Kundomdömen om Melia Madeira Mare

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 371 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

Sven-Erik,
Karungi

+
-

Bekräftad gäst: 2019-11-12


10 av 10

Per,
Steninge

+
-

Bekräftad gäst: 2019-11-12


9 av 10

Rose-Marie,
Vessigebro

+
Frukosten, sköna sängar, polområdet
-

Bekräftad gäst: 2019-11-12


6 av 10

Håkan,
Gislaved

+
serviceminded personal
-
Tråkig frukost, ingen förändring under 7 dagar gör att man tröttnar, lite mer variation, Dålig städning av hotelrummet. Kom redan kl 8 på morgonen och börjar städa. vill kunna sova ut i fred. Även om stör ej skyllt hängs ut så hörs det från de andra rummen när de håller på.

Bekräftad gäst: 2019-11-12


9 av 10

Therese,
Motala

+
-

Bekräftad gäst: 2019-11-12


8 av 10

Jan,
Stockholm

+
Inte så mycket gäster
-
Bättre städning och högre kvalitet och variation av frukosten , bättre kaffe är ett måste det var inte gott.

Bekräftad gäst: 2019-11-05


8 av 10

Stig-Olof Alf,
Björklinge

+
-

Bekräftad gäst: 2019-11-05


7 av 10

Jannica,
Västerhaninge

+
Poolen poolbaren(maten där) och innepoolen
-
Restaurangen. Skolmatsal o sorligt. Kvällen såg trist ut. Lysrör! Vid frukosten svårt att få kaffe serverat. Man fick vänta och påfyllning fick man strunta i

Bekräftad gäst: 2019-11-05


8 av 10

gunnar,
tvärred

+
rummet
-
maten dåligt utbud för 5 star hotell

Bekräftad gäst: 2019-11-05


10 av 10

Sabina Kristina,
Göteborg

+
Stora och rymliga uteplatser
-
Flera mat alt för - lactos, - gluten, vegan etc. Utveckling på den fronten!

Bekräftad gäst: 2019-11-05


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

87% av resenärerna rekommenderar

2306 omdömen
Utmärkt
 
1252
Väldigt bra
 
735
Bra
 
252
Mindre bra
 
50
Underkänt
 
17

5 senaste omdömen

2019-03-20

Inlägg av Eva R Huddinge, Sverige

Ljudnivån

Vi fick först ett rum mot gatan,526, (kvällssol)där grannhotellets airkondition störde så man inte kunde sitta på balkongen. Dagen efter fick vi byta till ett mot insidan 515 (morgonsol) det var inga problem eller sura miner. Jättefin frukost med allt man kan önska från havregrynsgröt till mousserande vin. Det enda negativa skulle vara att man tillåter rökning på balkongerna.

 
2019-03-20

Inlägg av 37andersd Uppsala, Sverige

Fantastiskt hotell

En mycket trevlig upplevelse. Melia är ett ganska stort hotell som känns litet i formatet med trevlig personal och snygg interiör. Vårt rum var spatiöst och fantastiskt med havsutsikt.Hotellet ligger perfekt i Lidoområdet med mängder av restauranger att välja på. Frukosten var väldigt fin med stort utbud. Dock var halvpension med middagsbuffén ej att rekommendera. Vi blev erbjudna en middag i a lacarteavdelningen under vistelsenoch den var ett bottennapp. Rekommenderar i stället att gå runt på restaurangerna i närhten. Speciellt Chris´s.

 
2018-08-13

Inlägg av Cogsproggle Lund, Sverige

Utmärkt, fräscht och avslappnande

Inget familjehotell men ett utmärkt, fräscht hotell om man reser utan barn. Bra service, rent, välstädat, hygglig mat till hyggliga priser. Ruskigt bra frukostbuffé. Hyggligt läge, nära till restauranger och köpcentrat forum.

 
2018-04-18

Inlägg av SwedenMarian sweden

Hotell för lata dagar.

Hela hotellet jättefint. Poolområdet superbra, lä i alla väder. Vi hade så fint väder att vi tillbringade större delen av veckan vid poolen. Vi hade rum mot grannhotellet Enotel, eftermiddagssol. Lite utsikt mot havet men mest uppåt berget. Rummet var aldrig för varmt dagtid av solen. Nu var det verkligen ovanligt varmt för årstiden, vi kunde sitta ute till elva om kvällarna, väldigt skönt. Frukosten var bra, stort varierat utbud. En nackdel var att transferbussen stannade i brant nerförsbacke både när vi kom och lämnade. Rullväskorna ville gärna neråt. Parkerade bilar efter gatan svåra att passera med resväskor. Huvudingången var krånglig att köra in till sa guiden. Andra bussar körde till huvudingången, såg inte så svårt ut. Sköna sängar. Vi blev placerade i rum med dubbelsäng, tyckte vi kunde bo kvar bara vi fick varsitt täcke. Vi fick ett täcke till, alltså två dubbelbäddstäcken! Lite otympligt. Bäddades dubbelvikta.

 
2018-04-09

Inlägg av leonide618 Stockholm, Sverige

Trevligt hotel med inomhusgarage

Hotellet är lugnt och tyst och har utmärkt läge i Lido-området cirka 2-3 km till Funchal centrum. Vi hade ett rum med delvis havsutsikt med balkong. Rummet var rent och fräscht. Morgonrockar var på rummet. Det fanns även en härlig uppvärmd inomhus pool med starka jets och en jaccuzi. Bra frukost och trevlig och hjälpsam personal. Hotellet har inomhusgarage och det var perfekt bas för vår aktiv-semester i Madeira.