi åt av den stora buffén varje kväll, men det fanns två andra restauranger på hotellet också. Poolhanddukar ingick och en bar med enklare rätter fanns i anslutning till de stora saltvattenspoolerna. Det var en lagom promenad in till centrala Funchal och väldigt lätt att hitta - man gick bara ut på gatan och sedan rakt fram till höger. Tog ca 20 min. Ett flertal bussar fanns också och de gick hela tiden så vi behövde aldrig kolla tidtabellen. Taxistation fanns också i närheten. Ett tips: Gå ut på gatan och gå till vänster och gå ner första tvärgatan mot havet, då kommer man ut på strandpromenaden som sträcker sig ca 6 km utmed havet. En fantastiskt vacker promenad! Följ de små gula pilarna som finns på asfalten på de få ställen promenaden delar sig. Det ligger ett flertal barer, caféer och restauranger utmed vägen. Vidamar ett perfekt hotell! Bara en sak som inte var bra - hårtorken. Tag med en egen!