Kundomdömen om Quinta Da Casa Branca

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,6 av 10 baserat på 8 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,6 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,9 / 10
Faciliteter
 
9,5 / 10
Mat och dryck
 
9,8 / 10
Rum/lägenhet
 
9,1 / 10
Service
 
10,0 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Maten och personalen
-
solstolarna

Bekräftad gäst: 2020-03-03


10 av 10

+
Underbar trädgård, hjälpsam trevlig personal, mycket god och fräsch frukost.
-
Bättre avställningsytor i badrummet för necessär och dylikt.

Bekräftad gäst: 2020-02-18


10 av 10

+
Lugnt , mycket bra service.
-
Nöjd mad allt!

Bekräftad gäst: 2020-02-11


10 av 10

+
Trädgården
-
I min smak var säng lite för mjuk.

Bekräftad gäst: 2020-01-21


10 av 10

+
Lugnet och den harmoniska trädgården som omger hotellet! Personalen var mycket uppmärksam och tillmötesgående! Fantastisk mat också!
-
Allt var bra! De ska bara fortsätta på samma sätt!

Bekräftad gäst: 2019-12-31


10 av 10

+
Att det var alldeles lungt och fridfullt. Trots att det var så nära stan. Kändes exklusivt, bekvämt och omtänksam personal! Är fantastisk nöjd! Åker mer än gärna dit igen!
-
Egentligen inget alls märkvärdigt. Ev att få reda på städ tiden när en på Bröllopsresa hade varit en fördel.

Bekräftad gäst: 2019-12-10


9 av 10

+
Mysiga, vackra omgivningar, lagom stort för familjär stämning, utmärkt service
-
Bubbelpoolen fungerade sådär. Bastun behöver fräschas upp.

Bekräftad gäst: 2019-11-26


9 av 10

+
Personalen, serviceandan Unik trädgårdsmiljö
-

Bekräftad gäst: 2019-11-19


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

95% av resenärerna rekommenderar

1222 omdömen
Utmärkt
 
1058
Väldigt bra
 
132
Bra
 
23
Mindre bra
 
5
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2019-09-15

Inlägg av PeGe_sthlm Stockholm, Sverige

Ytterligare ett paradishotell

Ett boende som håller en klass utöver det vanliga. Vi hade förmånen att få uppleva hotellets manor suites, och bättre än så kan det knappast bli. Mycket vänlig och tillmötesgående personal, professionell service och en upplevelse som stannar kvar i minnet för en lång tid framöver. Fin trädgård, med pooler av olika karaktär.

 
2018-02-21

Inlägg av HenrikSandra Arlöv, Sverige

Fantastiskt

Hotellet omges av en stor lummig trädgård som får dig väldigt avslappnad. Fantastisk frukost i en avkopplande miljö. Trevlig personal. Bra sängar. Motsvarade helt våra förväntningar. Rekommenderas verkligen!

 
2014-03-21

Inlägg av Eva E Malmö, Sverige

Perfekt i Funchal

Vi tillbringade en vecka i mars 2014 på Madeira, vårt första besök på ön. Vi bodde på Quinta da Casa Branca och kan varmt rekommendera detta högklassiga, charmiga, mysiga, lugna hotell, insmuget i en generöst prunkande trädgård med pool. Fin service, utomordentligt vänlig personal, bra restaurang.

 
2020-09-24

Inlägg av Charlotte H London, England, United Kingdom

Truly amazing hotel

We had an exceptional time at this hotel from start to finish. We were given a suite which was just divine - a huge balcony overlooking the beautiful gardens, jacuzzi bath and separate large, powerful shower, and a huge comfy bed - I honestly slept better there than I do at home. The AC worked perfectly and we couldn't hear it. The hotel generally is very quiet and serene - there were no children (I suppose there isn't much to keep them occupied), so if you wanted silence you got it. There is no need to go to the adults only pool as the main pool is just as serene and bigger. I love flowers and plants and so it was fascinating to explore the botanical gardens, with all the species helpfully featuring labels so you could see what they are. I loved the banana plantation. We didn't eat dinner there but breakfast was brilliant - so many different courses to choose from (and you can have all of them if you wish), and the cooking there was better than any of the restaurants in Madeira we went to. Even the bread and pastry basket which we were given every day was delicious, with different pastries every day. The service was exceptional, all the staff were friendly but not in your face. We also made the most of happy hour in the bar in the evening, which comes served with homemade crisps or nuts. We used the gym twice and it had a variety of equipment, and good levels of cleanliness. Both times we were the only ones in there. One thing worth noting is that, given its slightly wild setting, there are lots of mozzies and the first couple of days we got bitten a lot. The hotel were so great and left us very strong Deet spray and soothing lotion in our room - after using the spray we didn't get bitten again. So I would recommend bringing some spray with you. We're not the type to go to hotels twice, but we are making an exception for this hotel and will be back again next year.

 
2020-09-23

Inlägg av 9stilton Liverpool, Storbritannien

Not as good as expected

There is no denying that the grounds & setting of this hotel are superb however we found other elements of the offering just a little disappointing. In particular the service at breakfast was at times very poor. Sometimes we experienced courses overlapping, where we were still eating cereals when the cooked main course was being served. Yet on other ocassions there was an inordinate wait, up to 45 minutes for a boiled egg to be served!! The other main issue we encountered was the fixed dinner menu that never changed during our week long stay which meant we had to at least double up on a number of dishes / courses over the half board stay. Not what you really expect from a 5 star hotel of this magnitude. That said the al fresco dining & atmosphere was very good. Finally upon leaving there was very little appetite to solicit & take feedback, given a number of issues we had encountered during our stay.