Kundomdömen om Four Views Baia

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 191 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

Roland,
STOCKHOLM

+
-

Bekräftad gäst: 2019-12-03


8 av 10

Roland,
STOCKHOLM

+
-

Bekräftad gäst: 2019-12-03


8 av 10

Kerstin,
Sollentuna

+
Läget och UTSiKTEN!! Otroligt, bara den värd resan!
-
Fin frukost, men vi tog ett par toasts i baren första kvällen som nästan var oätliga. Sen åt vi bara frukosten där.

Bekräftad gäst: 2019-12-03


8 av 10

Jeanette,
Hägersten

+
Läget, rent och fint
-
Bäddmadrass. Sångarna var hårda.

Bekräftad gäst: 2019-12-03


8 av 10

Adrienne Rosemary,
Lidingö

+
Well kept plants and gardens. Service minded employees. Breakfast had something for everybodies choice. Plenty of fresh fruit.
-
Less noice of table clearing at breakfast. Shower leaked onto bathroom floor Soap and shampoo dispensers were mouldy where one pressed on them.

Bekräftad gäst: 2019-12-03


8 av 10

Thomas,
Älvängen

+
Breakfast
-
Light in public areas

Bekräftad gäst: 2019-12-03


10 av 10

Gun,
Göteborg

+
Rummen, frukost och läge
-
Bättre kaffe på morgonen , den enda bristen gällande frukosten. Smakade pulver kaffe

Bekräftad gäst: 2019-12-03


9 av 10

Lars Gunnar,
Limhamn

+
Helheten
-

Bekräftad gäst: 2019-12-02


9 av 10

Lena,
Smögen

+
Läget, utsikten, personalen, spat
-
Balkongerna

Bekräftad gäst: 2019-11-26


9 av 10

Ann,
Hjo

+
-

Bekräftad gäst: 2019-11-26


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

83% av resenärerna rekommenderar

1030 omdömen
Utmärkt
 
396
Väldigt bra
 
484
Bra
 
115
Mindre bra
 
26
Underkänt
 
9

5 senaste omdömen

2019-08-14

Inlägg av Göran B

Katastrofal incheckning.

Vi ankommer kl.11.30 och får besked om att vårt rum inte är klart. Vi erbjuds sitta ner och vänta i lobbyn. Man kan inte garantera rummet före kl.14.00. (Detta kan diskuteras om det är researrangörens fel eller hotellets) Vi väntar ca.en timme och frågar sedan hur det går med vårt boende. Nu får vi till svar att rummet är färdigt. Trots att personalen vet att vi sitter och väntar och dom ser oss hela tiden så bryr man sig inte om att meddela oss! Vi åker upp till rummet som visar sig vara ett dubbelrum. Vi har bokat en studio/lägenhet. Ner till receptionen igen. Förklarar att dom begått ett misstag. En intensivt möte med tre stycken receptionister utbryter. Slutligen får vi besked att det inte finns någon studio ledig. Istället får jag "erbjudandet" att behålla dubbelrummet och få halvpension som kompensation. Märk väl att detta erbjudande får vi EFTER att vi klagat. Vi förklarar nu att vi efter att ha rest i tolv timmar är trötta, hungriga och smutsiga och att vi nu vill ha vårt bokade boende. Nytt palaver utbryter bakom disken. Intensivt prat och kollade i datorer och plötsligt så finns det nu en ledig studio!!!??? Får äntligen nyckeln till rätt boende. Hotellet försöker vara något det inte lyckas leva upp till. Standarden är ganska god men hotellet är en stor dyster grå klump med mycket opersonlig personal. Ingen bryr sig. Byggnaden är ett virrvarr av gångar, hissar och trappor. Informationen är lugnt sagt skral. Läget ger en bra utsikt men var beredd på höjdskillnaden ner till centrum. Backarna är mycket jobbiga i värmen. Vi kommer inte att återvända.

 
2019-05-01

Inlägg av 124Bertil Västerås, Sverige

Bra hotel med bra service

Hotellet ligger en bit upp från centrum och hamnen vilket ger fin utsikt men också kännbar uppförsbacke på tillbakavägen. Rummet var rymligt och hade bra standard. Balkongen liten men man kunde sitta 2 om man trängde ihop sig, att den var liten framgick av bilder så det var ingen överraskning. Vi hade valt halvpension och både frukost- och middags-buffen hade bra mat med tillräckliga valfriheter. Ett extra plus för musserande vin till frukost som kändes lyxigt. Pool-däcket hade tillräckligt med solsängar och inomhusbassängen hade varmt (28 gr) vatten! Servicen var bra -enkelt beställa levada-vandring i receptionen. Kan rekommenderas om man beredd på att gå uppför!

 
2019-02-11

Inlägg av Sven R Helsingborg, Sverige

Välkomnande och rent hotell med fantastisk utsikt och relativt centralt.

Jättetrevlig och servicevänlig personal på ett alldeles lagom stort hotell med fantastisk utsikt med solnedgång över Fuchal. Rent och snyggt med bra frukost. Tillgång till gym, inomhus- och utomhuspool. Balkonger något små men nog med plats för två.

 
2018-12-30

Inlägg av Anna L Helsingborg, Sverige

Fint hotell med man måste vara beredd på att gå uppför

Ligger jätte bra. Fantastisk utsikt över stan vid frukrosten. Efter nga dagar blev det lite drygt att gå uppför för att komma till hotellet. Speciellt om man är ute på dagen, ska tillbaka till hotellet och ut igen. Men det finns gratis buss på hotellet till och från stan med ca 4 avgångar/dag om man bokar dagen innan. Håller med om att städningen inte motsvarar 4 stjärniga hotell. Låg en vindruva på golvet dagen vi checkade in och golv var inte alltid så bra rengjorda. Men väldigt vänlig och tillmötesgående personal. Tror vi bodde på västra sidan av hotellet. Fin utsikt och perfekt balkong för två personer. Det negativa med den sidan var hundarna från privatbostäder som skällde lite då och då. Finns biljard- och bordtennisbord. Vi var på Madeira i december och spelade biljard en förmiddag i väntan på bättre väder. Fungerade bra :) Att hotellet ligger i en backe är ända anledningen till att jag möjligen väljer ett annat hotell nästa gång jag åker till Madeira.

 
2018-11-01

Inlägg av MarieK1109

Bra hotell med några problem

Hotellet ligger verkligen jättefint med utsikt över bukten och vi hade ett rum med havsutsikt, helt magiskt. Rummet i sig är OK i storlek men börjar bli lite skavt på sina ställen, fanns två fåtöljer i rummet som hade stora skav-märken på hörnen och även en del skrapmärken på väggar etc. Men det kan man lätt bortse ifrån. Det som drar ner betyget i detta fall är tyvärr städningen, städningen är inte vad jag förväntar mig av ett 4-stjärnigt hotell. Vid ett tillfälle hade glasen vi använt inte ens sköljts ur utan bara ställt tillbaka i hyllan. Tissues i badrummet tog slut och fylldes inte på igen. Dessa saker hade säkert åtgärdats om vi sagt till men det var inte det som var problemet utan att det verkar vara en annorlunda syn på hur städning ska gå till. T.ex. så låg det under vistelsen konstant hår på badrumsgolvet, det var iofs vårt eget men har det städats så förväntar jag mig inte bara att man bäddar sängen och sätter tillbaka de använda glasen i hyllan. Vid ett annat tillfälle när vi kom tillbaka till hotellet en eftermiddag låg det ett långt kolsvart hårstrå på toalettstolen, jag och min sambo har båda kort ljusbrunt hår! Muggar och glas fann vi en dag ståendes inne i badrummet, tydligt att de inte diskas ordentligt utan att de bara sköljs av, kändes inte helt ok. Balkongen är orimligt liten men det ser man på bilderna så det visste vi ju när vi bokade, den var helt OK att stå på en stund och kolla på utsikten men tyvärr var det rätt högt ljud från trafiken så det var inte så mysigt att stå där någon längre stund.