1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om VIDAMAR Resorts Madeira

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Ann ,
Örebro

+
Utsikten
-
Uppvärmda pooler Fräschare gym Större utbud av middagsbuffen Dryck ingår i halvpension

Bekräftad gäst: 2019-01-08


8 av 10

Julia,
Stockholm

+
Faciliteterna för bad och träning
-
Rummen börjar bli gamla och lever inte upp till standarden.

Bekräftad gäst: 2019-01-08


10 av 10

marie,
rydin

+
Havsutsikten från alla rum, många pass att välja på, det fungerade bra med portugisiska workout instruktörer, de var alla top 5 stjärnor! God och nyttig mat på buffén.
-
Extremt små portioner på japanska restaurangen, vi gick därifrån hungriga. Stressad personal I receptionen.

Bekräftad gäst: 2019-01-01


10 av 10

Eva,
Göteborg

+
Avståndet till centrum stämmer inte på något hotell, verkar vara en allmän policy att mäta fågelvägen.
-

Bekräftad gäst: 2019-01-01


9 av 10

,
Umeå

+
Nära till det mesta.
-
Elda inte sopor bredvid, vill gärna ha varsitt täcke.

Bekräftad gäst: 2019-01-01


8 av 10

,

+
Personalen, väldigt trevliga
-

Bekräftad gäst: 2019-01-01


9 av 10

,

+
-
Bättre kuddar, de var stenhårda.

Bekräftad gäst: 2018-12-25


10 av 10

Monica,
Tyresö

+
Rent och snyggt. Bra träningsutbud, fin frukost- och middagsbuffé.
-
Förbättra servicen på restaurangen nere i poolområdet.

Bekräftad gäst: 2018-12-25


9 av 10

,

+
Rent och välstädat
-
Maten

Bekräftad gäst: 2018-12-25


10 av 10

Lena,
Nyköping

+
Fantastiskt trevlig och hjälpsam personal, god mat - ett riktigt toppenhotell!
-
Belysningen på toaletten kunde vara bättre - var lite i mörkaste laget.

Bekräftad gäst: 2018-12-18


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

3203 omdömen
Utmärkt
 
1969
Väldigt bra
 
951
Bra
 
207
Mindre bra
 
51
Underkänt
 
25

5 senaste omdömen

2018-04-26

Inlägg av MarianneM502 Stockholm, Sverige

Å ett så härligt hotell!!!!

Trots sin storlek känns hotellet personligt med en vänlig atmosfär. Personalen är verkligen välkomnande vilket gör att man känner sig sedd och igenkänd (ovanligt även på små hotell) Rummet var fint möblerat med sköna stora sängar. Vi hade inte full havsutsikt, men havet var fullt synligt ändå (rum 326) Vattenflaska på rummet första dagen, och i badrummet (med badkar) fanns det mesta man kunde behöva av toalettartiklar. Härliga morgonrockar och tofflor fanns också att tillgå. Poolområdet var stort, ingen trängsel och gott om solsängar. Om man ville ligga lite mer skyddat fanns en liten trädgård med solsängar och tillgång till den uppvärmda inomhuspoolen. Maten var överlag bra för att vara ett "halfboardhotell" Fantastisk frukost och kvällsbuffe. Men man kunde även boka och äta japanskt, italienskt eller traditionellt i hotellet tre övriga restauranger. Vi gillade sushin bäst. Vi utnyttjade inte hotellets träningsmöjligheter, men vi åkte den fria shuttlebussen till staden några gånger. Skönt att slippa gå uppför backarna i bland 😀 Det enda negativa jag kan komma på är den lite distanserade receptionisten vid utcheckningen! Ett "hoppas ni har haft en bra vistelse" och "välkommen tillbaka" hade suttit fint i stället för att bara räcka fram räkningen med en trött min! Men alla kan ha en dålig dag, och vi vill i allafall väldigt gärna bo här igen!

 
2018-03-29

Inlägg av Annette S Stockholm, Sverige

Fin utsikt över havet från rummen och en avkopplande plats. Men ingen bra shopping på Madeira.

MATEN Buffén var ok. Vatten till middagen ingick inte i buffé/dine around priset. Min mor fick dåliga revbenspjäll på den Portugisiska restaurangen. Fick lämna restaurangen bums och blev magsjuk. HOTELLET/RUMMET Stor anläggning som var helt ok. Bra läge. Sköna sängar. Spaavdelningen var jättebra. Bra massage och behandlingar. Mindre bra: Balsam fanns inte i duschen. Fanns inte eluttag nära speglarna så vi fick be om skarvsladd. Dålig städning och de kom väldigt sent och städade på em. GYM/PASSEN Gymmet var bra med trevliga instruktörer. Men gym passen var inte så bra. Passen borde visa nivå såsom lätt, medel och svår. Dåliga instruktioner från ledarna. LÄGET Det tar ungefär 20minuter till en halvtimma att gå till stadskärnan från hotellet. Stor uppförsbacke på hemvägen. Mest samma sak i alla butiker. Inte så bra shopping. Men mycket mysiga restauranger i gränden Santa Maria med målade dörrar och konstverk.

 
2018-03-07

Inlägg av Gungstol

Vandringsresa med toppboende

Alla rum har en magisk havsutsikt stor utomhus pool och stegen för havsbad. Stor spa-avdelningen som erbjöd det mesta mot tillägg. Stora rum med fint badrum med ENORMA hetväggs speglar, breda sängar som var ganska hårda med knepiga kuddar, en JÄTTE stor och lång sen en liten plutt kudde som var tunn sen var det lakan och filt inget täcke här finns förbättrings behov. Vi hade halvpension, både varm och kall frukost, bra variation och kvalitet på det som fanns. Middagsbufféen åt vi 4 kvällar, mkt vällagad mat och bra variation, som alltid utomlands tenderar efterrätterna att mest smaka socker och innehålla massa grädde. 3 kvällar testade vi hotellets egna restauranger, Sushin var god och vällagad, Grill restaurangen höll även den bra standard men Pizza och Pasta restaurangen hade mkt sämre kvalitet, åt en Risotto som var överkokt och det fanns inga andra alternativ att välja på för den som inte tål gluten. Genomgående mkt trevlig och hjälpsam personal i hela hotellet. Kan helt klart tänka mig att bo här igen dock utan att besöka pasta och pizza restaurangen.

 
2018-02-07

Inlägg av 658elinav

Pensionär

Perfekt avkopplande semester. Rum med direkt havsutsikt. Bra mat på alla restaurangerna. Proffsiga vattengympapass. Enda minus iskalla utomhusbassängerna. Tur att inomhusbassängen var varm. Bra läge och gratis minibuss vissa tider till Funchal.

 
2018-01-28

Inlägg av Sigismund22 Göteborg, Sverige

Underbar utsikt och bra läge

Vi bodde på Vidamar en vecka i januari. Först tyckte jag att hotellet var väldigt stort och opersonligt, men personalen var så trevlig, utsikten underbar, frukostbuffén riklig - allt fanns, fint poolområde, stort rum med sköna sängar och balkong med sol både morgon och kväll med utsikt över hela Atlanten så jag ändrade uppfattning rätt snabbt. Vi hann aldrig testa träningspassen eftersom vi gjorde ett flertal levadavandringar och utflykter på dagarna. Busshållplats, bankomat och en liten Sparbutik fanns precis bredvid hotellet. Ett flertal restauranger fanns också i närområdet. Vi hade halvpension så vi åt av den stora buffén varje kväll, men det fanns två andra restauranger på hotellet också. Poolhanddukar ingick och en bar med enklare rätter fanns i anslutning till de stora saltvattenspoolerna. Det var en lagom promenad in till centrala Funchal och väldigt lätt att hitta - man gick bara ut på gatan och sedan rakt fram till höger. Tog ca 20 min. Ett flertal bussar fanns också och de gick hela tiden så vi behövde aldrig kolla tidtabellen. Taxistation fanns också i närheten. Ett tips: Gå ut på gatan och gå till vänster och gå ner första tvärgatan mot havet, då kommer man ut på strandpromenaden som sträcker sig ca 6 km utmed havet. En fantastiskt vacker promenad! Följ de små gula pilarna som finns på asfalten på de få ställen promenaden delar sig. Det ligger ett flertal barer, caféer och restauranger utmed vägen. Vidamar ett perfekt hotell! Bara en sak som inte var bra - hårtorken. Tag med en egen!