1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Four Views Baia

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Service
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

,

+
Läget, poolen och de stora rummen
-
Bättre städning i duschen. Det stod ingenstans att inträde till SPA:et kostar 5 EUR/person och dag. Att man måste betala 1 EUR för att byta handduk är inte heller rimligt. Jag förstår miljöaspekten, men ändå.

Bekräftad gäst: 2019-04-30


8 av 10

,

+
Bra läge
-

Bekräftad gäst: 2019-04-30


8 av 10

Anders,
Lindgren

+
God frukost
-

Bekräftad gäst: 2019-04-18


10 av 10

Agneta,
GRÅBO

+
Utsikten från både rum och poolområde
-
Bredare balkonger

Bekräftad gäst: 2019-04-16


10 av 10

Ann-Charlotte ,
Gråbo

+
Frukost, pool område och spa. Samt hjälpsam personal i receptionen
-

Bekräftad gäst: 2019-04-16


8 av 10

Nina,
Haninge

+
Rummet och frukosten. Läget i Funchal var också bra.
-
Tydliggöra att Fitness-avdelningen INTE är avgiftsfri! Och även mer bilder på den så att man ser (begränsningen av) omfattningen av maskinutrustning och vikter. Balkongen var ganska liten vilket kunde ha visats på bilder.

Bekräftad gäst: 2019-04-16


7 av 10

Margaretha,
Västerås

+
Att hotellet låg så nära centrum så att man för det mesta kunde gå dit.
-

Bekräftad gäst: 2019-04-16


6 av 10

,

+
Utsikten
-

Bekräftad gäst: 2019-04-02


9 av 10

Carl-Johan ,
Motala

+
-
Jo, balkongerna var mycket små. Men vi som betalade extra för större var nöjda och utan problem bjöd vi in nyfunna vänner och fyra personer kunde sitta ner och ta en drink på "vår" balkong med utsikt över Funchal. Deras balkong var nästan "ståplats" för 4 pers.

Bekräftad gäst: 2019-03-19


10 av 10

Inger,
Visby

+
närheten till centrum gick dit på 5 min, 15min till linbanan. stort utrymme vid inomhus o utomhus pool. rymligt rum sköna sängar fin utsikt över hamnen o Funchal
-
är nöjd

Bekräftad gäst: 2019-03-19


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

83% av resenärerna rekommenderar

984 omdömen
Utmärkt
 
373
Väldigt bra
 
469
Bra
 
110
Mindre bra
 
24
Underkänt
 
8

5 senaste omdömen

2019-05-01

Inlägg av 124Bertil Västerås, Sverige

Bra hotel med bra service

Hotellet ligger en bit upp från centrum och hamnen vilket ger fin utsikt men också kännbar uppförsbacke på tillbakavägen. Rummet var rymligt och hade bra standard. Balkongen liten men man kunde sitta 2 om man trängde ihop sig, att den var liten framgick av bilder så det var ingen överraskning. Vi hade valt halvpension och både frukost- och middags-buffen hade bra mat med tillräckliga valfriheter. Ett extra plus för musserande vin till frukost som kändes lyxigt. Pool-däcket hade tillräckligt med solsängar och inomhusbassängen hade varmt (28 gr) vatten! Servicen var bra -enkelt beställa levada-vandring i receptionen. Kan rekommenderas om man beredd på att gå uppför!

 
2019-02-11

Inlägg av Sven R Helsingborg, Sverige

Välkomnande och rent hotell med fantastisk utsikt och relativt centralt.

Jättetrevlig och servicevänlig personal på ett alldeles lagom stort hotell med fantastisk utsikt med solnedgång över Fuchal. Rent och snyggt med bra frukost. Tillgång till gym, inomhus- och utomhuspool. Balkonger något små men nog med plats för två.

 
2018-12-30

Inlägg av Anna L Helsingborg, Sverige

Fint hotell med man måste vara beredd på att gå uppför

Ligger jätte bra. Fantastisk utsikt över stan vid frukrosten. Efter nga dagar blev det lite drygt att gå uppför för att komma till hotellet. Speciellt om man är ute på dagen, ska tillbaka till hotellet och ut igen. Men det finns gratis buss på hotellet till och från stan med ca 4 avgångar/dag om man bokar dagen innan. Håller med om att städningen inte motsvarar 4 stjärniga hotell. Låg en vindruva på golvet dagen vi checkade in och golv var inte alltid så bra rengjorda. Men väldigt vänlig och tillmötesgående personal. Tror vi bodde på västra sidan av hotellet. Fin utsikt och perfekt balkong för två personer. Det negativa med den sidan var hundarna från privatbostäder som skällde lite då och då. Finns biljard- och bordtennisbord. Vi var på Madeira i december och spelade biljard en förmiddag i väntan på bättre väder. Fungerade bra :) Att hotellet ligger i en backe är ända anledningen till att jag möjligen väljer ett annat hotell nästa gång jag åker till Madeira.

 
2018-11-01

Inlägg av MarieK1109

Bra hotell med några problem

Hotellet ligger verkligen jättefint med utsikt över bukten och vi hade ett rum med havsutsikt, helt magiskt. Rummet i sig är OK i storlek men börjar bli lite skavt på sina ställen, fanns två fåtöljer i rummet som hade stora skav-märken på hörnen och även en del skrapmärken på väggar etc. Men det kan man lätt bortse ifrån. Det som drar ner betyget i detta fall är tyvärr städningen, städningen är inte vad jag förväntar mig av ett 4-stjärnigt hotell. Vid ett tillfälle hade glasen vi använt inte ens sköljts ur utan bara ställt tillbaka i hyllan. Tissues i badrummet tog slut och fylldes inte på igen. Dessa saker hade säkert åtgärdats om vi sagt till men det var inte det som var problemet utan att det verkar vara en annorlunda syn på hur städning ska gå till. T.ex. så låg det under vistelsen konstant hår på badrumsgolvet, det var iofs vårt eget men har det städats så förväntar jag mig inte bara att man bäddar sängen och sätter tillbaka de använda glasen i hyllan. Vid ett annat tillfälle när vi kom tillbaka till hotellet en eftermiddag låg det ett långt kolsvart hårstrå på toalettstolen, jag och min sambo har båda kort ljusbrunt hår! Muggar och glas fann vi en dag ståendes inne i badrummet, tydligt att de inte diskas ordentligt utan att de bara sköljs av, kändes inte helt ok. Balkongen är orimligt liten men det ser man på bilderna så det visste vi ju när vi bokade, den var helt OK att stå på en stund och kolla på utsikten men tyvärr var det rätt högt ljud från trafiken så det var inte så mysigt att stå där någon längre stund.

 
2018-08-02

Inlägg av Dorthe U

Fin utsikt med mycket trafikbrus

Blev väldigt besviken på de extremt små balkongerna när vi hade så fin utsikt. På det extra soldäcket som fanns ovanför poolen fanns det gott om platser av den enkla anledningen att ingen hittade dit! Fanns bara en hiss som ledde dit och trappan var avstängd! Otroligt dåligt planerat men vi som hittade dit hade hela soldäck för oss själva:-) Mycket ljud från trafiken nedanför men tack och lov hördes detta inte in på rummen. Skramlig matsal.