1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Four Views Monumental Lido

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Service
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Elisabet ,
Enköping

+
Bra med gångavsånd till många saker.
-
Har inga.

Bekräftad gäst: 2019-03-12


8 av 10

,

+
Rent o snyggt.Utsökt poolområde
-
Mjukare madrasser

Bekräftad gäst: 2019-03-12


8 av 10

Olavi,
Örebro

+
Otroligt fin frukost, mycket att välja emellan.
-
Bassängen kunde vara lite varmare.

Bekräftad gäst: 2019-03-05


7 av 10

Karin,
Norrtälje

+
Poolområdet, mycket att välja på i frukostbuffén
-
Informera om att det finns en sido byggnad i lite enklare stil där lägenheterna verkar ligga. Pytte små balkonger mot de som bor i huvudbyggnaden.

Bekräftad gäst: 2019-03-05


8 av 10

,

+
Rummets storlek; läge; badrummet bra; jämn varmvattentillförsel och bra tryck; bra standing inne och på balkongen
-
Baren och övriga faciliteter mycket otidsenliga och föga tilldragande dekor mm

Bekräftad gäst: 2019-03-05


9 av 10

Elvy,
Varekil Orust

+
Det låg vid Lido och var nära till strandpromenaden. vi bodde på 7:e vån. så trafiken från gatan hördes inte och inga andra ljud heller. Mycket god mat att välja på och vackert upplagt. Fräscht!
-
Vi är nöjda.

Bekräftad gäst: 2019-03-05


7 av 10

Ingrid,
Sandviken

+
Vi tog rsista minuten. Stora poolområden, uppdelade. Rikligt med solsängar. Frukosten var bra.
-
Välj hotell med mjukare sängtyp.Informera gästerna om att man kan begära sängtopp , extra madrass. Jag gjorde det. Golvet i korridoren på lägenhetssidan vån 4 var otroligt skadat. Varje planka i laminatet skadad och därför bågnat.

Bekräftad gäst: 2019-03-05


3 av 10

Johnny,
Värnamo

+
Frukosten
-
Balkongen på våning 5 på baksidan låg jämsides med en stark trafikerad gata som var störlig dygnet runt.

Bekräftad gäst: 2019-03-05


9 av 10

Brittinger ,
Saltsjöbaden (Stockholm)

+
Läget i centrum. Havsutsikten både från rum o poolområdet. Lugnt läge fastän hotellet låg nära hårt trafikerad väg. Mycket god mat o service. Trevlig o hjälpsam personal. I intilliggande centrum finns en liten blomsteraffär där jag beställde blommor till hemresan. Helt fantastiskt fint paketerade o levererade till hotellet samma morgon som vi skulle åka. Fantastiska blommor som nu pryder hemmet. De står flera veckor för jag har köpt av samme man tidigare. Rekommenderas verkligen.
-

Bekräftad gäst: 2019-03-05


8 av 10

Gunilla,
Sundsvall

+
Läget, tillgång till gym, uppvärmd pool
-
Med tanke på klassificering av hotell fruktansvärt dåliga sängar

Bekräftad gäst: 2019-03-05


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

1389 omdömen
Utmärkt
 
525
Väldigt bra
 
629
Bra
 
171
Mindre bra
 
49
Underkänt
 
15

5 senaste omdömen

2019-02-26

Inlägg av Hbgare Helsingborg, Sverige

Bra hotell

Rum: enrumslägenhet med daglig påfyllning av vatten, pulverkaffe, te od. Havsutsikt, bra sängar. Läge: Lugn omgivning med närhet till buss, taxi och restauranger, barer. Hotellet: Bra poolområde med poolbar, bar med musikunderhållning,

 
2019-01-31

Inlägg av Sabine M

Fint hotell i turist kvarteren

Fint och modernt hotell i ett lugnt område. Bra bussförbindelser in till stan tvärs över gatan. Mycket bra frukost med allt man kan önska sig med både frukt, varm mat och kaka.Kunde även få pannkakor/omelett som gjordes efter dina önskemål- stort plus på detta. Trevligt poolområde med många solstolar och stor pool med 24grader i vattnet. Det fanns också en barnpool. Hade även tillgång att använda Spa poolen under hela vistelsen. Vårt hotellrum var i söderläge men hade lite sol under dagen, men kunde då sitta nere vid poolen istället.

 
2019-01-30

Inlägg av Susanne A Halmstad, Sverige

Super

Ett väldigt bra hotell med allt som behövs. Mycket bra frukost med allt du kan önskar. Ska man tvunget anmärka på något så kunde ev lite fler olika passionfruker serverats då det finns så många sorter. Annars var studion med havsutsikt helt underbar, stor och rymlig med skjutdörrar mellan sovrum och vardagsrum. Städerskorna var super och ställde tom in en barnsäng när de märkte att vårt barnbarn tillbringade mycket tid hos oss. Har inget att klaga på och återvänder gärna.

 
2019-01-29

Inlägg av 787paulinal Halmstad, Sverige

Rekommenderar!

Vi är så nöjda med våran vistelse. Vi bodde där i två veckor. Mycket bra frukost och jätte trevlig personal! Vi hade en bebis med oss och frukostpersonalen ställde alltid fram barnstolen innan vi ens hann komma till frukosten. :)

 
2019-01-15

Inlägg av 451joakima Sao Martinho, Portugal

Hotell ok, rum på baksida inte ok

I helhet ett trevligt hotell. Åt aldrig i någon rest på hot, förutom frukosten som var bra. Rum 7xx med balkong lågt på baksidan var inte ok. Högt ljud från lokalgatans trafik sena kvällar och tidiga mornar. Utsikten var inte den bästa