1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Galosol

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Service
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Lillemor,
Örebro

+
Frukosten och läget.Välstädat och fint. Fantastiskt spa. Fina restauranger i närheten.Jättefint inomhus bad och träning.
-
Kvässlbuffe`n hade nästan inget vegetariskt. Dålig annan mat också på buffe`n. Lite bättre information från personalen i receptionen.Mer information om utflykter som finns. Gärna bättre informationsblad.Svårt att veta hur bussarna gick. Dåligt med engelsk informtion.Det mesta på tyska.

Bekräftad gäst: 2019-01-29


10 av 10

,

+
Personalen
-

Bekräftad gäst: 2019-01-15


9 av 10

Josefin,
Växjö

+
Bra frukostbuffé, bra gym och spa-faciliteter, trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2019-01-10


8 av 10

Stefan,
Stockholm

+
Utmärkt frukost, uppskattade även faciliteterna för träning
-

Bekräftad gäst: 2019-01-01


10 av 10

Helene ,
Stockholm

+
Att det hade träningsmöjliget och att vi kunde använda även Galomars faciliteter, särskilt havspoolen. Frukostbuffén. Personalen.
-

Bekräftad gäst: 2018-12-25


10 av 10

Emma ,
Skellefteå

+
Bra läge, lugnt och avskilt. Fin utsikt från hotellet. Bra gym.
-
Bättre mat i restaurangen.

Bekräftad gäst: 2018-11-27


10 av 10

Mariana,
Frillesås

+
Alla va trevliga och hjälpsamma
-

Bekräftad gäst: 2018-11-20


8 av 10

Marie,
Vikingstad

+
Läget vid havet och gymmet
-

Bekräftad gäst: 2018-10-30


7 av 10

Thor,
Frederiksberg

+
Udsigt
-
De har to programmer for sport, det forvirrer

Bekräftad gäst: 2019-02-14


9 av 10

Ulla,
Loviisa

+
Siisteys. Hyvä aamiainen. Ystävällinen palvelu.
-
Selkeämmin voisi tuoda esille koko tuon kompleksin palvelut, varsinkin ne jotka kuuluvat jo maksettuun hintaan. Meille selvisi vasta matkan lopussa, että meillä olisi ollut oikeus ilmaiseksi käyttää toisen hotellin SPA osastoa.

Bekräftad gäst: 2019-02-06


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

81% av resenärerna rekommenderar

400 omdömen
Utmärkt
 
206
Väldigt bra
 
131
Bra
 
38
Mindre bra
 
17
Underkänt
 
8

5 senaste omdömen

2019-01-06

Inlägg av carita_2018 Stockholm, Sverige

Nyår på madeira

Mycket nöjd med vistelsen som helhet. Fint hotel, bra gym och suverän frukostbuffé Innepoolen var varm och skön. Ute var det för kallt. Jacuzzin var tyvärr inte så varm och hade nästan inga bubblor. Det bästa var att vi hade bokat två dubbelrum till oss eftersom att det inte fanns någon svit kvar. Men när vi skulle checka in fick vi veta att de uppgraderat oss till mastersviten! Den var sååå underbar. Helt fantastisk vecka Det ända negativa var ett missförstånd gällande nyårsfirandet. Vi skulle åka storbuss till ”bästa utkiksplatsen” Infon vi fick av några personal var att det var ett ställe inomhus med typ bar mm Det visade sig inte stämma så att stå i regnet i två timmar utan paraply var mindre kul. Den resan kostade dessutom 25€ per person

 
2018-12-15

Inlägg av Eva O

Bemötande som är ovärdigt för ett 4 stjärn hotell

Åker ensam och får ett rum på bottenvåningen. Det är varmt och stillastående luft på rummet då Aircondition tydligen inte fungerar under vintern. Har varje dag påpekat att den inte fungerar men det är först 4:de dagen som jag upplys om att den inte gör det under vintern. Att vakna och vara vaken pga värmen i rummet är hemskt. Då jag är ensamresande så är jag inte särskild intresserad av att ha balkongdörren öppen. Enligt receptionen så är jag en våning upp men i verkligheten så kan vem som helst lätt ta sig in på rummet. Försöker förklara problemet med att vara ensam tjej och det faktum att jag då ogärna sover med öppen balkongdörr. Maten här på hotellet då? Jag skulle inte äta här alls. Torr, tråkig och fantasilös. Gå 100 meter och fram till en restaurang som du får gå ner för en längre trappa istället. Samma prisnivå om inte billigare, men mat med kärlek. Frukostbuffén är mycket bättre än buffén på kvällen men det står bord där gäster redan ätit för ett bra tag sen... För att vara en 4 stjärniga hotell, som har en ”hälso” inriktning så är bland annat juicerna blaskiga vattenprodukter. Du kan lika gärna skippa det för det lämnar en fadd smak i munnen. Så, vill du ha ett fridfullt ställe att vara på, så välj Canixo. Men ta ett annat hotell som är värt pengarna. För det är definitivt inte detta.

 
2018-11-08

Inlägg av Saga F Stockholm, Sverige

Personalen sänker betyget

Det är två år sedan mitt senaste besök. Allmänna utrymmen ser ut att ha renoverats, ett nytt SPA och hotelldel har byggts. Det finns en hel del spännande behandlingar att välja på och en fin bastuavdelning. Gemensam för bägge könen och med krav på nakenhet, vilket kan vara avskräckande för många. Personalen i SPAt var jättebra. Rummen i den äldre delen är tråkiga, ängsligt möblerade, trista faktiskt. Städpersonalen är jättetrevliga och omtänksamma, dessvärre är serveringspersonalen inte särskilt uppmärksamma i matsalen. Jag har ännu inte lyckats att få beställa mer dryck eller kaffe vid middagen. Använda tallrikar flödar över bordet, det är buffe och personalen plockar inte. Notera att matsalen knappt är halvfull. Frukostbuffén var riklig och god men middagarna är riktigt dåliga. Tack och lov fanns mycket grönsaker och sallader. Proteinet har varit oätbart, sönderstekt, torrt och trist, oavsett om du väljer fisk eller kött. Incheckningen var märklig, bl.a. tvingades vi att vänta med andra gäster för att efter 10 minuter få gemensam information. Vi hade olika bokningar och reste inte tillsammans varför informationen var rätt obegriplig. För att få oss att stanna och vänta så delades inte handdukskorten utförrän efter informationen. Kanhända är den nya delen bättre men jag kvarstår i nuläget vid betyget 3.

 
2018-04-19

Inlägg av Inger S

Fantastiskt härligt ställe att bo på

Bodde här i en vecka med min man i april 2018. Då vi var på flyg/bussresa. Kanonfint hotell. Stort och fint rum med balkong och havsutsikt. Trevlig och hjälpsam personal. Städat och fint. Stor frukost- och middagsbuffé, med ett fantastiskt dessertbord. Många av kvällarna var det live-music, filmvisning eller annat uppträdande. Både ute- och inomhuspool. Möjlighet till spa, gym och andra träningspass, som t ex yoga. Även till andra aktiviter som dykning, hyra cykel ... Lugnt och skönt område, med många restauranter i närheten. En vacker strandpromenad precis i närheten. Lätt att ta sig till Funchal, 10 km, med lokalbussen. Återkommer jag till Madeira, kommer jag absolut att välja att bo på detta fantastiskt fina hotell igen.

 
2017-06-08

Inlägg av MariaKlamas

Underbart ställe

Bodde två veckor på Galosol och älskade varje minut! Underbart hotell, fint rum, bedårande utsikt och gästvänlig personal. Flera restauranger att välja på med god mat. Träningsmöjligheter i gymmet, suveränt spa med spännande behandlingar. Yoga flera gånger i veckan utomhus med mycket kompetent yoga-instruktör. Lugn mysig by, bara en mil från huvudstaden, funkade galant att ta lokalbuss in till Funchal. Fina och fräscha pool-områden. Överhuvudtaget är Madeira ett fantastiskt resmål. Skulle gärna åka tillbaka och då blir hotel Galosol mitt självklara val.