1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Orca Praia

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Service
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
7,4 / 10
Mat och dryck
 
7,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Maila,
Märsta

+
Bra frukost, utsikt och poolomtåde
-
Längre öppettider för matservering vid poolen

Bekräftad gäst: 2019-03-19


9 av 10

Åke,
Skövde

+
Suveränt läge. Men man skall vara medveten om att det är långt och backigt till närmaste supermarket (drygt 2 km) och till Funchal (drygt 6 km). Det finns dock buss och taxi (och hyrbil).
-
Hotellet är under renovering/uppfräschning. Säkerhetsskåp saknades på rummet. Vattenkokare och kylskåp fick man beställa extra. Saker som förhoppningsvis kommer finnas framledes.

Bekräftad gäst: 2019-03-19


4 av 10

Anna,
Örebro

+
Barnfritt troligen pga läget och tillgänglighet
-
Det stod i beskrivningen att rummen var utrustade med minibar och på bilderna syntes vattenkokare , men man var tvungen att hyra kyl för 2,50euro/dag. Saknar bäddmadrass i sängen som vart väldigt hård utan. Man fick inte ta sitt morgonkaffe utanför matsalen, fick inte ens köpa med sig,

Bekräftad gäst: 2019-03-12


6 av 10

Lena,
Göteborg

+
Läget , grymt bra att inte hamna i hotell omr närmare Funchal. Fantastisk utsikt från vår balkong.
-
Kyl och vatten kokare på rummet !!!! Saknade verkligen detta . Vi fick inte lov att ta med en smörgås var från frukosten . Vandrat i bergen hela veckan , därav denna önskan .

Bekräftad gäst: 2019-03-12


10 av 10

,

+
Läget, utsikten, balkongen
-
Trevligare personal receptionen. Mindre tysk tv!

Bekräftad gäst: 2019-03-12


9 av 10

Fält,
Brålanda

+
Den stora balkongen utåt havet.
-
Saknade ett litet kylskåp.

Bekräftad gäst: 2019-03-05


10 av 10

Margareta,
Vänersborg

+
Stora rum, stor balkong
-
Kylskåp på rummet

Bekräftad gäst: 2019-03-05


8 av 10

Kent ,
Stockholm

+
Utsikten över havet, lugnt område
-
I rummet kan förbättringar göras, terassdörren skevade lite, bättre terassmöbler - exempelvis riktiga solstolar :) Bemötandet vid incheckning kan förbättras, den person som tog emot oss verkade irriterad och gav inget vidare intryck, hennes äldre kollega var dock betydligt gladare.

Bekräftad gäst: 2019-02-26


5 av 10

,
Stockholm

+
Bra storlek på rummet. Stor och fräsch frukostbuffé. Bra med gratis shuttle bus in till Funchal, annars var det väldigt nära de lokala bussarna.
-
Jag hade uppskattat att kunna stryka mina kläder själv, att inte behöva lämna in kläderna på laundry service. Det fanns ingen AC på rummet och när solen stod på var det väldigt varmt snabbt. Värt att tänka på om man är ljudkänslig: de stora vågorna var stundtals riktigt öronbedövande. Det var svårt att sitta på den fina balkongen och njuta av utsikten.

Bekräftad gäst: 2019-02-26


5 av 10

Weine,
Mjölby

+
-
Flera turbilar till city under dygnet gärna på kvällen

Bekräftad gäst: 2019-02-21


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

84% av resenärerna rekommenderar

505 omdömen
Utmärkt
 
170
Väldigt bra
 
242
Bra
 
71
Mindre bra
 
15
Underkänt
 
7

5 senaste omdömen

2019-01-31

Inlägg av Susann62

Jättebra

Önskade topfloor och fick det. Jättefin havsutsikt från alla rum. Väldigt rent och fint överallt. Frukosten var toppen.Fanns det mesta. Gratis minibuss på vardagar in till Funchal 4ggr om dagen,fick boka sig i receptionen. Fin strandpromenad. Poolen var iskall så vi badade inte( ingen gjorde det vad vi såg)

 
2018-12-25

Inlägg av MariaV4187

Underbar utsikt och läge

Bara älskar utsikten och rummet! Säkerhetsskåp får du betala extra för men det tycker jag det är värt. Kan även köpa till kylskåp på rummet! Jag gjorde det inte, men kanske vore bra om alla rum hade? Annars fanns allt jag behövde, hårtork, Tv, gratis wi-fi som fungerade jätte bra! Vilket var tur för mottagningen för mobilen funkade inte alls. Sängarna lite hårda men jag sov bra. Personalen mycket trevlig och serviceinriktad. Ligger en bit utanför Lido så inte hotellet för den som vill ha liv och rörelse runt om sig. Hotellet bjuder på transport in till Funchal och åter under veckodagarna och buss går regelbundet utanför hotellet så inga problem att ta sig in till city. Finns även en lång strandpromenad ända in till Funchal för den hurtige.. Frukosten passade mig med bra mkt att välja på, bättre än på många andra resor jag gjort. Hade halvpension så åt middag på hotellet, kanske jag inte skulle göra om, då maten var mättande och riklig men vissa rätter överkokt och underkryddad. Salladerna var däremot mycket goda, hade ett flertal olika komponeringar varje dag med rester av fisk och kött i som var otroligt bra. Nästa gång kanske jag prövar den lilla Gula restaurangen utanför vid gatan jag hört såå mycket positivt om och bara har frukost på hotellet. För jag kommer definitivt att återkomma till denna underbara ö och jätte trevliga hotell. Kan varmt rekomenderas.

 
2018-11-29

Inlägg av Nollfemnollfwm Lerum, Sverige

Perfekt!

Vilket rum! Vilken terass! Vilken solnedgång! Jättebra frukost. En bit utanför stan men med goda förbindelser. Både gratis ordnade av hotellet men även kollektivtrafik strax utanför. Rekommenderas. Övervägande tyska resenärer vilket märktes tydligt bl a i bokhyllan!

 
2018-04-15

Inlägg av Bengt_Kinna_Sweden Kinna, Sverige

Bra hotell med havsutsikt.

Bra och rymliga rum. med fantastisk havsutsikt, Frukosten är bra och variationsrik. Lång backe till poolen, vilket kan upplevas jobbigt för en del. Hotellet ligger en bit utanför staden, men det tyckte vi bara var bra.

 
2017-12-21

Inlägg av televinken2345 Fagersta, Sverige

Trestjärnigt hotell som hade kunnat vara fyrstjärnigt, om .......

Vi reste med Apollo. Ett välbyggt hotell med fantastisk utsikt. Bra lugnt läge, buss utanför som går mot centrum, minst var 30 minut. Trevlig personal. Fina promenadstråk längs stranden hela vägen in till Funchal. Soligt läge, med stora balkonger. Så frågan varför hotellet inte är 4-stärningt? Jo, sängarna är stenhårda, frukosten spartansk och innehåller alldeles för mycket sött, kakor, bullar, sylt och sirap, En diabetiker får svälta sig på ägg och bacon, tomat och gurka. Kaffet är nog det vidrigaste jag smakat, vilket är märkligt eftersom du kan få gott kaffe på alla kaféer runt hela ön. Hela ön dignar av superbilliga bananer året om, men ingen enda till frukost. WiFi är inte gratis (7€/ vecka) och i baren serveras ingen snacks överhuvudtaget, till ölen, vinet eller drinken. Varken, ships, oliver, jordnötter eller annat. Trist! En sak till. I frukostsalen spelas på hög volym en märklig, klagande och smått hysterisk elektronmusik som skär i öronen. Byt ut! En del av möblerna börjar bli lite väl slitna. AC sakans. Sista dagen hittade vi en liten kackellacka, tyvärr. Skulle man fixa dessa enkla saker når man upp till klass 4 på hotellkategorin. Som det är nu blir det 3 minus. Nästa gång jag kommer till Madeira kan jag tänka mig samma hotell om de har fixat de flesta av mina klagomål. Då är jag även beredd att betala mer. Förutsättningarna finns!