Four Views Oasis

  • Rymliga rum med havsutsikt
  • Lugn, avslappnad atmosfär

Hotell Four Views Oasis har ett underbart läge, ett stenkast från strandpromenaden i den lugna fiskebyn Caniço de Baixo. Vill du in till Funchal erbjuder hotellet gratisbuss dit. På hotellet finns en stor pool, spa och flera restauranger. Vill du ha det lugnt och skönt på semestern är detta hotellet för dig!

Travelife Guld

Hotellet har en väl utvecklat fokus på hållbarhet. Det uppmuntrar underleverantörer och andra i samhället att agera etiskt och hållbart. Det söker ständigt efter nya saker att förbättra och arbetar för att inspirera andra att göra likadant.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Dubbelrum för 2-3 personer. Superiorrum för 2-4 personer. Enrumslägenheter för 2-3 personer. Enkelrum för 1 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Rummet hade en underbar utsikt,balkong , gymm och sauna! God frukostbufe
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1069 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 50 m
Till centrum: 13 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Four Views Oasis erbjuder en vackert läge precis vid strandpromenaden i Caniço de Baixo. Här hittar du en havsvattenpool, en separat barnpool och en pool-/snackbar som serverar enklare rätter. Det finns även ett härligt spa med en utomhusjacuzzi, en uppvärmd inomhuspool och hamam. Unna dig massage och skönhetsbehandlingar efter en dag i solen (mot avgift). Byte av strandhanddukar mot avgift.

På restaurang Aquamarina serveras frukost-, lunch- och middagsbuffé. Restaurang Atalaia är en grillrestaurang med à la carte-meny som håller öppet kvällstid. Utöver poolbaren finns också inomhusbaren Atlantic Bar med daglig underhållning.

Vill du utforska Madeira under ytan erbjuds dykning och snorkling mot avgift. Här finns även ett lite gym samt pingis och biljard. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Ett stenkast från hotellet finns en litet centrum i Caniço de Baixo. Vill du utforska Funchals slingrande gränder och charmiga kvarter erbjuder hotellet en gratis buss dit som går måndag-lördag ca 5 ggr/dag. Perfekt för den som vill ha det bästa av två världar!

Måltider

Rummen: Frukostbuffé. Lägenheter: Inga. Halvpension mot tillägg. Du kan också köpa helpension inklusive dryck mot tillägg. Då ingår frukost, lunch och middag samt öppen bar mellan kl. 10.00-22.00. Kontakta våra säljare på 0771-37 37 37 om du vill köpa till måltider under jul och nyår. Då tillkommer även en extra avgift för julmiddag (24/12) och nyårsmiddag. Klädkod för jul- och nyårsmiddag är smoking.

Bra att veta

På hotellet tar man ut en ekoskatt på 5 euro/vistelse för vuxna över 18 år. Skatten betalas direkt till hotellet.