1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Golden Residence

  • Hög kundnöjdhet
  • Stora lägenheter
  • Köp till frukost eller halvpension

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Golden Residence har ett underbart läge i en avslappnande miljö. I närheten finns vackra badställen, trevliga restauranger och en livlig strandpromenad. Här finns allt som behövs för att njuta av utsikten och lugnet på din semester.

72-timmars rea!
Just nu får du ytterligare 500:- rabatt på redan nedsatta charterresor till Madeira. Boka senast måndag kl 12:00. Avreseperiod: 1/11-13/12 2018

 

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-2 personer. Enrumslägenheter för 2 personer. Tvårumslägenheter för 2-4 personer. Tvårumslägenheter med begränsad havsutsikt för 2-4 personer. Trerumslägenheter för 4-6 personer. Sviter för 2-3 personer. Sviter med begränsad havsutsikt för 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Läs mer om våra rumstyper
Fråga en gäst

Gästerna gillar

C blocket, där fanns nästan allt
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1134 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 200 m
Till centrum: 2,5 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Fyrstjärniga Golden Residence ligger i lugna omgivningar på en klippa i utkanten av Funchal, mellan Madeiras längsta strand Praia Formosa och den restaurangtäta strandpromenaden. Poolområde med liten pool med panoramautsikt över Atlanten och Madeiras kustlinje. Gratis solstolar och parasoller. Gratis handdukar. Poolbar.

Hotellet har en restaurang som erbjuder buffé och à la carte. Två barer, varav en är öppen på sommaren. Den som är öppen höst/vinter heter Golden View Bar och serverar drinkar, kaffe och afternoon tea. Underhållning. Gratis gym. Spa med uppvärmd inomhuspool och jacuzzi. Gratis bastu och hamam kl. 17.00-21.00, övrig tid mot avgift. Biljard. Gratis wifi i allmänna utrymmen samt datorer med gratis internet. Hotellrummen är uppdelade i olika områden, där områdena A, B och C står för olika delar av hotellet. Lokal trafik. Till Funchals centrum är det ca 2,5 kilometer.

Måltider

Dubbelrum: Frukostbuffé. Halvpension mot tillägg.

Lägenheter och sviter: Inga. Frukostbuffé eller halvpension mot tillägg.

Kontakta våra säljare på 0771-37 37 37 om du vill köpa till halvpension under jul och nyår. Då tillkommer även en extra avgift för julmiddag (24/12) och nyårsmiddag.