Våra länder, Europa

länder sorterade efter

Grekland

Apollo har länge erbjudit resor till Grekland och det var också hit våra första resor till solen gick. Kristallklart vatten och långa tavernakvällar – har du inte stiftat bekantskap med Grekland tidigare är det hög tid nu! Varför inte unna dig en weekendresa till Rhodos eller Aten?

Läs mer om Grekland 633 hotell från 3 398 SEK

Kroatien

Att resa till Kroatien blir mer populärt för varje år, och det är verkligen ett resmål som är lätt att förälska sig i. Landet har det mesta man kan önska sig för en innehållsrik och avkopplande semester. Här finns kristallklart vatten, intressanta sevärdheter och god mat – dessutom är Kroatien mycke...

Läs mer om Kroatien 81 hotell från 3 768 SEK

Spanien

Det har aldrig varit populärare än nu att resa till Spanien. På Mallorca och Kanarieöarna trivs både upptäcktsresenären och den som vill ha det mer som hemma. Boka en weekendresa till Madrid, Palma eller Barcelona för lite skönt cityliv i Europas hetaste städer!

Läs mer om Spanien 225 hotell från 2 498 SEK

Cypern

Apollo erbjuder Cypernresor för såväl barnfamiljer som par. Med ett härligt väder och över 300 soldagar om året är Cypern det perfekta resmålet för dig som älskar sol, bad och vackra stränder. Bra restauranger och många sevärdheter gör inte saken sämre.

Läs mer om Cypern 23 hotell från 5 198 SEK

Turkiet

Boka en resa till Turkiet – landet mellan öst och väst – och låt dig förföras av lata dagar på stranden, låga priser, kryddiga matupplevelser, tebjudningar i basarerna och ändlösa nätter. Turkiet är också vattenparkernas och de många All Inclusive-hotellens förlovade hemland. För mer stadspuls kan ...

Läs mer om Turkiet 19 hotell från 3 898 SEK
Film

Bulgarien

I Bulgarien samsas traditioner och modern livsstil med fantastiska sandstränder och vacker natur. I Sunny Beach trivs både partygänget och barnfamiljerna och Sozopol lockar med en mysig atmosfär – våra fem resmål i Bulgarien har alla sin speciella karaktär.

Läs mer om Bulgarien 29 hotell från 3 848 SEK

Montenegro

Under de senaste åren har det blivit mer och mer populärt att resa till Montenegro på semester. Prisnivån är härligt låg och landets natur är storslagen. Gröna berg höjer sig över den turkosblå kusten med skimrande vatten. Här finns mycket att se och uppleva.

Läs mer om Montenegro 19 hotell från 5 298 SEK

Portugal

Oavsett om du vill resa på badsemester eller till en solsäker europeisk storstad passar Portugal perfekt. Som en sista utpost mot Atlanten erbjuder Portugal både charmiga städer och milslånga stränder, höga berg och djupa dalar. Med Apollo väljer du själv hur du vill resa – antingen charter till Ma...

Läs mer om Portugal 21 hotell från 2 898 SEK

Albanien

Apollo var först med charter till Albanien – och det visade sig vara en riktig hit. I detta spännande land, som öppnades upp för omvärlden för inte så länge sedan, väntar en fascinerande historia, vackra kustlandskap och låga priser. Följ med och upptäck Albanien du också!

Läs mer om Albanien 23 hotell från 3 698 SEK

Malta

Mitt i Medelhavet lockar ögruppen Malta med ett milt klimat året runt och mängder av sevärdheter. Här kopplar du av på någon av öns härliga semesterorter – alla med sin egen karaktär och stil.

Läs mer om Malta

Italien

Italien är verkligen landet för finsmakaren. I denna sydeuropeiska stövel ryms allt från alptoppar till natursköna Toscana, kanalernas Venedig och vackra Adriakusten. Med Apollo kan du också unna dig en weekend i Rom eller koppla av på vackra stränder på Sardinien eller Sicilien. Välkommen till det ...

Läs mer om Italien

Storbritannien

Storbritannien med världsmetropolen London är ett av våra mest populära resmål. Den korta flygtiden och det stora utbudet av både flyg och hotell gör det till ett perfekt resmål för en weekend. Kultur och shopping är de brittiska storstädernas dragningskraft medan landsbygden lockar den som gillar v...

Läs mer om Storbritannien

Tjeckien

En resa till Tjeckien bjuder på intressanta upplevelser i spännande, medeltida miljöer och ett vackert och varierande landskap. Huvudstaden Prag är en av Europas vackraste med sin välbevarade gamla stadskärna.

Läs mer om Tjeckien
Resmål:

Frankrike

En resa till Frankrike bjuder på vacker natur, pittoreska vingårdar och inte minst mängder av kulturella och gastronomiska rikedomar. Stifta bekantskap med det franska köket på någon av alla brasserier, shoppa loss i modets huvudstad Paris eller besök någon av Franska rivierans klassiska turistorter...

Läs mer om Frankrike
Resmål:

Tyskland

Tyskland har seglat upp som ett stort turistmål det senaste årtiondet. Främst tack vare det ökande resandet till storstäderna Berlin, Hamburg och Munchen. Städerna har utvecklats enormt och många söker sig hit för mer än bara en weekend. Boka din resa till Tyskland med Apollo.

Läs mer om Tyskland
Resmål:

Holland

Holland är känt för sina kanaler, tulpaner och väderkvarnar. Dessa sätter sin prägel på det platta landskapet, som lämpar sig utmärkt för en cykelsemester tack vare tusentals mil cykelvägar och korta avstånd.

Läs mer om Holland
Resmål:

Polen

Som semesterland är Polen ganska nytt för de flesta, men landet har lockat allt fler besökare de senaste åren. Landet kan erbjuda såväl spännande cityweekends som aktiva resor med både stränder och skidåkning. Prisnivån är relativt låg, vilket gör Polen till en prisvärd destination på kort avstånd.

Läs mer om Polen
Resmål:

Schweiz

På resan till Schweiz väntar snöklädda alper, stilla sjöar och idylliska bergsbyar. Unna dig en lyxig skidvecka i St Moritz eller besök någon annan av landets populära skidorter. I Genève, Zürich och Bern kan du känna stadspuls utan att behöva göra avkall på mäktiga naturupplevelser – perfekt för en...

Läs mer om Schweiz

Danmark

Vårt grannland Danmark är litet till ytan men består av över 400 öar. Det gör att avstånden är korta och att det alltid är nära till havet. De danska stränderna räknas till några av norra Europas bästa. Över 200 stränder har kvalificerat sig för Blå flagg, vilket är en garanti för rent vatten. Att r...

Läs mer om Danmark
Resmål:

Lettland

Mellan Estland och Litauen ligger det största landet i Baltikum, Lettland. Landet har en lång och händelserik historia som märks på bland annat arkitekturen i den gamla delen av Riga.

Läs mer om Lettland
Resmål:

Ungern

Ungern är så mycket mer än gulasch och paprika. Har man tid är det värt att bege sig ut på slättlandet Pusztan, annars har huvudstaden Budapest mer än nog att erbjuda om man har några dagar över.

Läs mer om Ungern
Resmål: