1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Melia Madeira Mare

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Service
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

J,
Stockholm

+
Läget, byggnadens utformning och planlösning. trevlig uteservering för frukost. Rovfågel som fågelskrämma, underbart! Återkommande och bra personal. Supersnabb respons när vårt kassaskåp krånglade. Aldrig väntan på hissen, rent och fräscht ffa väl underhållet. Balkong i vid vinkel smart lösning för rejäl havsglimt. Genomtänkt belysning i rummet. De vanligt förekommande hårda sängarna avhjälptes med extra dunlager som madrass. Bra vattentryck i duschen. Allt har fungerat mycket bra, vi har aldrig tidigare varit så här nöjda med ett hotell och vi reser mycket. Jo, för den svenska kundgruppen vill jag nämna morgonkaffet också. Över förväntan!
-
Personligen ogillar jag heltäckningsmatta. Duschväggen hade gjort mer nytta om den varit lite bredare. Handdukarna hängde i en ring i knähöjd och släpade i golvet om man inte hängde dem noga. Antar att badlakan skulle hänga på knoppar på insida av dubbeldörr till badrum. Där torkar de inte och vispar av när du går i dörren. Och vart ska morgonrockarna hänga då? En diskret krok /ställning som fälls undan på balkongen för badkläder, badrums golvhandduk, och div våta vandrarkläder hade varit bra, men luffat till intrycket förstår jag. En sista detalj för ett fint badrum vore att ha en tvålkopp eller skål för den hårda vita tvålen som annars klibbar runt på den fina bänken med dubbla handfat. Alternativt mjuktvål i en behållare. (Skålformade handfat)

Bekräftad gäst: 2019-04-30


8 av 10

Susanne,
Tranås

+
Trevligt läge och personal
-
Bäddmadrass i sängarna

Bekräftad gäst: 2019-04-23


9 av 10

Jenni,
Stenungsund

+
Utsikten från rummet mot havet och hotellpoolen!
-

Bekräftad gäst: 2019-04-23


8 av 10

,

+
Fint läge, trevlig personal Fantastiska simlektioner för barn som hotellgäster kunde vara med på - Joana var riktigt bra på sitt jobb.
-
Ibland tog saker slut på frukosten. Potatis och pannkakor var kalla varje dag, ineffektiv värmning.

Bekräftad gäst: 2019-04-23


10 av 10

Daniel ,
Göteborg

+
Snälla personal
-

Bekräftad gäst: 2019-04-23


8 av 10

,
Färjestaden

+
-
Rena överkast - Tack ! Stora smutsfläckar på det ena överkastet.

Bekräftad gäst: 2019-04-18


9 av 10

Martina ,
Skurup

+
Läget, trevlig personal
-
Något slitet, man borde ta bort heltäckningsmattor i rummen

Bekräftad gäst: 2019-04-18


10 av 10

Lena,
Habo

+
-
Bättre med upphängning av handdukar på toaletten

Bekräftad gäst: 2019-04-16


6 av 10

Tomas,
Göteborg

+
Snabb städning och bra läge.
-

Bekräftad gäst: 2019-04-16


10 av 10

Frida,
Göteborg

+
Personalen är fantastisk. Frukosten superglad.
-

Bekräftad gäst: 2019-04-16


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

87% av resenärerna rekommenderar

2206 omdömen
Utmärkt
 
1193
Väldigt bra
 
713
Bra
 
234
Mindre bra
 
49
Underkänt
 
17

5 senaste omdömen

2019-03-20

Inlägg av Eva R Huddinge, Sverige

Ljudnivån

Vi fick först ett rum mot gatan,526, (kvällssol)där grannhotellets airkondition störde så man inte kunde sitta på balkongen. Dagen efter fick vi byta till ett mot insidan 515 (morgonsol) det var inga problem eller sura miner. Jättefin frukost med allt man kan önska från havregrynsgröt till mousserande vin. Det enda negativa skulle vara att man tillåter rökning på balkongerna.

 
2019-03-20

Inlägg av 37andersd Uppsala, Sverige

Fantastiskt hotell

En mycket trevlig upplevelse. Melia är ett ganska stort hotell som känns litet i formatet med trevlig personal och snygg interiör. Vårt rum var spatiöst och fantastiskt med havsutsikt.Hotellet ligger perfekt i Lidoområdet med mängder av restauranger att välja på. Frukosten var väldigt fin med stort utbud. Dock var halvpension med middagsbuffén ej att rekommendera. Vi blev erbjudna en middag i a lacarteavdelningen under vistelsenoch den var ett bottennapp. Rekommenderar i stället att gå runt på restaurangerna i närhten. Speciellt Chris´s.

 
2018-08-13

Inlägg av Patrik Å

Utmärkt, fräscht och avslappnande

Inget familjehotell men ett utmärkt, fräscht hotell om man reser utan barn. Bra service, rent, välstädat, hygglig mat till hyggliga priser. Ruskigt bra frukostbuffé. Hyggligt läge, nära till restauranger och köpcentrat forum.

 
2018-04-18

Inlägg av SwedenMarian sweden

Hotell för lata dagar.

Hela hotellet jättefint. Poolområdet superbra, lä i alla väder. Vi hade så fint väder att vi tillbringade större delen av veckan vid poolen. Vi hade rum mot grannhotellet Enotel, eftermiddagssol. Lite utsikt mot havet men mest uppåt berget. Rummet var aldrig för varmt dagtid av solen. Nu var det verkligen ovanligt varmt för årstiden, vi kunde sitta ute till elva om kvällarna, väldigt skönt. Frukosten var bra, stort varierat utbud. En nackdel var att transferbussen stannade i brant nerförsbacke både när vi kom och lämnade. Rullväskorna ville gärna neråt. Parkerade bilar efter gatan svåra att passera med resväskor. Huvudingången var krånglig att köra in till sa guiden. Andra bussar körde till huvudingången, såg inte så svårt ut. Sköna sängar. Vi blev placerade i rum med dubbelsäng, tyckte vi kunde bo kvar bara vi fick varsitt täcke. Vi fick ett täcke till, alltså två dubbelbäddstäcken! Lite otympligt. Bäddades dubbelvikta.

 
2018-04-09

Inlägg av leonide618 Stockholm, Sverige

Trevligt hotel med inomhusgarage

Hotellet är lugnt och tyst och har utmärkt läge i Lido-området cirka 2-3 km till Funchal centrum. Vi hade ett rum med delvis havsutsikt med balkong. Rummet var rent och fräscht. Morgonrockar var på rummet. Det fanns även en härlig uppvärmd inomhus pool med starka jets och en jaccuzi. Bra frukost och trevlig och hjälpsam personal. Hotellet har inomhusgarage och det var perfekt bas för vår aktiv-semester i Madeira.