1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Four Views Baia

  • Strålande utsikt över bukten
  • Uppvärmd pool
  • Unna dig en spabehandling

Hotell Four Views Baia bjuder på en slående utsikt över Funchalbukten och gamla staden. Här kan du ligga en hel dag på solstolen vid poolen och bara njuta av de vackra vyerna. Lyxa till det med en besök i spaet eller lite träning i fitnesscentret. På kvällarna är det trevligt att njuta av underhållning och livemusik.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-2 personer. Enrumslägenheter för 1-3 personer.

Läs mer om våra rumstyper
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Rummet och frukosten. Läget i Funchal var också bra.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 966 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 1,3 km
Till centrum: 700 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Four Views Baia är ett elegant hotell med vacker utsikt över Funchalbukten, hamnen, katedralen och gamla staden. Vid poolområdet finns en uppvärmd pool, en separat barnpool och en jacuzzi. Här erbjuds solstolar, parasoll och handdukar utan kostnad, och slår hungern till finns här även en poolbar som serverar enklare rätter.

Hotellets restaurang serverar både buffé och à la carte och i baren kan du underhålla dig med live musik. I det lilla gymmet finns enklare maskiner, och efter träningspasset är det trevligt att besöka spaanläggningen där det erbjuds ångbad, bastu och inomhuspool mot avgift. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Lokal trafik utanför hotellet.

Vill du utforska Funchal erbjuder hotellet buss in till staden fem gånger per dag. Här kan du strosa bland mysiga stadskvarter och grönskande trädgårdar, innan du slår dig ner för en bit mat på någon av de många restaurangerna.

Måltider

Frukostbuffé ingår för dubbelrum. Inga måltider ingår för enrumslägenhet. Halvpension mot tillägg. Kontakta våra säljare om du vill köpa till halvpension under jul och nyår. Då tillkommer även en extra avgift för julmiddag (24/12) och nyårsmiddag. Klädkoden under jul- och nyårsmiddag är smoking.

Bra att veta

Pooltemperaturen kan sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder.