1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om San Marian

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,9 / 10
Städning
 
7,6 / 10
Service
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
6,9 / 10
Mat och dryck
 
4,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,8 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Sussie,
Norrtälje

+
Nybyggt
-
Städning av badrummet (särskilt toaletten) sopning och torkning av golven. Byte av sängkläder en gång under vistelsen (vistelse 1 vecka).

Bekräftad gäst: 2019-06-09


4 av 10

Ulf,
Fors

+
Mysigt område. Stor terass till lägenheten.
-
Apollo bör sända ut sin personal för att kolla så hotellen inte hittar på med exempelvis faciliteter.

Bekräftad gäst: 2019-06-09


10 av 10

Birger,
Piteå

+
Rent och välstädat. Mycket trevlig receptionist/alltiallo.
-
Byt tak till solterass.

Bekräftad gäst: 2019-06-05


8 av 10

Göran,
Rimbo

+
Väldigt trevlig och hjälpsam receptionist! Centralt beläget. Nära till buss och en restaurang. Nära bad.
-
Bättre wifi. Dålig täckning, Borde finnas kaffebryggare.

Bekräftad gäst: 2018-09-05


8 av 10

Åsa,
Västerås

+
God standard. Allt vi behövde fanns i lägenheten. Läget, nära till havet och restauranger. Affär mycket nära. Busshållplats också nära. Bästa servicen från receptionisten vi upplevt.
-

Bekräftad gäst: 2018-08-29


10 av 10

,

+
Bra AC. Fanns allt i köket som behövdes. Fantastisk utsikt.
-
Lakan och handdukar var inte fräscha. Lakanet var nopprigt och handdukarna luktade unket.

Bekräftad gäst: 2018-08-26


7 av 10

Kristin ,
Smedjebacken

+
Närhet till liten affär och havet, havsutsikt, stor terass
-

Bekräftad gäst: 2018-08-26


8 av 10

Maria,
Stockholm

+
Nära till stranden, till busshållplatsen till Split och Omis och till Konzum.
-
Uppgradera sängarna med bäddmadrasser, det är lite hårt att sova direkt på resårbotten

Bekräftad gäst: 2018-08-19


5 av 10

Gustav,
Mölndal

+
Hotellets placering i området. Härlig havsutsikt från lversta våningen.
-
Städning, byte av sängkläder och handdukar.

Bekräftad gäst: 2018-08-11


9 av 10

Parvaneh,
Upplands Väsby

+
WiFi Var svag och funkade ej. Sängen var utan madras, men efter påpekandet åtgärdades det!
-

Bekräftad gäst: 2018-08-09


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 3/5 Sovkvalitet
  • 1/5 Service
  • 3/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

6 omdömen
Utmärkt
 
3
Väldigt bra
 
2
Bra
 
1
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-06-02

Inlägg av Åsa S

Pensionär

Litet anspråkslöst hotell. Men läget utmärkt. Nära till bra restauranger. Här är lugnt och snyggt. Nära till matbutiker och busshållplats. Bussen tar en enkelt in till Split. Vill man ha en lugn semester så är San Marian ett bra alternativ.

 
2018-09-05

Inlägg av 783g_ranm Rimbo, Sverige

Trevligt boende i Podstrana!

Vi bodde på San Marian i en vecka när det var över 30 grader varmt. Som tur var fanns det AC på rummet. Rummet var rent och välstädat, tyst och lugnt. Nära till busshållplats och regionens bästa restaurang, efter vårt tycke. Saknade dock kaffebryggare och wifi:n är inte helt stabil. Värdinnan var mycket vänlig och tillmötesgående!

 
2018-06-30

Inlägg av rokka2015 Uppsala, Sverige

perfect

Very good stay. Nice and quiet. Very clean. Close to everthing like beach, shop, busstop. host was very professionell , answer all questions, and waited for us when we arrived very late at night. Show us everything vi have to know

 
2016-09-14

Inlägg av roseanne o Bristol, Storbritannien

clean

the day we arrived it took the taxi driver 4 1/2 minutes to locate the building as it does not a sign on , i had to call the uk office of booking.com to get someone to bring a key & show us how to enter the building . Marija said she trted to text me ( never recived any ) the apartment is very small , clean , we had abroken tiolet seat no door handle on the bathroom we wete told it would be fixed ( did not happen ) , hardly any cutlry & corkery , no table or chairs on our balcony , we asked next door for theres when they were leaving ,no info on the building or the area , no lights on the landings , large rain puddles outside , no lights at night

 
2018-10-12

Inlägg av Annie L Puerto Rico, Spanien

Ferie

Nydelig lite leilighetshotell, rent, mye utstyr på kjøkken, ligger sentralt og ei herlig dame som ordnet med det meste. Nært til strand, butikk og bussforbindelser. Gode bussforbindelser til Split og Omis. Absolutt og anbefale.