1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om San Marian

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in av våra gäster efter hemkomst från resmålet.
8 av 10 baserat på 85 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
7,4 / 10
Service
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
6,8 / 10
Mat och dryck
 
4,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,0 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

,

+
Nya handdukar varje dag. Om man bor på plan 1 så får man gigantisk uteplats, 4 rum med dem uteplatserna.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-11


6 av 10

Lisa,
Stockholm

+
Läget nära stranden. Nära matbutik.
-
Parasoll på balkongen. Smäckrare möbler i köksdelen så att det inte blir så trångt. Bättre lakan. Bäddmadrass i sängen. Helfigursspegel ngnstans. Bättre belysning i badrummet.

Bekräftad gäst: 2019-08-11


7 av 10

Zinaida,
Malmö

+
Solig täras men det var inte en rums lägenhet det var garsonjer.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-03


8 av 10

Ann,
Edsbyn

+
Bra läge, kort promenad till stranden, tyst och lugnt. Enrumslägenheten var liten men helt OK för två personer, rent och fräscht. Hade tur att få balkong med fantastisk havsutsikt. Trevlig receptionist. Vi flög hem vid 22-tiden och lämnade rummet redan 10.00 men fick tillgång till dusch och toa vid receptionen.
-
Ett parasoll på balkongen vore önskvärt. Saknade en större spegel i rummet.

Bekräftad gäst: 2019-07-14


8 av 10

Sussie,
Norrtälje

+
Nybyggt
-
Städning av badrummet (särskilt toaletten) sopning och torkning av golven. Byte av sängkläder en gång under vistelsen (vistelse 1 vecka).

Bekräftad gäst: 2019-06-09


4 av 10

Ulf,
Fors

+
Mysigt område. Stor terass till lägenheten.
-
Apollo bör sända ut sin personal för att kolla så hotellen inte hittar på med exempelvis faciliteter.

Bekräftad gäst: 2019-06-09


10 av 10

Birger,
Piteå

+
Rent och välstädat. Mycket trevlig receptionist/alltiallo.
-
Byt tak till solterass.

Bekräftad gäst: 2019-06-05


8 av 10

Göran,
Rimbo

+
Väldigt trevlig och hjälpsam receptionist! Centralt beläget. Nära till buss och en restaurang. Nära bad.
-
Bättre wifi. Dålig täckning, Borde finnas kaffebryggare.

Bekräftad gäst: 2018-09-05


8 av 10

Åsa,
Västerås

+
God standard. Allt vi behövde fanns i lägenheten. Läget, nära till havet och restauranger. Affär mycket nära. Busshållplats också nära. Bästa servicen från receptionisten vi upplevt.
-

Bekräftad gäst: 2018-08-29


10 av 10

,

+
Bra AC. Fanns allt i köket som behövdes. Fantastisk utsikt.
-
Lakan och handdukar var inte fräscha. Lakanet var nopprigt och handdukarna luktade unket.

Bekräftad gäst: 2018-08-26


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 3/5 Sovkvalitet
  • 1/5 Service
  • 3/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

7 omdömen
Utmärkt
 
4
Väldigt bra
 
2
Bra
 
1
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-06-02

Inlägg av Åsa S

Pensionär

Litet anspråkslöst hotell. Men läget utmärkt. Nära till bra restauranger. Här är lugnt och snyggt. Nära till matbutiker och busshållplats. Bussen tar en enkelt in till Split. Vill man ha en lugn semester så är San Marian ett bra alternativ.

 
2018-09-05

Inlägg av 783g_ranm Rimbo, Sverige

Trevligt boende i Podstrana!

Vi bodde på San Marian i en vecka när det var över 30 grader varmt. Som tur var fanns det AC på rummet. Rummet var rent och välstädat, tyst och lugnt. Nära till busshållplats och regionens bästa restaurang, efter vårt tycke. Saknade dock kaffebryggare och wifi:n är inte helt stabil. Värdinnan var mycket vänlig och tillmötesgående!

 
2019-07-20

Inlägg av Iuliia I

Nice place to spend holidays

We've spend two wonderful weeks in San Marian apartments. Nice, clean rooms. It's close to the sea and restaurants. Very helpful and extremely friendly personal. Especially Karla who was always there to help and to reply to all questions.

 
2018-06-30

Inlägg av rokka2015 Uppsala, Sverige

perfect

Very good stay. Nice and quiet. Very clean. Close to everthing like beach, shop, busstop. host was very professionell , answer all questions, and waited for us when we arrived very late at night. Show us everything vi have to know

 
2016-09-14

Inlägg av roseanne o Bristol, Storbritannien

clean

the day we arrived it took the taxi driver 4 1/2 minutes to locate the building as it does not a sign on , i had to call the uk office of booking.com to get someone to bring a key & show us how to enter the building . Marija said she trted to text me ( never recived any ) the apartment is very small , clean , we had abroken tiolet seat no door handle on the bathroom we wete told it would be fixed ( did not happen ) , hardly any cutlry & corkery , no table or chairs on our balcony , we asked next door for theres when they were leaving ,no info on the building or the area , no lights on the landings , large rain puddles outside , no lights at night