1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Rocamar Lido Resorts

  • Poolområde bland klipporna
  • Promenadavstånd till mysiga Caniço de Baixo
  • Köp till All Inclusive

Rocamar Lido Resorts ligger läckert inklämt bland klipporna i den lugna byn Caniço de Baixo ungefär en mil Funchal. Här kan du varva klippbad med havsvattenpoolen på hotellets badplatå, njuta av den vackra panoramautsikten från hotellets restaurang och träna på gymmet. Att ta sig till Funchal är enkelt – hotellet har en gratisbuss som dagligen kör in till centrum.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer. Enrumslägenhet för 1-3 personer. Svit för 1-4 personer.

Läs mer om våra rumstyper
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Närheten av havet
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 276 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 13 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Rocamar Lido Resorts har ett häftigt läge bland klipporna i den gemytliga byn Caniço de Baixo. Här finns det gott om mysiga restauranger och en strandpromenad. Hotellets poolområde ligger på en badplatå bland klipporna och har en havsvattenpool och två sötvattenpooler. Det finns även en trappa ned till havet, med badstegar ner till havet. Gratis solstolar och parasoller.

På hotellet finns restaurang Rocamar - en buffé-restaurang som serverar frukost och middag, och har en stor terrass med panoramautsikt över havet. Bredvid hotell Rocamar finns Lee Hamilton Steak House med à la carte-servering. Lunch och snacks serveras på hotelldelen som kallas Royal Orchids restaurang. Hotellet har även tre barer, varav två är öppna under vintern. Livemusik.

Gratis wifi på hela hotellet. Utomhusparkering. Nivåskillnader och trappor inom hotellområdet. Hotellet ligger ca 1,8 mil från två olika golfbanor. Litet centrum i Caniço de Baixo ca 500 meter från hotellet. Caniços centrum ligger cirka 2,5 kilometer bort. Funchal ligger ca 1,3 mil bort och hotellets gratisbuss kör dit på vardagar (bokas i förväg i receptionen).

Rocamar Lido Resorts består av tre olika delar, Cais de Oliveira, Roca Mar och Royal Orchid.
Hotellets gäster kan använda alla faciliteter, på Royal Orchids finns bland annat finns här ett hamam, jacuzzi, bastu och en inomhus- och utomhuspool. Gratis träningspass. Massage och kroppsbehandlingar mot avgift. Dykning och biljard mot avgift.

Måltider

För dubbelrum ingår frukostbuffé. För svit och enrumslägenhet ingår inga måltider. Halvpension eller All Inclusive mot tillägg. Kontakta våra säljare på 0771-37 37 37 om du vill köpa till måltider under jul och nyår. Då tillkommer även en extra avgift för julmiddag (24/12) och nyårsmiddag. Klädkod för jul- och nyårsmiddag är smoking.

All Inclusive

All Inclusive mot tillägg

- Frukostbuffé, kl. 7.00-11.00. Serveras på hotellets restaurang RocaMar.
- Lunchbuffé, kl. 12.30-14.30. Lunchen serveras på grannhotellet Royal Orchid.
- Kaffe/te, kakor, glass och snacks, kl. 11.00-18.00. Serveras på grannhotellet Royal Orchid.
- Middagsbuffé, kl. 18.00-22.00. Serveras på hotellets restaurang RocaMar.
- Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar, kl. 11.00-00.00.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 avresedagen.

Bra att veta

På hotellet tar man ut en ekoskatt på 5 euro/vistelse för vuxna över 18 år. Skatten betalas direkt vid incheckning till hotellet. Hiss finns inte i alla byggnader. Stegar ner i havet vid havsbaden.