1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Rumstyper på Ringo

Enrumslägenheter

Moderna enrumslägenheter med dubbelsäng. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare och enkel köksutrustning. Vissa lägenheter har också diskmaskin och tvättmaskin. Tv med satellitkanaler. Klinkergolv. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrum med dusch och wc. Balkong. Städning 6 ggr/vecka.
Antal personer: 1-2 personer.

Enrumslägenheter i ny del – Sommar 2018

Moderna enrumslägenheter i ny del av hotellet. Rummen har dubbelsäng och minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare och enkel köksutrustning. Vissa lägenheter har också diskmaskin och tvättmaskin. Tv med satellitkanaler. Klinkergolv. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrum med dusch och wc. Balkong. Städning 6 ggr/vecka.
Antal personer: 1-2 personer.

Trerumslägenheter med 3 ord. bäddar

Moderna trerumslägenheter med kombinerat vardagsrum och kök samt två sovrum. Ett sovrum har dubbelsäng och ett har en enkelsäng. Möjlighet till två extrasängar. Fullt utrustat kök med kylskåp, ugn, mikrovågsugn och vattenkokare. Vissa lägenheter har också diskmaskin och tvättmaskin. Tv med satellitkanaler i vardagsrum och ett av sovrummen. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Balkong med begränsad havsutsikt. Städning 6 ggr/veckan.
Antal personer: 2-5 personer.

Tvårumslägenheter

Moderna tvårumslägenheter med kombinerat vardagsrum och kök samt sovrum med dubbelsäng. Möjlighet till extrabäddar i extrasängar. Kök med kylskåp, ugn, mikrovågsugn, vattenkokare. Vissa lägenheter har också diskmaskin och tvättmaskin. Tv med satellitkanaler i både vardagsrum och sovrum. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Balkong, vissa med havsutsikt. Städning 6 ggr/veckan.
Antal personer: 1-4 personer.

Tvårumslägenheter i ny del – Sommar 2018

Moderna tvårumslägenheter i en helt ny del av hotellet. Kombinerat vardagsrum och minikök samt sovrum med dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddfåtölj. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare och enkel köksutrustning. Vissa lägenheter har också diskmaskin och tvättmaskin. Tv med satellitkanaler. Klinkergolv. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrum med dusch och wc. Balkong eller markterrass. Städning 6 ggr/vecka.
Antal personer: 1-4 personer.