Rumstyper på Rocamar Lido Resorts

Dubbelrum

Dubbelrum med två separata sängar. Möjlighet till extrabädd i form av hopfällbar säng. Tv med satellitkanaler. Minikylskåp. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass, vissa med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: 30 kvadratmeter
Antal personer: 1-3 personer.

Enrumslägenhet

Enrumslägenheterna med två separata sängar. Möjlighet till extrabädd i form av hopfällbar säng. Minikök med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, brödrost och enkel köksutrustning. Matplats. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: 45 kvadratmeter
Antal personer: 1-3 personer.

Kampanjrum

Kampanjrummen är ett begränsat antal rum med bad/dusch och wc för dig som vill bo på Rocamar Lido Resorts, men som inte bryr dig om läge eller utsikt. Uteplats kan inte heller garanteras. Det behöver alltså inte vara någon av de rumstyper som presenteras här.
Antal personer: 2 personer

Svit

Sviterna består att ett sovrum med två separata sängar och ett vardagsrum med minikök. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa i vardagsrummet eller hopfällbar säng. Minikök med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, brödrost och enkel köksutrustning. Matplats. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: 60 kvadratmeter
Antal personer: 1-4 personer.