1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Golden Residence

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Selma,
Göteborg

+
Storleken och frukostbuffén
-
Bättre sängar de var stenhårda

Bekräftad gäst: 2019-01-15


10 av 10

Mumen,
Eskilstuna

+
Personal service
-

Bekräftad gäst: 2019-01-08


9 av 10

Eva,
Stockholm

+
Gym och spa
-

Bekräftad gäst: 2019-01-08


10 av 10

Tatiana,
Stockholm

+
Nära till allt (!), ocean-view, faciliteteter, sovkvalité (bra madraser/täcke), frukost (!) och supertrevlig personal !!
-
Vi ÄR ALLA OLIKA, därför kan 7 stjärnors hotell vara inte tillräckligt bra för en, däremot är bara 1-2 stars upplevs som rena rama paradis av den andra... ;-)

Bekräftad gäst: 2018-12-25


5 av 10

Ingrid,
Hällekis

+
Personalen
-
Fräscha upp lägenheterna

Bekräftad gäst: 2018-12-18


8 av 10

Arne Conny,
Sandviken

+
Bra läge , lugnt , rent och snyggt samt SPA
-
En petitess men... bubbelpoolen var kall och inget man kunde njuta av .

Bekräftad gäst: 2018-12-18


7 av 10

Lillemor,
Göteborg

+
Glädjebilder på rummet i broschyren. Jag tycker att ni bör skriva lite tydligare om sängarnas utformning på hotellen. Alla människor klarar inte av att sova i sängar utan bäddmadrasser. Nu fick vi bäddmadrass er men inte alla vågar fråga.
-
Rummen behöver TLC

Bekräftad gäst: 2018-12-18


8 av 10

Tommy,
Stockholm

+
Nära busshållplatser
-
Ordna sektioner med rökfria rum och blanda ej rökare och ickerökare. Varför skall översta planen vara ok att röka på balkongen. Förstörde halva vår vecka med kedje röjande danskar på balkongen som ligger precis vägg i vägg.

Bekräftad gäst: 2018-12-11


8 av 10

,

+
Stora rymliga rum
-

Bekräftad gäst: 2018-12-11


8 av 10

seija,
stockholm

+
location, några pärlor som jobbade på hotellet
-
Mjukare sängar, lite personlig touch i rummen. Ganska tråkig frukost för priset

Bekräftad gäst: 2018-12-11


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

87% av resenärerna rekommenderar

1155 omdömen
Utmärkt
 
601
Väldigt bra
 
397
Bra
 
114
Mindre bra
 
27
Underkänt
 
17

5 senaste omdömen

2018-12-22

Inlägg av Guide184931 Lidköping, Sverige

lugnt och skönt

Hotellet är beläget i utkanten av hotellområdet och man störs inte av mycket trafik. Tyvärr är sviterna ganska slitna och mattan på golvet var helt enkelt äcklig. Fräscht och stort badrum, väl utrustat minikök och bra städning. Väldigt trevlig personal. Tyvärr långa korridorer att gå och buffén i restaurangen på kvällen var inte prisvärd.

 
2018-12-18

Inlägg av h4zz3t Göteborg, Sverige

Lugnt och trevligt hotell

Hotellet ligger precis vid kusten en liten bit utanför Funchal. Lugnt med vackra omgivningar. Strandpromenaden ligger precis vid hotellet om man vill gå en vacker promenad längs kusten in till Funchal.

 
2018-11-15

Inlägg av Chleb_ze_smalcem Helsingborg, Sverige

Fantastisk utsikt över Atlanten

En veckas vistelse fugerade mycket bra. Frukosten var bra och varierad dock skilde sig lite mellan dagarna. Fantastisk utsikt från trädgården och trevlig atmosfär på hotellet. Personaler alert och städningen i rummen var utan anmärkning. Kan lätt tänka mig att återkomma hit igen. Enda nackdelen var hotelhissar som var slöa och fungerade ologisk med konstiga färder.

 
2018-11-12

Inlägg av bmbmarie

Fru

Ett mycket bra hotell med bra service, trevlig personal. Läget perfekt om man vill ha lugn o ro, närhet till havet. Mycket fina restauranger nära, köpcenter Forum ca 300 meter. Busshållplats utanför hotellet. Fin strandpromenad till Funchal.

 
2018-11-02

Inlägg av Kennerth_1 Bromma, Sverige

Perfekt

Det här hotellet ligger på ett bra läge. Nära till ett perfekt köpcentrum (Forum) alla typer av affärer samt matbutiken var mycket bra Vi bodde i en svit med mini kök. Det var mycket bra med restauranger runt om. Personalen är pricken över i. Stämningen var perfekt. Här finns det mesta