1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Rumstyper på Alana Beachclub Neilson

Dubbelrum

Ljusa dubbelrum som ligger i huvudbyggnaden. Dubbelsäng eller två enkelsängar. Litet kylskåp, vattenkokare och tefaciliteter. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Balkong med begränsad havsutsikt. Städning 3 gg/vecka.
Antal personer: 1-2 personer.

Familjerum

Ljusa familjerum belägna i huvudbyggnaden med en dubbelsäng och två enkelsängar. Litet kylskåp, vattenkokare och tefaciliteter. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Balkong. Städning 3 gg/vecka.
Antal personer: 2-4 personer/2-4 personer, varav 1 barn.

Familjerum i sidobyggnad

Familjerum belägna i mindre stugor en bit från huvudbyggnaden, som består av ett sovrum med en dubbelsäng och ett sovrum med två smala enkelsängar. Observera att det kan bli trångt när fyra personer bor i familjerummen. Små men funktionella kök. Kaffe- och tefaciliteter. Satellit-tv och telefon. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Markterrass med begränsad havsutsikt. Städning 3 ggr/vecka.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Familjerum i sidobyggnad

Familjerum belägna i mindre stugor en bit från huvudbyggnaden, som består av ett sovrum med en dubbelsäng och ett sovrum med två smala enkelsängar. Observera att det kan bli trångt när fyra personer bor i familjerummen. Litet kylskåp samt kaffe- och tefaciliteter. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Markterrass. Städning 3 ggr/vecka.
Antal personer: 2-4 personer/2-4 personer, varav 1 barn.