1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Melia Madeira Mare

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Service
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Gudrun,
Vallentuna

+
den trevliga personalen
-
lite gammalmodig inredning

Bekräftad gäst: 2019-03-19


9 av 10

Jan,
Trosa

+
Trevlig service. Bra poolområde.
-
Fantasilös mat. Huvudrätter behöver godare såser.

Bekräftad gäst: 2019-03-19


8 av 10

Msrie,
Malmö

+
Läget,poolområdet
-

Bekräftad gäst: 2019-03-14


9 av 10

Christian,
Karlstad

+
Läget Rummet med havsutsikt Den trevliga personalen med god service
-
Poolen kunde vara tänd på kvällarna tex

Bekräftad gäst: 2019-03-12


9 av 10

Per Olof, Barbro,
Jönköping

+
De stod för vad som de lovade.
-

Bekräftad gäst: 2019-03-12


9 av 10

Lennart,

+
Nästan allt
-

Bekräftad gäst: 2019-03-12


6 av 10

Ib,
Stockholm

+
Bra frukost, trevlig personal, snabba hissar, stor altan, bra läge, fin utsikt, bra sängar.
-
Levde ej upp till 5 stjärnor, kanske har det varit 5 stjärnig standard när hotellet var nytt men nu ganska slitet. Städningen var urusel! egentligen bara ganska dålig.. men då vi klagade på att terassen var smutsig och stor fläck i dörröppningen dag ett, såg vi ingen skillnad dag två. Klagade igen men samma sak, bara att de bjöd på fruktfat och kaka som ursäkt. Efter 3:e gången vi sagt till så vart fläcken borttorkad, terassen var nog avspolad snabbt efter varje klagomål men man blev fortfarande svart under fötterna där. Innan vi lämnade kollade jag runt lite extra och noterade damm på samtliga golvlister och tjockt med damm ovanpå garderoben. Detta tillsammans med vissa skavanker (trasig frysdörr så full med is, trasigt duschfäste, vattenskadat pentry) så levde det absolut inte upp till 5 stjärnor som utlovat. Om gäster klagar på städningen på ett 5-stjärnigt hotell (rättmätigt), så tycker iallafall jag att de borde sett till att rummet var "spotless" efter första gången.

Bekräftad gäst: 2019-03-05


9 av 10

Pia,
Norrköping

+
Fantastiskt bra läge även om vi oturligt nog fick balkong som gränsade mot annat hotell där deras luftkonditioneringsaggregat var väldigt högljutt och störande.
-
Det framgick av informationen att det fanns en spa-avdelning. Det framgick dock inte att spa-avdelningen inte får nytttjas utan betalning. Detta vore egentligen inget som behöver nämnas men eftersom kostnaden för att få nyttja spa-avdelningen var så pass hög så tycker vi att det är värt att nämna. Det kostar 22 Euro per person för 1 1/2 timme vilket är orimligt högt.

Bekräftad gäst: 2019-03-05


10 av 10

Cecilia ,
Stockholm

+
Trevligt läge och god frukost.
-

Bekräftad gäst: 2019-02-28


8 av 10

Björn,
Västerås

+
Trevligt poolområde. Bra frukost. Mycket bra wi-fi.
-
Poolen ute var mycket kall, stämde inte med Apollos beskrivning. Vår balkong i rum 420 låg mittemot luftkonditioneringsanläggning på nästa hotel, tyvärr hög ljudvolym

Bekräftad gäst: 2019-02-26


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

87% av resenärerna rekommenderar

2183 omdömen
Utmärkt
 
1182
Väldigt bra
 
705
Bra
 
229
Mindre bra
 
50
Underkänt
 
17

5 senaste omdömen

2019-03-20

Inlägg av Eva R Huddinge, Sverige

Ljudnivån

Vi fick först ett rum mot gatan,526, (kvällssol)där grannhotellets airkondition störde så man inte kunde sitta på balkongen. Dagen efter fick vi byta till ett mot insidan 515 (morgonsol) det var inga problem eller sura miner. Jättefin frukost med allt man kan önska från havregrynsgröt till mousserande vin. Det enda negativa skulle vara att man tillåter rökning på balkongerna.

 
2019-03-20

Inlägg av 37andersd Uppsala, Sverige

Fantastiskt hotell

En mycket trevlig upplevelse. Melia är ett ganska stort hotell som känns litet i formatet med trevlig personal och snygg interiör. Vårt rum var spatiöst och fantastiskt med havsutsikt.Hotellet ligger perfekt i Lidoområdet med mängder av restauranger att välja på. Frukosten var väldigt fin med stort utbud. Dock var halvpension med middagsbuffén ej att rekommendera. Vi blev erbjudna en middag i a lacarteavdelningen under vistelsenoch den var ett bottennapp. Rekommenderar i stället att gå runt på restaurangerna i närhten. Speciellt Chris´s.

 
2018-08-13

Inlägg av Patrik Å

Utmärkt, fräscht och avslappnande

Inget familjehotell men ett utmärkt, fräscht hotell om man reser utan barn. Bra service, rent, välstädat, hygglig mat till hyggliga priser. Ruskigt bra frukostbuffé. Hyggligt läge, nära till restauranger och köpcentrat forum.

 
2018-04-18

Inlägg av SwedenMarian sweden

Hotell för lata dagar.

Hela hotellet jättefint. Poolområdet superbra, lä i alla väder. Vi hade så fint väder att vi tillbringade större delen av veckan vid poolen. Vi hade rum mot grannhotellet Enotel, eftermiddagssol. Lite utsikt mot havet men mest uppåt berget. Rummet var aldrig för varmt dagtid av solen. Nu var det verkligen ovanligt varmt för årstiden, vi kunde sitta ute till elva om kvällarna, väldigt skönt. Frukosten var bra, stort varierat utbud. En nackdel var att transferbussen stannade i brant nerförsbacke både när vi kom och lämnade. Rullväskorna ville gärna neråt. Parkerade bilar efter gatan svåra att passera med resväskor. Huvudingången var krånglig att köra in till sa guiden. Andra bussar körde till huvudingången, såg inte så svårt ut. Sköna sängar. Vi blev placerade i rum med dubbelsäng, tyckte vi kunde bo kvar bara vi fick varsitt täcke. Vi fick ett täcke till, alltså två dubbelbäddstäcken! Lite otympligt. Bäddades dubbelvikta.

 
2018-04-09

Inlägg av leonide618 Stockholm, Sverige

Trevligt hotel med inomhusgarage

Hotellet är lugnt och tyst och har utmärkt läge i Lido-området cirka 2-3 km till Funchal centrum. Vi hade ett rum med delvis havsutsikt med balkong. Rummet var rent och fräscht. Morgonrockar var på rummet. Det fanns även en härlig uppvärmd inomhus pool med starka jets och en jaccuzi. Bra frukost och trevlig och hjälpsam personal. Hotellet har inomhusgarage och det var perfekt bas för vår aktiv-semester i Madeira.