1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Alana Beachclub Neilson

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
8,1 / 10
Service
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
9,1 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Jennie,
Malmö

+
Bra frukost. Fina nyrenoverade rum. Perfekt läge nära nationalparken Paklenica och havet
-
Ersätta den stora buffen med ett mindre antal rätter

Bekräftad gäst: 2018-10-06


8 av 10

Ewa,
Göteborg

+
Många bra träningsmöjligheter med trevliga och kunniga instruktörer och bra SPA.
-

Bekräftad gäst: 2018-10-06


8 av 10

Uffe,
Helsingborg

+
Möjligheten att testa på olika saker var kanon
-
Bokningen av de olika ytor vi gjort fungerade inte. Vi hade bokat gymmet vid olika tillfällen. Med tanke på att vi var en grupp så räknade vi med att vara ensamma där uppe, så var det inte. Så då kan man undra nyttan med att boka .

Bekräftad gäst: 2018-10-06


9 av 10

Helena,

+
Alla aktiviteter som ingick i priset. Färskpressad juice på frukosten.
-
Stressig och högljudd matsal. Mycket trevligare att gå ut och äta de kvällar som maten inte ingick.

Bekräftad gäst: 2018-09-30


9 av 10

Katrin,
Engelmark

+
Alla aktiviteter Färspressad juice till frukost. Frukosten var allmänt väldigt bra
-
Mer inhemsk mat till lunch och middag och större skillnader på lunch och middag

Bekräftad gäst: 2018-09-30


9 av 10

Alexandra ,
Ulricehamn

+
Att det fanns så många olika aktiviteter! God och bra mat!
-
Tidigare middag. 19.30 är sent med trötta barn.. Annars någon form av mellanmål mellan lunch och middag. Saknade att kunna köpa tex en smörgås på eftermiddagen. Det fanns endast snacks i form av nötter.

Bekräftad gäst: 2018-09-29


9 av 10

Maria,
Linköping

+
Vår utsikt från balkongen mot havet och bergen, magiskt
-

Bekräftad gäst: 2018-09-23


10 av 10

Nina,
Stockholm

+
Närheten till vattnet och tillgången till så många vattensporter.
-
Det var problematiskt med träningsplatserna. De kolliderade i tid mellan organisatörens (Topp Hälsa) och hotellet. Jättebra om det går att lösa.

Bekräftad gäst: 2018-09-23


8 av 10

,

+
-
vi hade en dörr till rummet bredvid (låst naturligtvis då) MEN som gjorde rummet väldigt lyhört

Bekräftad gäst: 2018-09-23


9 av 10

Susanna,
Linköping

+
Vattenaktiviteter
-

Bekräftad gäst: 2018-09-23


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

64% av resenärerna rekommenderar

353 omdömen
Utmärkt
 
165
Väldigt bra
 
119
Bra
 
41
Mindre bra
 
24
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2016-10-09

Inlägg av Jan T

Mysigt ombonat och trivsamt

Detta hotell med många faciliteter som spa poler barer mm är ett perfekt för avkoppling och wellnes. Restaurangen bjuder på en variationsrik blandning av olika rätter. Omgivningarna kring hotellet med bland annat det världsberömda naturreservatet i Paklenica ett eldorado för bla fågelintresserade. Sköna promenader utmed det Adriatiska havet och bad i det kristallklara vattnet gör inte ont i själen. Jag kan därför varmt rekommendera Hotell Allan som även har en camping och flera restauranger inom området.

 
2019-01-24

Inlägg av Peter K

Didn't miss a thing

First time in an activity hotel. Tried everything at least once and joined the fuzzy little ball hitters. Nice and clean hotel, buffet was varied during the week and the surroundings were magnificent. Great trip.

 
2018-12-31

Inlägg av immmmx Winchester, Storbritannien

Alana is fab best hol ever.

Amazing!! It was fabulous absolutely everything you could ask for I have nothing to complain about what so ever. I would definitely go back again. If you are planning a Neilson this is the place to go.

 
2018-12-11

Inlägg av Melih S

Another Great Holiday @ Neilson Clubs

What can I say? Another fab holiday with Neilson. Nice location and nice hotel and GREAT Neilson team. We had one of the bungalows and it was fantastic. Lots of space to store all your gear. Comfy beds. Usual Neilson activities and all, as usual, nicely organised once you go past the usual first meeeting and booking stage(!)... I always find that part of Neilson holidays a bit hectic and stressful but maybe it’s just me. Food was plentiful and the quality was above average. As a coeliac my wife, time to time, had some difficulty (limited choice or rather risky choices as the local staff didn’t always get the ‘cross contamination’ side of the problem) but I can’t say that we went hungry. The location is quite nice, far nicer than some others. Good for wakeboarding and waterskiing and not so good for sailing (at least when we were there) and nice bike rides. Climbing wall is there for you to try out and learn a bit more about climbing. Nice and pleasant instructors in all areas. Nice top floor bar for the views and SUBLIME SUNSET but the cocktails are not very good at all. Messini’s coctails were way better than Alana’s... We will return though!

 
2018-12-08

Inlägg av Arkdove Thorpe St Andrew, Storbritannien

Very very disappointed

The rooms are half the size of Greek hotels, together with inadequate beach facilities, but still the same price! How does that work? Had to be moved out of the tower as way too claustrophobic and into a family cabin. If we hadn't had the cabin to ourselves it would still have been too small, but as it was we then had two of everything. I'm sure they keep the circle of cabins free for people who complain. All the other family cabins were in rows. The restaurant was like a giant hospital canteen. Food very repetitive so we ate out more than we were supposed to. The staff were very slow and verging on rude, except the reception staff. No comfy seating areas outside at all. No beach! Nowhere to launch boats. No mattresses on sun beds. I just couldn't relax when considering the tag line for Neilson, it's a joke at this resort. I believe they have spent lots of money on it. It either needs a helluva lot more or just move to another area. Local town very boring, but a couple of nice restaurants nearby. We didn't sail at all, which is unusual for me and my partner. He didn't even want to windsurf. I thought the rooftop bar would be a big open area, but no. Mostly covered over with tiny, cramped balcony and more uncomfortable seating. Local police like trapping tourists as road signs appalling. Got my first ever speeding ticket in over 40 years of driving. Local attractions worth a visit, but all in all very disappointed and won't be back here again. Ever! Thank goodness we were only there for a week!!