1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Le Meridien Lav

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,1 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Service
 
9,4 / 10
Faciliteter
 
8,9 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Suhail,
Linköping

+
Läget
-
Mera aktivitet i hotellet

Bekräftad gäst: 2018-09-16


9 av 10

Per,
Uppsala

+
-
Bestulen på Apple Air Pods i gymmet..!!!

Bekräftad gäst: 2018-08-19


9 av 10

Andrée,
Varberg

+
Fantastisk poolområde och allt runto omkring hotellet
-
Förstår att ni inte kan påverka prisbilden på hotellet, men bl.a. glass i poolbaren var enormt dyrt, aldrig varit med om något liknande. Ca 220 kr för två Ben & Jerry glassar av mindre storlek

Bekräftad gäst: 2018-08-18


10 av 10

Victoria,
Stockholm

+
Servicen, många solstolar, närheten till stranden, shuffle servicen till stan och att hotellet hjälpte till med att boka dagsutflykter som båtturer.
-
Fler hissar, solstolar på balkongen (fler möbler)

Bekräftad gäst: 2018-08-09


10 av 10

,

+
Läget, utsikten, havet, stämningen, maten, stranden...
-

Bekräftad gäst: 2018-08-05


8 av 10

Mehrnush ,
Göteborg

+
Poolen, SPAt och närheten till stranden !
-
Möjlighet att kunna göra egen te/kaffe på rummet.

Bekräftad gäst: 2018-08-04


10 av 10

Cecilia ,
Nödinge

+
Läget!
-

Bekräftad gäst: 2018-07-28


10 av 10

,

+
Att det är rent å fresht
-
Att de börjar utnyttja sina stora utrymmen mer

Bekräftad gäst: 2018-07-26


9 av 10

Jonas,
Stockholm

+
Fantastisk frukost, trevlig personal, mycket bra pool- och strandområde.
-
Restaurangerna överprisade jämfört med kvaliteten. Inte dålig mat, men helt klart för dyr. Man borde ha en enklare lunchrestaurang där man kan käka t.ex. pizza, sallad eller dylikt utan att ruineras eller en minimarket där man kan köpa en läsk att ha vid poolen för mindre än 40 spänn. Hotellet skulle kunna ha dagliga båtturer till/från Split, så att man enkelt kunde ta sig dit och äta eller shoppa och sen komma direkt hem till hotellet på kvällen. Sängarna borde absolut kompletteras med en bäddmadrass! Nu låg man direkt på resårmadrassen och kände fjädrarna - det gjorde faktiskt ont! Vi vaknade till och med under natten av att det gjorde ont... väldigt konstigt på ett i övrigt fantastiskt hotell!

Bekräftad gäst: 2018-07-22


9 av 10

Hans,
Lerum

+
-
Det framgick inte att det var ett deluxrum med utsikt över väg. När jag bokade så var det bara en bild med deluxrum med havsutsikt. Mycket otydligt i bokningen därav stor besvikelse vid incheckningen på hotellet.

Bekräftad gäst: 2018-07-21


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

83% av resenärerna rekommenderar

2049 omdömen
Utmärkt
 
1044
Väldigt bra
 
674
Bra
 
218
Mindre bra
 
73
Underkänt
 
40

5 senaste omdömen

2018-10-10

Inlägg av Gabriella C

Bra hotell, men usel service i frukostmatsalen

Fint hotell med bra bad ute och inne och fina rum, i alla fall vårt med havsutsikt och över marinan. Bra frukost med allt man kunde önska sig. Däremot var sevicen vid frukosten absolut usel . Personalen var långsam, de var för få och verkade allmänt okunniga och oorganiserade. Även om man har stora konferenser på hotellet måste alla hotellgäster kunna tas om hand. Hotellets läge lite tråkigt ty i omgivningarna finns absolut ingenting. Bussen till Split går varje halvtimme och det tar cirka 25 minuter dit.

 
2018-10-08

Inlägg av Annso Stockholm, Sweden

Fint och fräscht hotell med egen strand

Le Meredien Lav är ett fint och fräscht hotell med 2 egna stränder vid Adriatiska havet och i utkanten av Split. Mycket god frukost och bra restauranger, det kan dock bli lite lång väntan på maten på kvällen. Servicen i strandbaren var sådär, ibland blev man hänvisad till baren uppe vid poolen. Det kändes som att högsäsongen var över. Fint och rymligt rum med både dusch och badkar. Balkong med havsutsikt. Var där med jobbet, konferenslokalen var helt ok och lunchbufféerna var fräscha och goda. Rent allmänt nådde inte servicen upp i 5-stjärnig standard men väl en 4:a.

 
2018-10-08

Inlägg av 742emeliej

Fint hotell med många faciliteter

Fint och fräscht hotell vid havet. Egen strand, pool både inne och ute. Enkelt att ta sig in till split. Frukosten var god, dock var varmrätterna som serverades på middag och lunchbuffé väldigt osmakliga. Överkokt, överstekt osv.

 
2018-09-24

Inlägg av Ronny H Enkoping, Sverige

Suveränt!

Jag och min sambo tillbringade en vecka här, 15-22 sept. Vi bodde i ett deluxe rum med havsutsikt. Stor balkong med fantastisk utsikt över hotellets marina och ut mot öarna utanför Split. Rummet är stort men en rymlig 180 cm säng som dock var något hård. Badrum med stor regndusch i duschkabin samt även badkar med dusch. Det fanns dock inget rum tillgängligt när vi kom sent på lördagskvällen på grund av fullbokning. Detta löste de dock oerhört proffsigt genom att ha bokat ett likvärdigt rum till oss på ett hotell alldeles i närheten (Hotel Split). En bil körde oss dit samt hämtade oss tillbaka på morgonen nästa dag när vi skulle få vårt rum. Vi blev också bjudna på en middag på en av hotellets restauranger på grund av detta "besvär". Vi fick fritt välja vilken av hotellets fem restauranger vi ville gå på och blev fantastiskt bemötta och bjudna på allt vi ville ha. Hotellet har två egna stränder med handuks- och barservice vid båda två. Gott om solstolar och parasoller. Stränderna är steniga så badskor rekommenderas. Mycket fint hotell med fanstastikt utbud vad gäller mat och dryck. Stora fina lokaler och ytor, bra gym, inom och utomhuspooler som hålls väldigt fräscha. Personalen är supertrevlig överallt och man blir väldigt väl bemött. Tack Le Meridien för en superfin semesterupplevelse!

 
2018-09-23

Inlägg av Graflin-af Enkoping, Sverige

Vackert

Hotellet har verkligen allt man kan önska och lite mer. Stort urval av restauranger och barer. Fin pool både utomhus och inomhus samt en mysig strand. Enda nackdelen är att det ligger en bra bit från sevärdheter och shopping.