Kundomdömen om Orca Praia

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 278 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Service
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
7,6 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

,
Uppsala

+
Trevlig personal både i reseption och restaurangen!
-
Mer information om resmålet!

Bekräftad gäst: 2019-04-30


10 av 10

Katarina,
Sandby

+
Utsikten och närheten till havet
-

Bekräftad gäst: 2019-04-30


8 av 10

Ann-Mari,
Stockholm

+
Låg nära havet.
-
Sviterna skulle kunna vara mer avdelade och kanske ett bubbelbad eller liknande så att man kände lite mera lyx. Samt 2 olika kuddar då den var jätte hård.

Bekräftad gäst: 2019-04-30


10 av 10

Christer o Marina,
Stockholm

+
Läget.utsikt.rent.
-
Bagagehantering vid ankomst och avresa.

Bekräftad gäst: 2019-04-30


9 av 10

Olof o Margareta,
Nacka

+
Utsikten
-

Bekräftad gäst: 2019-04-30


10 av 10

Agneta,

+
Underbar utsikt
-
Nejki

Bekräftad gäst: 2019-04-30


8 av 10

Annika,
Upplans_Väsby

+
Utsikten
-
Krokar i badrummet Bekväma stolar på Terrassen

Bekräftad gäst: 2019-04-23


8 av 10

Bim,
Borås

+
Utsikten
-
Engelska kanaler på TVn. Alla utländska kanaler var på tyska förutom All Jazeera som hade engelsk tal.

Bekräftad gäst: 2019-04-23


8 av 10

irene,
ALINGSÅS

+
Havsutsikten! Ganska stort rum, bra förvaring och terrass. Fräscha sängar och badrum. Tyst och lugnt läge. Fint poolområde och nära till stranden/strandpromenad.
-
Jag önskar bättre kvalitet på råvarorna på frukosten, t ex på bacon, bröd och musli! Gärna med lite mer hälsosam inriktning också...Middagsbuffén var urtråkig med smaklösa "vägrestaurangrätter". Kylskåp och vattenkokare kan vara standard på rummen. Hoppas att Funchal fixar den raserade strandpromenaden, hade varit kul att gå hela och slippa trapporna..

Bekräftad gäst: 2019-04-23


7 av 10

Lennart,
Gnesta

+
Fina rum och fantastisk utsikt. Trevlig personal.
-
Vi bad om kylskåp och vattenkokare och fick det utan kostnad, men det borde varit standard. Att behöva betala för "safeen" känns snålt då sånt ingår på dom flesta hotell. Bättre och billigare mat på pool området måste till!

Bekräftad gäst: 2019-04-23


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

84% av resenärerna rekommenderar

529 omdömen
Utmärkt
 
183
Väldigt bra
 
249
Bra
 
75
Mindre bra
 
15
Underkänt
 
7

5 senaste omdömen

2019-05-08

Inlägg av Brittmarie999 Örebro, Sverige

Fantastiskt hotell med mycket trevlig personal.

Ett mycket prisvärt hotell med utsikt över Atlanten. Byggt på bergväggen i etage. Praktiska rum med kylskåp och terrass. Stort badrum. Trevlig och tillmötesgående personal. Riklig frukostbuffé som ingår i priset. Gratis bussar från och till hotellet till centrum på vardagar. Rekommenderas!

 
2019-04-26

Inlägg av skewing

Helt ok för att vara tre stjärnigt.

Vi vart positivt överraskade av hotellet. Rummet var större än vi hade uppfattat. Vi fick också kylskåp och vattenkokare utan extra kostnad, men det var inget stort kylskåp. Det är ju en fantastisk utsikt på den stora balkongen, synd bara att stolarna är jättetråkiga att sitta på. Vi plockade ut fåtöljerna för att kunna sitta någorlunda bekvämt. Att ta sig ner till poolen är inget för den med dålig kondition, ok, ner går väl bra, men tillbaka är värre. Vi provade att äta lite lätt mat vid poolen och det var inget vi kan rekommendera. Dyrt och dåligt. 35:- för en ostmacka med en skiva ost mellan två rostbrödskivor! En Sangria som mest smakade vatten, för 75:-. Nackdelen är att det är inte många restauranger nära intill. Det finns några vid strandpromenaden och vid huvudvägen finns en gul färgad restaurang som är helt ok. Affärer finns överhuvudtaget inte. Skyttelbussen funkar bra för att ta sig till stan, dock hade man önskat några fler turer.

 
2019-01-31

Inlägg av Susann W

Jättebra

Önskade topfloor och fick det. Jättefin havsutsikt från alla rum. Väldigt rent och fint överallt. Frukosten var toppen.Fanns det mesta. Gratis minibuss på vardagar in till Funchal 4ggr om dagen,fick boka sig i receptionen. Fin strandpromenad. Poolen var iskall så vi badade inte( ingen gjorde det vad vi såg)

 
2018-12-25

Inlägg av MariaV4187

Underbar utsikt och läge

Bara älskar utsikten och rummet! Säkerhetsskåp får du betala extra för men det tycker jag det är värt. Kan även köpa till kylskåp på rummet! Jag gjorde det inte, men kanske vore bra om alla rum hade? Annars fanns allt jag behövde, hårtork, Tv, gratis wi-fi som fungerade jätte bra! Vilket var tur för mottagningen för mobilen funkade inte alls. Sängarna lite hårda men jag sov bra. Personalen mycket trevlig och serviceinriktad. Ligger en bit utanför Lido så inte hotellet för den som vill ha liv och rörelse runt om sig. Hotellet bjuder på transport in till Funchal och åter under veckodagarna och buss går regelbundet utanför hotellet så inga problem att ta sig in till city. Finns även en lång strandpromenad ända in till Funchal för den hurtige.. Frukosten passade mig med bra mkt att välja på, bättre än på många andra resor jag gjort. Hade halvpension så åt middag på hotellet, kanske jag inte skulle göra om, då maten var mättande och riklig men vissa rätter överkokt och underkryddad. Salladerna var däremot mycket goda, hade ett flertal olika komponeringar varje dag med rester av fisk och kött i som var otroligt bra. Nästa gång kanske jag prövar den lilla Gula restaurangen utanför vid gatan jag hört såå mycket positivt om och bara har frukost på hotellet. För jag kommer definitivt att återkomma till denna underbara ö och jätte trevliga hotell. Kan varmt rekomenderas.

 
2018-11-29

Inlägg av Nollfemnollfwm Lerum, Sverige

Perfekt!

Vilket rum! Vilken terass! Vilken solnedgång! Jättebra frukost. En bit utanför stan men med goda förbindelser. Både gratis ordnade av hotellet men även kollektivtrafik strax utanför. Rekommenderas. Övervägande tyska resenärer vilket märktes tydligt bl a i bokhyllan!