1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Kundomdömen om Melia Madeira Mare

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Service
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Alexandra,
Kolbäck

+
Stor anläggning, gym, inomhus pol, fin polanläggning utomhus, bra läge, trevlig personal.
-
Inte ha så bråttom att plocka undan disken (på morgonen) då man hinner knappt äta upp det på tallriken innan dem har dukat av dem.

Bekräftad gäst: 2019-01-15


8 av 10

Elisabeth,
Täby

+
Bra service o fina rum o balkong. Bra avstånd från staden
-
Störande ljud från nästa hotell o trafik.

Bekräftad gäst: 2019-01-15


8 av 10

,

+
Frukosten, utsikten och personalens vänlighet. Läget i Funchal var även de toppen!
-

Bekräftad gäst: 2019-01-15


8 av 10

Emelie,
Malmö

+
Fantastisk utsikt
-
Ljuddämpning i frukost-lokalen, att de ej städar undan/möblerar om under frukostsittningen (innan 10.30). Stressande för gästerna. Slippers på rummet för att nyttja SPA-et.

Bekräftad gäst: 2019-01-10


9 av 10

Klas,
Göteborg

+
Lugnt hotell. Bra med en reception som är öppen 24h/dygn.
-
Hotellet hade inte några matplatser utomhus.

Bekräftad gäst: 2019-01-01


8 av 10

Peter,
Trollhättan

+
Servicen var mycket bra. Fick byta rum efter visst missnöje (markplan och mycket oljud från gatan utanför) till ett likadant rum men högre upp. Fler soltimmar :-)
-
Möjligen kan de utbilda sina servicekillar typ vaktmästare i Engelska. Tog säkert en halvtimma innan vi var tvungna att ringa receptionen som fick förmedla.

Bekräftad gäst: 2019-01-01


7 av 10

Edita,
Malmö/Stockholm

+
personal, faciliteter, rum, inomhus och utomhus poolen
-
Ventilation från andra hotellet var förfärlig, förstörde hela Spa upplevelse. Kunde inte låta balkong dörren stå öppen under natten p.g.a av buller från ventilation men inte heller p.g.a. det röktes på andra balkong. Det är synd att inte få i sig det friska luften och förstärka hela hotellets upplevelse.

Bekräftad gäst: 2019-01-01


8 av 10

Peter,
Göteborg

+
Helt ok gym, med fria vikter och lite maskiner. En del ur funktion, men fungerade bra för passen. Bra frukostbuffé. Kanonbra städning. Fräscht badrum.
-
Man får vara medveten om att Lido ligger lite utanför själva centrala Funchal som har lite större utbud på restauranger mm. Det är en rätt lång promenad in. Lokalbussarna kan vara rätt fullproppade och en taxi kostar ca 80-100 kr. Prisnivån på SPA-avdelningen var rätt hög. En idrottsmassage gick på ca 800 kr.

Bekräftad gäst: 2018-12-25


9 av 10

Alf,
Ståckhålm

+
Frukosten & trevlig personal. Snyggt och rent!
-

Bekräftad gäst: 2018-12-25


8 av 10

Britta,
Lidingö

+
Läget samt poolområdet.
-

Bekräftad gäst: 2018-12-18


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

 • 4,5/5 Läge
 • 4,5/5 Sovkvalitet
 • 4,5/5 Rum
 • 4,5/5 Service
 • 4,5/5 Standard
 • 4,5/5 Renlighet

87% av resenärerna rekommenderar

2156 omdömen
Utmärkt
 
1170
Väldigt bra
 
696
Bra
 
223
Mindre bra
 
50
Underkänt
 
17

5 senaste omdömen

2018-08-13

Inlägg av Patrik Å

Utmärkt, fräscht och avslappnande

Inget familjehotell men ett utmärkt, fräscht hotell om man reser utan barn. Bra service, rent, välstädat, hygglig mat till hyggliga priser. Ruskigt bra frukostbuffé. Hyggligt läge, nära till restauranger och köpcentrat forum.

 
2018-04-18

Inlägg av SwedenMarian sweden

Hotell för lata dagar.

Hela hotellet jättefint. Poolområdet superbra, lä i alla väder. Vi hade så fint väder att vi tillbringade större delen av veckan vid poolen. Vi hade rum mot grannhotellet Enotel, eftermiddagssol. Lite utsikt mot havet men mest uppåt berget. Rummet var aldrig för varmt dagtid av solen. Nu var det verkligen ovanligt varmt för årstiden, vi kunde sitta ute till elva om kvällarna, väldigt skönt. Frukosten var bra, stort varierat utbud. En nackdel var att transferbussen stannade i brant nerförsbacke både när vi kom och lämnade. Rullväskorna ville gärna neråt. Parkerade bilar efter gatan svåra att passera med resväskor. Huvudingången var krånglig att köra in till sa guiden. Andra bussar körde till huvudingången, såg inte så svårt ut. Sköna sängar. Vi blev placerade i rum med dubbelsäng, tyckte vi kunde bo kvar bara vi fick varsitt täcke. Vi fick ett täcke till, alltså två dubbelbäddstäcken! Lite otympligt. Bäddades dubbelvikta.

 
2018-04-09

Inlägg av leonide618 Stockholm, Sverige

Trevligt hotel med inomhusgarage

Hotellet är lugnt och tyst och har utmärkt läge i Lido-området cirka 2-3 km till Funchal centrum. Vi hade ett rum med delvis havsutsikt med balkong. Rummet var rent och fräscht. Morgonrockar var på rummet. Det fanns även en härlig uppvärmd inomhus pool med starka jets och en jaccuzi. Bra frukost och trevlig och hjälpsam personal. Hotellet har inomhusgarage och det var perfekt bas för vår aktiv-semester i Madeira.

 
2018-02-15

Inlägg av Ewy L Stockholm, Sverige

Toppenhotell! Fantastisk utsikt! Lugnt och trivsamt!

Vi hade bokat dubbelrum med havsutsikt, men de rummen var uppbokade när vi anlände. Vi erbjöds en svit på 7-e våningen, som bestod av två stora rum med kök och stort badrum, dessutom jättestor balkong rakt mot havet. Vilken lycka! Vi har absolut inget att klaga på, frukostbuffén är en dröm, lugnt och tyst hotell. Flera skriver att sängarna är hårda, vilket jag kan hålla med om. Mycket trevlig och tillmötesgående personal.

 
2018-01-09

Inlägg av Kimmy L

Trevligt hotell med utsikt över havet

Bra rum med hårda sängar. Bilderna gör hotellet rättvisa. Stor frukostbuffe och hjälpsam personal. Vi råkade ut för lite krångel med nyckelkort, men löste sig inom rimlig tid. Underbar utsikt från poolområdet och många rum, ligger i hotellområdet i Funchal och inte centrum, några km gångavstånd. Utnyttjade inte spa eller innepool, men såg väldigt inbjudande ut.