1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Four Views Baia

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Cecilia,
Skutskär

+
Stort rum. FRUKOSTEN
-
Måla om i receptionen. Ohyggligt mörkt och fult. Konstiga balkonger.

Bekräftad gäst: 2019-02-12


9 av 10

,

+
Frukost och utsikten
-

Bekräftad gäst: 2019-02-12


9 av 10

Anki,
Helsingborg

+
Rummet, sängarna, utsikten, pool ute och inne.
-

Bekräftad gäst: 2019-02-07


8 av 10

Claes och Karin,
Linköping

+
Läget, utsikten
-

Bekräftad gäst: 2019-02-05


10 av 10

Stig,
Uddevalla

+
Bra läge, bra standard och service.
-

Bekräftad gäst: 2019-02-05


8 av 10

,

+
Läget , maten , trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2019-01-29


7 av 10

Christin,
Göteborg

+
Rent och trevligt Mycket god frukost
-
Hårda sängar, bäddmadrasser behövs

Bekräftad gäst: 2019-01-29


9 av 10

Bo,
Örnsköldsvik

+
Läget! Vi gillade utsikten. Väldigt fräscht!
-
Ljudnivån i restaurangen under frukosten. Störande slammer från personalens porslinshantering.

Bekräftad gäst: 2019-01-22


8 av 10

Per,
Göteborg

+
Utsikt över staden. Bra frukost. Nära centrum
-

Bekräftad gäst: 2019-01-22


8 av 10

Monica,
Falun

+
Läget och utsikten
-
Bokning av bussturen ner till centrum samma dag och inte som nu dagen innan.

Bekräftad gäst: 2019-01-22


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

83% av resenärerna rekommenderar

955 omdömen
Utmärkt
 
368
Väldigt bra
 
453
Bra
 
102
Mindre bra
 
24
Underkänt
 
8

5 senaste omdömen

2019-02-11

Inlägg av Sven R Helsingborg, Sverige

Välkomnande och rent hotell med fantastisk utsikt och relativt centralt.

Jättetrevlig och servicevänlig personal på ett alldeles lagom stort hotell med fantastisk utsikt med solnedgång över Fuchal. Rent och snyggt med bra frukost. Tillgång till gym, inomhus- och utomhuspool. Balkonger något små men nog med plats för två.

 
2018-12-30

Inlägg av Anna L Helsingborg, Sverige

Fint hotell med man måste vara beredd på att gå uppför

Ligger jätte bra. Fantastisk utsikt över stan vid frukrosten. Efter nga dagar blev det lite drygt att gå uppför för att komma till hotellet. Speciellt om man är ute på dagen, ska tillbaka till hotellet och ut igen. Men det finns gratis buss på hotellet till och från stan med ca 4 avgångar/dag om man bokar dagen innan. Håller med om att städningen inte motsvarar 4 stjärniga hotell. Låg en vindruva på golvet dagen vi checkade in och golv var inte alltid så bra rengjorda. Men väldigt vänlig och tillmötesgående personal. Tror vi bodde på västra sidan av hotellet. Fin utsikt och perfekt balkong för två personer. Det negativa med den sidan var hundarna från privatbostäder som skällde lite då och då. Finns biljard- och bordtennisbord. Vi var på Madeira i december och spelade biljard en förmiddag i väntan på bättre väder. Fungerade bra :) Att hotellet ligger i en backe är ända anledningen till att jag möjligen väljer ett annat hotell nästa gång jag åker till Madeira.

 
2018-11-01

Inlägg av MarieK1109

Bra hotell med några problem

Hotellet ligger verkligen jättefint med utsikt över bukten och vi hade ett rum med havsutsikt, helt magiskt. Rummet i sig är OK i storlek men börjar bli lite skavt på sina ställen, fanns två fåtöljer i rummet som hade stora skav-märken på hörnen och även en del skrapmärken på väggar etc. Men det kan man lätt bortse ifrån. Det som drar ner betyget i detta fall är tyvärr städningen, städningen är inte vad jag förväntar mig av ett 4-stjärnigt hotell. Vid ett tillfälle hade glasen vi använt inte ens sköljts ur utan bara ställt tillbaka i hyllan. Tissues i badrummet tog slut och fylldes inte på igen. Dessa saker hade säkert åtgärdats om vi sagt till men det var inte det som var problemet utan att det verkar vara en annorlunda syn på hur städning ska gå till. T.ex. så låg det under vistelsen konstant hår på badrumsgolvet, det var iofs vårt eget men har det städats så förväntar jag mig inte bara att man bäddar sängen och sätter tillbaka de använda glasen i hyllan. Vid ett annat tillfälle när vi kom tillbaka till hotellet en eftermiddag låg det ett långt kolsvart hårstrå på toalettstolen, jag och min sambo har båda kort ljusbrunt hår! Muggar och glas fann vi en dag ståendes inne i badrummet, tydligt att de inte diskas ordentligt utan att de bara sköljs av, kändes inte helt ok. Balkongen är orimligt liten men det ser man på bilderna så det visste vi ju när vi bokade, den var helt OK att stå på en stund och kolla på utsikten men tyvärr var det rätt högt ljud från trafiken så det var inte så mysigt att stå där någon längre stund.

 
2018-08-02

Inlägg av Dorthe U

Fin utsikt med mycket trafikbrus

Blev väldigt besviken på de extremt små balkongerna när vi hade så fin utsikt. På det extra soldäcket som fanns ovanför poolen fanns det gott om platser av den enkla anledningen att ingen hittade dit! Fanns bara en hiss som ledde dit och trappan var avstängd! Otroligt dåligt planerat men vi som hittade dit hade hela soldäck för oss själva:-) Mycket ljud från trafiken nedanför men tack och lov hördes detta inte in på rummen. Skramlig matsal.

 
2018-05-12

Inlägg av Inga-lill L Göteborg, Sverige

Underbart hotell

Fantastisk utsikt, god frukostmat mycket att välja på t.o.m vin och buffén på kvällen med teama rekommenderas. Mycket trevligt med underhållning i baren varje kväll. En eloge till bar och restaurang personal och städerskorna för ett mycket trevligt bemötande. Stort rum med utsikt över Funchal fin trivsam balkong gott om garderober , kaffe och vatten på rummet.Tusen TACK för ert firande av min födelsedag ,vin,champagne och middag och tårta med gratulationer och sång av personalen! Det blev ett minne för livet! Vi rekomenderar hotellet det är en upplevelse utöver det vanliga! Vi kommer tillbaka snart igen. TUSEN TACK till er alla.