1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Four Views Monumental Lido

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Service
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Leif,
Sundbyberg

+
Den varma poolen.
-
Frukosten är ojämn och slarvig. Bestick att ta maten från upplägg saknas ofta. Det nya kaffebryggare lämnar ett stort skumlager när man fyller koppen.

Bekräftad gäst: 2019-01-15


5 av 10

Martin ,
Nyköping

+
En gammalt rum, motsvara inte beskrivning på VING LIte renovering, annars smutsig skåp och badrum. Sängen är katsrufalt
-

Bekräftad gäst: 2019-01-15


7 av 10

Mia,
Göteborg

+
-
Bodde i gamla delen. Mögellukt i korridorer

Bekräftad gäst: 2019-01-15


8 av 10

Bengt-olov ,
Stockholm

+
Frukosten och centralt läge.
-

Bekräftad gäst: 2019-01-15


8 av 10

Göran,
Skutskär

+
Bra läge nära strandpromenad. Nära centrum. Bra hotell generellt.
-

Bekräftad gäst: 2019-01-15


7 av 10

Ann-Marie,
Göteborg

+
Frukosten och rummet med havsutsikt
-
Lite trött inredning och baren som låg backoffice. Flytta upp baren till taket obyt ut inredning

Bekräftad gäst: 2019-01-15


4 av 10

Camilla,
Lund

+
Poolområdet
-
Inte hyra ut lägenheter med balkong när utsikten går rakt in i en vägg

Bekräftad gäst: 2019-01-10


8 av 10

Iberia,
Gävle

+
Nära havet och strandpromenaden nära till buss hållplatser, många restauranger i närheten.
-

Bekräftad gäst: 2019-01-08


5 av 10

Gillis,
Stockholm

+
Läget o tillgänglighet
-
Enklare upprustning/ småfix, kan vara bra för framtiden

Bekräftad gäst: 2019-01-08


8 av 10

,

+
Bra mat! Fanns allt man skulle kunna tänkas vilja ha.
-
Slamrigt i matsalen, dåligt städat i omklädningsrummet i inomhuspoolen.

Bekräftad gäst: 2019-01-08


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

1370 omdömen
Utmärkt
 
516
Väldigt bra
 
623
Bra
 
170
Mindre bra
 
49
Underkänt
 
12

5 senaste omdömen

2019-01-15

Inlägg av 451joakima Sao Martinho, Portugal

Hotell ok, rum på baksida inte ok

I helhet ett trevligt hotell. Åt aldrig i någon rest på hot, förutom frukosten som var bra. Rum 7xx med balkong lågt på baksidan var inte ok. Högt ljud från lokalgatans trafik sena kvällar och tidiga mornar. Utsikten var inte den bästa

 
2018-11-26

Inlägg av RolfLinden

Bra hotell

Ett hotell med bra rum (välj ett med havsutsikt) och ett trevligt poolområde. Har även inomhuspool om man önskar detta. Ligger bra till mitt i Lidoområdet och 30min uppfriskande promenad tar en in till centrala Funchal. Ett extra plus för den goda och rikliga frukosten. Finns många riktigt bra restauranger i området så man behöver inte ta sig in till centrum om man inte vill.

 
2018-11-04

Inlägg av fussili

Bra familjehotell

Fräscha rum. Fint poolområde. Bra frukostbuffe men rätt stor och stökig frukostrestaurang. 15-20 minuters promenad in till stan. Supermarket i gatuplan. Massor med restauranger alldeles i närheten. .👍

 
2018-05-03

Inlägg av annaingridsofia

Trevligt hotell i Lidoområdet

Trevlig liten studio på vån fyra, lite havsutsikt på en minimal balkong. Mycket välstädat varje dag, kylskåpet hade dock dålig effekt. Frukosten var välfylld och god, bl.a gott bröd och fina färska frukter, men den var väldigt oorganiserad, yoghurtskålar i början av buffén, och yoghurten längst bort, leverpastej bredvid sockerkakan osv, vilket gjorde att folk irrade omkring. Vissa dagar kom det typ konferansfolk och deltog i frukostbuffén vilket gjorde allt ännu stökigare i den redan röriga matsalen. Hjälpsam personal i receptionen som skrev ut busstider till olika orter. Bra fungerande Wii-fi. Rent och snyggt poolområde med härlig temperatur i poolen. Överpris på ölen i poolbaren, kunde få för halva priset på resturang. Överpris på kassafacket. Bodde tio nätter och hade fantastiskt väder och gjorde många fina levadavandringar, deltog även i en organiserad vandring upp till Pico Ruivo. Kan rekommendera detta hotell!

 
2018-04-15

Inlägg av messersmith2015 Stockholm, Sverige

Very good hotel but very disturbing car traffik on the lower floors

Ett mycket bra hotell med fina välplanerade större lägenheter. Tyst och skönt inne i lägenheten men mycket störande biltrafik på balkongen från den stora trafikplatsen för de nedre större lägenheterna. Fin solterass med stor pool och bar. Det finns även inomhuspool. Bra läge och gångavstånd till gamla stan. Många bra välskötta restauranger i närheten. Därför onödigt att boka hotellets halvpension, dessutom dyrt ca 250 kr, exkl dryck!!