1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Orca Praia

  • Vackra havsvyer
  • Spa med en mängd behandlingar
  • Strandnära

Hotell Orca Praia i Funchal klättrar längs en klippvägg med hisnande vyer över Atlantens stora blå. Här kan du vakna till havets brus och njuta av havsutsikten från din egen balkong. En grind från poolområdet leder direkt till strandpromenaden som tar dig in till shopping och restauranger i Lido.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-2 personer/1-3 personer, varav 1 barn. Sviter för 2-4 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Gästerna gillar

Trevlig personal både i reseption och restaurangen!
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 528 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 100 m
Till centrum: 3,5 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Orca Praia bjuder på hisnande vyer från klippväggen. Poolområdet ligger några trappor ner från själva hotellbyggnaden och här hittar du en saltvattenspool med med imponerande panoramautsikt över Atlanten. Vid poolområdet finns solstolar, parasoller och handduksservice, samt en poolbar.

Semesterns måltider serveras i bufférestaurangen och det finns även en cocktailbar att slå sig ned vid till kvällen. Hotellet erbjuder även underhållning i form av shower och live musik.

På Orca Praia finns ett litet gym med några få maskiner mot avgift. Unna dig ett besök i hotellets spa med jacuzzi och hamam mot avgift. Det finns även yoga och pilates på begäran (bokning görs i receptionen). Vill du utforska Atlanten under ytan finns ett dykcenter. Gratis wifi på hotellområdet.

Till området Lido är det ca 3,5 kilometer och till centrala Funchal är det ca 6 kilometer. Vill du utforska charmiga Funchal erbjuder hotellet gratis buss dit fyra gånger om dagen, måndag-fredag.

Måltider

Frukostbuffé. Halvpension mot tillägg. Köper du till halvpension under jul och nyår tillkommer en extra avgift för julmiddag (24/12) och nyårsmiddag. Klädkod för jul- och nyårsmiddag är smoking.

Bra att veta

Vid transfer stannar bussen uppe på en kulle ca 50 meter från hotellet. Bagage transporteras ej.

Telefonmottagningen kan variera på hotellområdet på grund av de omgivande klipporna. Nivåskillnader och trappor inom hotellområdet. Hiss endast i huvudbyggnaden. Det är inte möjligt att nå poolområdet med hiss.

Säsongsinformation

Vinter 2019/2020 kan man endast boka dubbelrum och sviter med balkong.