Kundomdömen om Golden Residence

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 203 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

Jimmy Robert,
Västerås

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-29


9 av 10

Anders Lennart,
Kullavik

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-29


9 av 10

Jan Olov Anders,
Järfälla

+
Poolområdet, utsikten och poolbaren, frukost mkt bra.
-

Bekräftad gäst: 2019-10-15


6 av 10

Ulla,
Örebro

+
Trevlig servicepersonal. Bra läge för dom som fick rummen i C-byggnaden.
-
"Beskrivningen på hemsidan måste ta med även läget för dom som bor i A-huset där rummen ligger vid stora genomfartsleden. För att komma till matsalen och poolen mm måste du gå en lång gång, förbi B-huset, genom receptionen, ut över en trafikerad gata och in i C-huset där dessa faciliteter fanns. Inget vi kunde läsa oss till i presentationen av hotellet."

Bekräftad gäst: 2019-04-16


10 av 10

Linda Helena,
Västerås

+
Bra läge i lugnt område. Nära till bussar och taxi de dagar man inte ville promenera till stan. Fint läge vid strandpromenaden och havet.
-
3 sits soffan nedsjunken. Borde repareras. Rum B 508

Bekräftad gäst: 2019-04-16


10 av 10

Bo Gösta,
Jönköping

+
-

Bekräftad gäst: 2019-04-16


8 av 10

Erika,
Göteborg

+
Balkongen
-
Mjukare madrasser

Bekräftad gäst: 2019-04-16


10 av 10

Lena Birgitta,
Götene

+
""
-
Hårda sängar

Bekräftad gäst: 2019-04-16


9 av 10

Uno,
Götene

+
-

Bekräftad gäst: 2019-04-16


7 av 10

Ninnie Mari-louise,
Brastad

+
-

Bekräftad gäst: 2019-04-16


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

87% av resenärerna rekommenderar

1233 omdömen
Utmärkt
 
645
Väldigt bra
 
419
Bra
 
120
Mindre bra
 
30
Underkänt
 
19

5 senaste omdömen

2019-11-03

Inlägg av LMH1969 Färjestaden, Kalmar Län, Sweden

Trevligt och bra

Trevligt, rymliga rum, kylskåp på rummet, ac funkade bra, bra läge nära restauranger och köpcentrum. Trevlig personal. Bra med både inomhus och utomhuspool. Håller på att renovera, och blir då ännu bättre. Bra och god frukostbuffe. Kan mycket väl tänka mig att bo här igen. Bra med service på poolbadlakan.

 
2019-03-22

Inlägg av Zekevargkent Karlskoga, Sverige

Vacker

Madeira är en subtropiskt ö Med oerhört vackert landskape ! Stränder Dianas men dom höga bergen i djupa dalar men är man badsugen så finns det många havspooler ! Ett måste är att ta en promenad på en av alla vandringsleder

 
2018-12-22

Inlägg av Guide184931 Lidköping, Sverige

lugnt och skönt

Hotellet är beläget i utkanten av hotellområdet och man störs inte av mycket trafik. Tyvärr är sviterna ganska slitna och mattan på golvet var helt enkelt äcklig. Fräscht och stort badrum, väl utrustat minikök och bra städning. Väldigt trevlig personal. Tyvärr långa korridorer att gå och buffén i restaurangen på kvällen var inte prisvärd.

 
2018-12-18

Inlägg av h4zz3t Göteborg, Sverige

Lugnt och trevligt hotell

Hotellet ligger precis vid kusten en liten bit utanför Funchal. Lugnt med vackra omgivningar. Strandpromenaden ligger precis vid hotellet om man vill gå en vacker promenad längs kusten in till Funchal.

 
2018-11-15

Inlägg av Chleb_ze_smalcem Helsingborg, Sverige

Fantastisk utsikt över Atlanten

En veckas vistelse fugerade mycket bra. Frukosten var bra och varierad dock skilde sig lite mellan dagarna. Fantastisk utsikt från trädgården och trevlig atmosfär på hotellet. Personaler alert och städningen i rummen var utan anmärkning. Kan lätt tänka mig att återkomma hit igen. Enda nackdelen var hotelhissar som var slöa och fungerade ologisk med konstiga färder.