Four Views Baia

  • Strålande utsikt över bukten
  • Uppvärmd pool
  • Unna dig en spabehandling

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Hotell Four Views Baia bjuder på en slående utsikt över Funchalbukten och gamla staden. Här kan du ligga en hel dag på solstolen vid poolen och bara njuta av de vackra vyerna. Lyxa till det med en besök i spaet eller lite träning i fitnesscentret. På kvällarna är det trevligt att njuta av underhållning och livemusik.

Travelife Guld

Hotellet har en väl utvecklat fokus på hållbarhet. Det uppmuntrar underleverantörer och andra i samhället att agera etiskt och hållbart. Det söker ständigt efter nya saker att förbättra och arbetar för att inspirera andra att göra likadant.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-2 personer. Enrumslägenheter för 1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

God frukost, fin pool, vänlig personal.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1047 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 1,3 km
Till centrum: 700 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Four Views Baia är ett elegant hotell med vacker utsikt över Funchalbukten, hamnen, katedralen och gamla staden. Vid poolområdet finns en uppvärmd pool, en separat barnpool och en jacuzzi. Här erbjuds solstolar, parasoll och poolhanddukar utan kostnad, och slår hungern till finns här även en poolbar som serverar enklare rätter.

Hotellets restaurang serverar både buffé och à la carte och i baren kan du underhålla dig med live musik. Litet gym med enklare maskiner, och spaanläggningen där det erbjuds ångbad, bastu och inomhuspool (samtliga mot kostnad). Gratis wifi i allmänna utrymmen. Lokal trafik utanför hotellet.

Vill du utforska Funchal erbjuder hotellet buss in till staden fem gånger per dag utan kostnad (reservation krävs). Här kan du strosa bland mysiga stadskvarter och grönskande trädgårdar, innan du slår dig ner för en bit mat på någon av de många restaurangerna.

Måltider

Frukostbuffé ingår för dubbelrum. Inga måltider ingår för enrumslägenhet. Halvpension mot tillägg. Köper du till halvpension under jul och nyår tillkommer en extra avgift för julmiddag (24/12) och nyårsmiddag. Klädkod för nyårsmiddag är smoking.

Bra att veta

Pooltemperaturen kan sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder.