Kundomdömen om Four Views Oasis

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 45 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Service
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Britt-Marie ,
Karlshamn

+
Fantastisk personal. Mycket trevliga, hjälpsamma och så serviceinriktad.
-
Apollo 1 timme/vecka på hotellet.

Bekräftad gäst: 2019-04-18


9 av 10

Ingrid,
Nyköping

+
God frukostbuffé, möjlighet till gratis buss till Funchal, läget.
-

Bekräftad gäst: 2019-04-16


5 av 10

Ajna,
Storå

+
Utsikten . Närheten till havet. Den helt underbara killen vid poolen. Jättefin frukost . Bubbelpoolen
-
Bättre information om underhållningen. Baren .

Bekräftad gäst: 2019-04-16


6 av 10

Elisabet,
Hägersten

+
Frukosten och läget.
-
Brandtrappor sönderrostade direkt livsfarliga om många måste utrymma vid brand etc.

Bekräftad gäst: 2019-04-09


6 av 10

Thomas,
Gävle

+
Utsikten
-
Charmkurs i receptionen

Bekräftad gäst: 2019-03-12


9 av 10

,

+
Rummet Personalen Shuttle till Funchal - Mkt bra!
-
1. Lite mysig musik i barområdet innan Restaurangen öppnar drar väl dit folk. Jag var i princip ensam gäst där i 14 dagar i sträck (det gjorde inget men man undrar ju.... Musiken gick igång 20 över 18 typ... Rest öppnar 18.30. Bättre för Hotellets ekonomi om folk köper en dricka innan maten? (Eller så har alla Halvpension - då blir det väl en förlust istället). 2. Jeep Safari Heldag - Östra 10 feb Vansinnig bilfärd. Ingen kör så i Sverige. Skäll inte på Chaufören - han var mkt trevlig men borde fatta bättre. 3. Tack för en jättefin resa!

Bekräftad gäst: 2019-02-19


8 av 10

Tara ,
Stockholm

+
Personalen på hotellet.
-
Mera buss turer till Funchal.

Bekräftad gäst: 2019-02-05


9 av 10

Lars,
Stockholm

+
Läget och servicen
-

Bekräftad gäst: 2019-01-15


9 av 10

Eva ,
Gränna

+
-
Sängarna är undermåliga!

Bekräftad gäst: 2019-01-08


6 av 10

Agneta,
Täby

+
Frukosten, att vi fick på nyårsafton fick följa med på bussturen till nyårsraketerna utan att betala för galamiddagen. Det hade kostat oss 7200 kr vilket är en stor kostnad. Nu blev det endast 600 kr istället.
-
Att de hade fixat AC innan vi åkte, städerskan fick säga till en gång till! Hoppas att nästa boende fick ta del av AC. Duschen lät mycket när vattnet var på och det tog tid innan vattnet försvann. Jag påpekade men det blev ingen förbättring.

Bekräftad gäst: 2019-01-01


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

1042 omdömen
Utmärkt
 
477
Väldigt bra
 
404
Bra
 
125
Mindre bra
 
27
Underkänt
 
9

5 senaste omdömen

2017-12-15

Inlägg av Rulle1 Stockholm, Sverige

Lite Avsides

Hamnade på detta hotell med Apollo på en charterresa. +Hotellet har fri transport till funchal. Alternativet är lokala bussen 2.50 Euro. -Och dom kunde inte blanda en Dark and stormy, rom drink 4 cl mörk rom, fyll upp med is mynta och Ginger Béer och några ett stänk av Angustura. +Frukostbuffén har bra klass ingår + Supermercado nära + Bra rum - Wifi dåligt i vissa rum och platser. - Mycket avsides 20 minuter till Funchal och taxi är dyrt att åka dit med -Vatten på rummet kostar pengar. Konstig skrivning man tror att det är gratis ......1.75 Euro 75 cl men vem bryr dig om det stått tydligt.... Finns ett antal restauranger i närheten utanför hotellet med bra klass. Kolla på Tripadvisor. Frukost inkluderad som på en kryssning till Finland godkänd....

 
2017-11-13

Inlägg av Christina1953 Skinnskatteberg, Sverige

Lungt, fridfullt

Rummet var stort, rent och trevligt (kanske lite kalt). Vi hade rum med delvis havsutsikt. Sängen var skön och det var gott om garderober och lådor. Bra atmosfär på hela hotellet, trevlig personal, speciellt i matsalen var personalen artig och man kände sig speciellt välkommen. Middagsbuffén var rätt variationsrik och frukosten var toppen. Det fanns mat för vegetarianer och för de som ville äta hälsosamt eller kalorisnålt. Vi hade halvpension eftersom vi hyrde bil och var på rullande fot om dagarna. Passade oss perfekt. Tyvärr hade vi lite otur med vädret och med en riktig förkylning under veckan. Det blev inte mycket badande i poolen. Heller inte den massage jag hoppats kunna utnyttja p.g.a. förkylningen. Till minuspoängen hör att underhållningen på kvällarna inte var speciellt bra och att det inte fanns något tvättstreck på altanen att torka badkläder.

 
2016-02-07

Inlägg av Sampo1 Laholm

Fin Totalupplevelse

En härlig vecka på detta utmärkta hotell. Trevlig ,hjälpsam personal en fantastisk frukostbuiffé. Frukosten var femstjärnig. Rummen var ljust ,rent och med härlig utsikt. Vi prövade en kvällsbuffé som var utmärkt. Omgivningarna inbjöd till långa promenader och med gratisbuss till Funchal var det bara att gå vidare.Tii sist måste vi påpeka att vattnet i poolen var varmt och skönt vilket vi inte haft vid tidigare besök på Madeira. Hotellet rekommenderas för de som vill ha en fin och lugn hotellvecka.

 
2016-01-20

Inlägg av Gunnel S Linköping, Sverige

Lugnt och avkopplande.

Bra standard på rummen, fräscht och god service alla veckans dagar, Gott om garderobs- och lådutrymmen. Vi valde rum med havsutsikt vilket var värt tillägget. I sin helhet är hotellet lite kallt och opersonligt men tillräckligt möblerat i modern stil. Området är lugnt och tyst. De flesta gästerna är pensionärer. Riklig och tilltalande frukost, möjlighet till lunchbox, buffémiddag med varierande rätter. en hel del fisk serveras, även eskelada vid något tillfälle. Spa med uppvärmd inomhuspool samt utomhuspool med havsvatten. Barn- och bubbelpool. Vid vår vistelse såg vi inte till några barn. För personer med svårighet att promenera i område med stora nivåskillnader är det svårt att förflytta sig annat än på strandpromenaden men den är desto bättre och endast ca 100 meter från hotellet. Hotellet ligger alltså vid Atlantkusten, öster om huvudstaden Funchal dit man kan ta sig gratis med hotellbussen. Vi spelade golf 2 dagar på Palheiro och Santa da Serra. Palheiros utsikt var oslagbar men som bana föredrar vi Santo da Serra som vi fann mera lättspelad. Vistelsen var i sin helhet avkopplande och vi hann läsa ett antal böcker. Det finns ett litet bibliotek på hotellet liksom tillgång till wifi och internet.

 
2012-12-27

Inlägg av Stefan058 Stockholm, Sverige

Prisvärt

Ett hotell som det finns både fördelar och nackdelar med. Fördelarna är de stora rummen mot havet, lugnet - om det är lugn och ro man vill ha och priset i relation till kvaliteten. Nackdelarna är att mat och dryck mer utgår från kvantitet än kvalitet plus att det finns få restauranger och annan service i närheten av hotellet. Några andra detaljer att notera är att städningen inte verkar av högsta klass - i flera dagar virvlade dammtussarna runt i korridorerna utanför rummen. Och i rummet fanns en flaska vatten att köpa, men med kork som krävde verktyg och något verktyg fanns inte på rummet...det måste man hämta nere i receptionen.... Frukosten är OK men inte mer. Kvantitet som sagt, många sorter av allt men låg kvalitet på det som fanns.Och exempelvis pizzorna i restaurangen var sådana som köps i närmaste affär och värms upp i mikrovågsugnen... Hotellet kan rekommenderas för den som önskar lugn och ro och vill slippa trängas med skrikande barn och andra i den stora poolen elelr i baren.....