Rocamar Lido Resorts

  • Poolområde bland klipporna
  • Promenadavstånd till mysiga Caniço de Baixo
  • Köp till All Inclusive

Rocamar Lido Resorts ligger läckert beläget bland klipporna i den lugna byn Caniço de Baixo, ungefär en mil från Funchal. Här kan du varva klippbad med havsvattenpoolen på hotellets badplatå, njuta av den vackra panoramautsikten från hotellets restaurang och träna på gymmet. Att ta sig till Funchal är enkelt – hotellet har en gratisbuss som dagligen kör in till centrum.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer. Enrumslägenhet för 1-3 personer. Svit för 1-4 personer. Kampanjrum för 2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Äldre hotell, behöver renovering. Gamla gemensamma ''spa och gym'' utrymmen, allt väldigt gammalt...
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 316 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 13 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Rocamar Lido Resorts har ett häftigt läge bland klipporna i den gemytliga byn Caniço de Baixo. Hotellets poolområde ligger på en badplatå bland klipporna och har en havsvattenpool och två sötvattenpooler. Det finns även en trappa ned till havet, med badstegar ner till havet. Vid poolområdet erbjuds solstolar och parasoller utan kostnad. Gratis wifi på hela hotellet.

På hotellet finns restaurang Rocamar - en buffé-restaurang som serverar frukost och middag, och har en stor terrass med panoramautsikt över havet. Bredvid hotell Rocamar ligger Lee Hamilton Steak House med à la carte-servering. Lunch och snacks serveras på hotelldelen som kallas Royal Orchids restaurang. Hotellet har även tre barer, varav två är öppna under vintern. Njut till tonerna av live musik medan du smuttar på en god drink.

Rocamar Lido Resorts består av tre olika delar, Cais de Oliveira, Roca Mar och Royal Orchid. Hotellets gäster får använda faciliteterna på samtliga av de tre delarna. På Royal Orchids finns bland annat finns här ett gym (gratis), hamam, jacuzzi, bastu och en inomhus- och utomhuspool. Massage och kroppsbehandlingar finns mot avgift. Det erbjuds även gratis träningspass och dykning mot avgift. Är du golfintresserad hittar du olika golfbanor ca 1,8 mil bort. Gratis biljard.

En kort promenad från Rocamar Lido Resorts finns ett litet centrum i Caniço de Baixo. Här finns det gott om mysiga restauranger och en härlig strandpromenad. Vill du utforska Funchal tar du dig enkelt dit med hotellets gratisbuss som kör dit på vardagar (bokas i förväg i receptionen). Hyr du bil på egen hand finns en utomhusparkering vid hotellet.

Måltider

Frukostbuffé ingår för dubbelrum och kampanjrum. För resterande rum ingår inga måltider. Frukost, Halvpension eller All Inclusive mot tillägg för alla rum utom kampanjrummen. Köper du till måltider under jul och nyår tillkommer en extra avgift för julmiddag (24/12) och nyårsmiddag. Klädkod för jul- och nyårsmiddag är smoking.

All Inclusive

All Inclusive mot tillägg

  • Frukostbuffé, kl. 7.00-11.00. Serveras på hotellets restaurang RocaMar.
  • Lunchbuffé, kl. 12.30-15.00. Lunchen serveras på hotellets restaurang RocaMar
  • Kaffe/te, kakor, glass och snacks, kl. 11.00-18.00. Serveras på hotellets restaurang RocaMar
  • Middagsbuffé, kl. 18.00-22.00. Serveras på hotellets restaurang RocaMar.
  • Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar, kl. 11.00-00.00.
  • 50 % rabatt på à la carte-restaurangen Lee Hamilton.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 avresedagen.

Bra att veta

På hotellet tar man ut en ekoskatt på 5 euro/vistelse för vuxna över 18 år. Skatten betalas direkt vid incheckning till hotellet.

Nivåskillnader och trappor inom hotellområdet. Hiss finns inte i alla byggnader.

Stegar ner i havet vid havsbaden.

Säsongsinformation

Vinter 2019/2020 går det att boka kampanjrum.