1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Ringo

Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,5 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Service
 
9,6 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
6,3 / 10
Rum/lägenhet
 
9,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,3 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Eva ,
Stockholm

+
Väldigt bra standard
-

Bekräftad gäst: 2018-09-05


8 av 10

Simon,
Bygdeå

+
-
Bättre kuddar i sängarna.

Bekräftad gäst: 2018-09-05


10 av 10

Nathalie,
Stockholm

+
Modernt och fräscht, nära till strand
-

Bekräftad gäst: 2018-09-02


8 av 10

Anne,
Gustavsberg

+
Nära stranden och städer Bra personal
-

Bekräftad gäst: 2018-09-02


10 av 10

Herman,
Jönköping

+
Läget i Podstrana . 25 meter till buss och närbutik , 50 m till strand. Superfräscht och mycket tjänstvillig personal. Smidigt med alla faciliteter i väntan på bussen vid hemresa.
-
Bara viktigt att upplysa om att det saknas hiss

Bekräftad gäst: 2018-09-01


10 av 10

Marcus ,
Norrköping

+
Vi fick ett riktigt fint rum på högsta våning med underbar utsikt för ett osanoligt pris. Personal var angagerade i att vi skulle ha en trevlig resa med att upptäcka platser som intresserade oss.
-
För de som vill äta frukost på hotellet så fanns det inget bra. Fanns en restuarang precis brevid som hade bra middag men ingen bra frukost.

Bekräftad gäst: 2018-08-26


10 av 10

Amanda,

+
Fantastiskt servive av hotellets personal, de flesta erfarenheter där var utöver förväntan. Rent och fräscht och mycket plats i lägenheten.
-
Saknade mat på/omrkign hotelelt. Då det var svårt att få tag i mat i området och inte fanns något på hotellet fanns inte många alternativ. Beskrivningen av bussen till Split motsvarade itne förvätningarna. Vi fick göra om våra planer rejält när vi kom fram till Podstrana då vi märkte att bussen ofta inte kom i tid eller kom alls, eller satt fast i timmar i köer. Vi hade fått helt anann information, om vi hade vetat om detta hade vi planerat vår resa annorlunda innan.

Bekräftad gäst: 2018-08-19


9 av 10

,

+
Trevlig och serviceinriktad personal. Superfräscht!
-
Städning av toalett då de ändå byter handdukar

Bekräftad gäst: 2018-08-12


10 av 10

Anton,
Huddinge

+
Säng av och bemötandet
-

Bekräftad gäst: 2018-08-12


9 av 10

Berit,
Skövde

+
Fräscha rum med AC-anläggningar i båda rummen.
-

Bekräftad gäst: 2018-08-11


Se alla omdömen

Something went wrong when loading reviews.