1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Rumstyper på Rocamar Lido Resorts

Dubbelrum

De trevliga dubbelrummen är belägna i Roca Mar-delen av hotellet. Ljus och modern inredning. Två separata sängar. Möjlighet till extrabädd i form av hopfällbar säng. Tv med satellitkanaler. Minikylskåp. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass, vissa med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: 30 kvadratmeter
Antal personer: 1-3 personer.

Enrumslägenhet

Enrumslägenheterna är belägna i den del av hotellet som kallas Royal Orchid. Lägenheterna har två separata sängar. Möjlighet till extrabädd i form av hopfällbar säng. Minikök med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, brödrost och enkel köksutrustning. Matplats. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: 45 kvadratmeter
Antal personer: 1-3 personer.

Svit

Sviterna är belägna i den del av hotellet som kallas Royal Orchid. Sviterna består att ett sovrum med två separata sängar och ett vardagsrum med minikök. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa i vardagsrummet eller hopfällbar säng. Minikök med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, brödrost och enkel köksutrustning. Matplats. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: 60 kvadratmeter
Antal personer: 1-4 personer.