1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Orca Praia

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Service
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
7,4 / 10
Mat och dryck
 
7,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Robert,
Skurup

+
Utsikten, rummen, balkongen
-
Aktiviteter som dart ska finnas, parkeringen var oftast full,

Bekräftad gäst: 2019-01-10


7 av 10

Johan,
Göteborg

+
Fin havsutsikt
-
Längre öppettider för pool, speciellt morgontimmar (7-10). Bättre utrustat och fritt tillgängligt gym (0-24).

Bekräftad gäst: 2019-01-08


9 av 10

Sven,
Stockholm

+
Härligt stora fräscha rum med havsutsikt
-
Kylskåp på rummet?

Bekräftad gäst: 2019-01-08


10 av 10

Kurt,
Skellefteå

+
Utsikten, strandpromenaden
-
Har inga förslag. Bra som det är

Bekräftad gäst: 2018-12-25


10 av 10

Stefan,
Piteå

+
Läget och personalen var kanon
-
Större TV och bäddmadrasser i sängarna. Var lite hårda sängar.

Bekräftad gäst: 2018-12-25


9 av 10

Åke,
Falkenberg

+
Havsutsikten
-
AC fattades, för långt till centrum, hotellet skulle ombesörja fler avgångar med deras buss, saknades supermarket kunde inte köpa vatten eller godis mer än i en automat i källaren, som i bästa fall fungerade

Bekräftad gäst: 2018-12-25


7 av 10

,

+
Utsikten och läget
-
Skaffa bäddmadrasser, sängarna är mycket hårda. Skaffa fläkt i rum 703.

Bekräftad gäst: 2018-12-25


8 av 10

Catharina,

+
-
Sängarna var lite hårda, så mjukare sängar hade varit bra

Bekräftad gäst: 2018-12-18


6 av 10

Eeva,
Västervik

+
Utsikten o poolområdet
-
Kylskåp på rummet, fungerande kassaskåp, vattenflaska som välkomst på rummet o möjlighet att köpa vatten för humant pris på hotellet, öppen bar under dagen vid entren...ej bara vid poolen. Det fanns mer trappor o backar på hotellet än jag förstod.

Bekräftad gäst: 2018-12-18


10 av 10

Axel,
Eskilstuna

+
Läget
-
Säkerhetsboxen ur funktion Kylskåp på rummet

Bekräftad gäst: 2018-12-18


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

84% av resenärerna rekommenderar

492 omdömen
Utmärkt
 
165
Väldigt bra
 
236
Bra
 
70
Mindre bra
 
14
Underkänt
 
7

5 senaste omdömen

2018-12-25

Inlägg av MariaV4187

Underbar utsikt och läge

Bara älskar utsikten och rummet! Säkerhetsskåp får du betala extra för men det tycker jag det är värt. Kan även köpa till kylskåp på rummet! Jag gjorde det inte, men kanske vore bra om alla rum hade? Annars fanns allt jag behövde, hårtork, Tv, gratis wi-fi som fungerade jätte bra! Vilket var tur för mottagningen för mobilen funkade inte alls. Sängarna lite hårda men jag sov bra. Personalen mycket trevlig och serviceinriktad. Ligger en bit utanför Lido så inte hotellet för den som vill ha liv och rörelse runt om sig. Hotellet bjuder på transport in till Funchal och åter under veckodagarna och buss går regelbundet utanför hotellet så inga problem att ta sig in till city. Finns även en lång strandpromenad ända in till Funchal för den hurtige.. Frukosten passade mig med bra mkt att välja på, bättre än på många andra resor jag gjort. Hade halvpension så åt middag på hotellet, kanske jag inte skulle göra om, då maten var mättande och riklig men vissa rätter överkokt och underkryddad. Salladerna var däremot mycket goda, hade ett flertal olika komponeringar varje dag med rester av fisk och kött i som var otroligt bra. Nästa gång kanske jag prövar den lilla Gula restaurangen utanför vid gatan jag hört såå mycket positivt om och bara har frukost på hotellet. För jag kommer definitivt att återkomma till denna underbara ö och jätte trevliga hotell. Kan varmt rekomenderas.

 
2018-11-29

Inlägg av Nollfemnollfwm

Perfekt!

Vilket rum! Vilken terass! Vilken solnedgång! Jättebra frukost. En bit utanför stan men med goda förbindelser. Både gratis ordnade av hotellet men även kollektivtrafik strax utanför. Rekommenderas. Övervägande tyska resenärer vilket märktes tydligt bl a i bokhyllan!

 
2018-04-15

Inlägg av Bengt_Kinna_Sweden Kinna, Sweden

Bra hotell med havsutsikt.

Bra och rymliga rum. med fantastisk havsutsikt, Frukosten är bra och variationsrik. Lång backe till poolen, vilket kan upplevas jobbigt för en del. Hotellet ligger en bit utanför staden, men det tyckte vi bara var bra.

 
2017-12-21

Inlägg av televinken2345 Fagersta, Sverige

Trestjärnigt hotell som hade kunnat vara fyrstjärnigt, om .......

Vi reste med Apollo. Ett välbyggt hotell med fantastisk utsikt. Bra lugnt läge, buss utanför som går mot centrum, minst var 30 minut. Trevlig personal. Fina promenadstråk längs stranden hela vägen in till Funchal. Soligt läge, med stora balkonger. Så frågan varför hotellet inte är 4-stärningt? Jo, sängarna är stenhårda, frukosten spartansk och innehåller alldeles för mycket sött, kakor, bullar, sylt och sirap, En diabetiker får svälta sig på ägg och bacon, tomat och gurka. Kaffet är nog det vidrigaste jag smakat, vilket är märkligt eftersom du kan få gott kaffe på alla kaféer runt hela ön. Hela ön dignar av superbilliga bananer året om, men ingen enda till frukost. WiFi är inte gratis (7€/ vecka) och i baren serveras ingen snacks överhuvudtaget, till ölen, vinet eller drinken. Varken, ships, oliver, jordnötter eller annat. Trist! En sak till. I frukostsalen spelas på hög volym en märklig, klagande och smått hysterisk elektronmusik som skär i öronen. Byt ut! En del av möblerna börjar bli lite väl slitna. AC sakans. Sista dagen hittade vi en liten kackellacka, tyvärr. Skulle man fixa dessa enkla saker når man upp till klass 4 på hotellkategorin. Som det är nu blir det 3 minus. Nästa gång jag kommer till Madeira kan jag tänka mig samma hotell om de har fixat de flesta av mina klagomål. Då är jag även beredd att betala mer. Förutsättningarna finns!

 
2017-04-07

Inlägg av gissa2005 Grängesberg, Sverige

Bra hotell med fantastisk utsikt

Hotellet är byggt på en klippvägg och vi bodde på -9 våningar ner från receptionen och entrén, i rum 901, svit med stor balkong. Rummet var lite omodernt och med beige inredning men sängarna var otroligt sköna om man tycker om hårda sängar, hade inte ont i ryggen en endaste morgon. Utsikten var makalös, hela Atlanten låg framför oss, dagligen kom det små båtar av olika sorter så det fanns alltid något att titta på. Poolområdet var det trappor och en backe nerför att komma till och givetvis var det då motsatsen när man skulle tillbaka till rummet,men det var inga problem trots krämpor i knän o rygg. Stranden strax nedanför poolområdet var blandat med fin svart sand med stenar, badad aldrig i havet då det blåste o vågade ganska mycket och inget flaggsystem fanns vid stranden. Frukosten på hotellet var OK, varierades inte mycket under 1 vecka. Middagen provade vi aldrig så den kan jag inte uttala mig om , men den serverades i samma matsal som frukosten. Busshållplats finns alldeles vid infarten till hotellområdet, både lokalbuss nr 01 och de gula och röda guidebussarna. Minus var att det var ganska långt till något minimarket/supermarket, närmaste var i Camara de Lobos ca 2 km om man gick strandpromenaden