Kundomdömen om Four Views Baia

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 258 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


5 av 10

+
frukosten
-
fler skuggiga och gröna områden

Bekräftad gäst: 2020-02-11


9 av 10

+
Bra utsikt. Nära till centrum
-
Städning

Bekräftad gäst: 2020-02-11


9 av 10

+
Nära till strand och fin utsikt från matsalen.
-

Bekräftad gäst: 2020-02-11


8 av 10

+
-
För få hissar som tog väldigt lång tid. Hisskapaciteten räckte inte till.

Bekräftad gäst: 2020-02-11


7 av 10

+
Utsikten. Maten. Rummets utformning.
-
Hur man hittar i hotellet. Hur man tar sig in i hotellet gående från centrum. Attityden hos vissa i receptionen. Att safetyboxen kostade. Alltför svag Wi-Fi.

Bekräftad gäst: 2020-02-11


9 av 10

+
En fantastisk frukost,där fanns allt man vill ha.Trevlig personal.Bra städning.
-
Det enda som var lite besvärligt var alla backarna på ön o till hotellet.

Bekräftad gäst: 2020-02-11


8 av 10

+
+Belägenheten, rent och snyggt, bra frukost
-
Att AC:n på rummet håller temperaturen och inte automatiskt stängs av när man tar kortet. Följden blir att det är hett på rummet och du störtkör Acn när du kommer tillbakal

Bekräftad gäst: 2020-02-11


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-02-10


10 av 10

+
-
-
-

Bekräftad gäst: 2020-02-04


9 av 10

+
Närheten till centrum middagsbuffens kalla förrätter!!!
-
Personalen kunde vara ngt mer serviceinriktad

Bekräftad gäst: 2020-02-04


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

83% av resenärerna rekommenderar

1045 omdömen
Utmärkt
 
407
Väldigt bra
 
488
Bra
 
115
Mindre bra
 
26
Underkänt
 
9

5 senaste omdömen

2020-02-04

Inlägg av kent p Karlskrona, Sverige

Otrolig utsikt

Bra hotell med 4 stjärnor, Ligger vackert på en höjd strax La Vie Shoppingcenter. Man ser över hela Funchal o dess hamn från hotellet 5-10 promenad och du är i centrum. Fantastisk frukost & middags buffe, finns inget man saknar. Spa´t fint med pool, jacuzzi, olika bastuer.

 
2019-12-21

Inlägg av Kelly C Ljungby, Sverige

Fin hotel, vackert utsikt, god service, bra mat

Riktigt fina o rena rum. Man har riktigt bra utsikt. Jätte fint utsikt på kvällarna. Men allt har sitt pris. Personalen kunde bra engelska och gav god service. Inga konstigheter och hjälpte oss mer än gärna med taxibokningarna. Vi hade dock problem med nycklarna till det ena rummet. Fick springa upp o ner 3ggr för den inte funkade. Men teknisk problem kan alltid uppstår, så det är förståeligt. Frukosten är en måste när man ändå bo i denna hotell. Stor urval av frukost. Samt tar det en bra stund att komma ner till stan för att sedan hitta något att äta. Så rekommenderar starkt att man väljer åtminstone frukostbuffen här. Middagsbuffen åt vi 3ggr. Bra urval o mycket byten på maträtter så man inte få samma mat varje gång man äter där. Vi hade många barn med oss och det negativa är att det inte finns barnpoler i innebassängen då vi åkte dit på vintertid är det inte varmt för att bada ute. eftersom utsikten är bra så är det bättre med äldre barn eller par som orka gå. För det är riktigt uppförsbacke när man gå tillbaka. Men allt ha sitt pris.

 
2019-12-19

Inlägg av Annmari M

Toppen

Efter att först ha landat i Teneriffa pga dåligt väder kom vi så hit en dag senare. Vi fick ett MYCKET fint bemötande. Lägenheten är superfin, stor och rymlig och servicen kan inte vara bättre. Frukostbuffén är stor, saknar ingenting på den och kaffet smakar ljuvligt (inte alla ställen som har GOTT Kaffe. Här kommer vi definitivt att komma tillbaka. Ett litet minus bara att det inte finns någon närliggande butik runt hörnet!

 
2019-08-14

Inlägg av Göran B

Katastrofal incheckning.

Vi ankommer kl.11.30 och får besked om att vårt rum inte är klart. Vi erbjuds sitta ner och vänta i lobbyn. Man kan inte garantera rummet före kl.14.00. (Detta kan diskuteras om det är researrangörens fel eller hotellets) Vi väntar ca.en timme och frågar sedan hur det går med vårt boende. Nu får vi till svar att rummet är färdigt. Trots att personalen vet att vi sitter och väntar och dom ser oss hela tiden så bryr man sig inte om att meddela oss! Vi åker upp till rummet som visar sig vara ett dubbelrum. Vi har bokat en studio/lägenhet. Ner till receptionen igen. Förklarar att dom begått ett misstag. En intensivt möte med tre stycken receptionister utbryter. Slutligen får vi besked att det inte finns någon studio ledig. Istället får jag "erbjudandet" att behålla dubbelrummet och få halvpension som kompensation. Märk väl att detta erbjudande får vi EFTER att vi klagat. Vi förklarar nu att vi efter att ha rest i tolv timmar är trötta, hungriga och smutsiga och att vi nu vill ha vårt bokade boende. Nytt palaver utbryter bakom disken. Intensivt prat och kollade i datorer och plötsligt så finns det nu en ledig studio!!!??? Får äntligen nyckeln till rätt boende. Hotellet försöker vara något det inte lyckas leva upp till. Standarden är ganska god men hotellet är en stor dyster grå klump med mycket opersonlig personal. Ingen bryr sig. Byggnaden är ett virrvarr av gångar, hissar och trappor. Informationen är lugnt sagt skral. Läget ger en bra utsikt men var beredd på höjdskillnaden ner till centrum. Backarna är mycket jobbiga i värmen. Vi kommer inte att återvända.

 
2019-05-01

Inlägg av 124Bertil Västerås, Sverige

Bra hotel med bra service

Hotellet ligger en bit upp från centrum och hamnen vilket ger fin utsikt men också kännbar uppförsbacke på tillbakavägen. Rummet var rymligt och hade bra standard. Balkongen liten men man kunde sitta 2 om man trängde ihop sig, att den var liten framgick av bilder så det var ingen överraskning. Vi hade valt halvpension och både frukost- och middags-buffen hade bra mat med tillräckliga valfriheter. Ett extra plus för musserande vin till frukost som kändes lyxigt. Pool-däcket hade tillräckligt med solsängar och inomhusbassängen hade varmt (28 gr) vatten! Servicen var bra -enkelt beställa levada-vandring i receptionen. Kan rekommenderas om man beredd på att gå uppför!