Kundomdömen om Lavica Apartments

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,6 av 10 baserat på 443 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,6 / 10
Städning
 
7,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,6 / 10
Faciliteter
 
6,2 / 10
Mat och dryck
 
4,4 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Service
 
7,3 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Anders Olofsson,
Floda

+
Bodde i lägenhet Lavica i Podstrana utanför Split. Hade inga som helst förväntningar, men det var jättebra. En riktig pärla! Hade inte kollat hemsidan innan. Och maten fanns ju inte då det var lägenhet. Men ett bra utrustat litet kök var det. Tjejerna i receptionen väldigt hjälpsamma med info.
-
Pass.

Bekräftad gäst: 2019-10-05


7 av 10

Agneta,
Nacka

+
-
Att behöva diska o att gå långt med soporna ej ok. Sophanteringen ej miljövänlig glas o allt möjligt i en container. Inte ok.

Bekräftad gäst: 2019-09-29


6 av 10

Christer,
Lindome

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-28


8 av 10

Hans Göran Erik,
Västerås

+
Lugnt läge
-

Bekräftad gäst: 2019-09-25


7 av 10

Ingela Lillebill,
Ankarsvik

+
-
Städningen står att det ska vara städning 3 dagar på en vecka det endast som gjordes var att byta handdukar 2 ggr och soporna skulle man tömma själva.

Bekräftad gäst: 2019-09-11


10 av 10

Annika Helen,
Boden

+
-
Tydligare beskrivet vad som finns i omgivningarna, Podstrana som ort bjöd på ett litet utbud av tex. matställen men (helt enligt beskrivning) det var nära till Split.

Bekräftad gäst: 2019-09-11


2 av 10

Mikael,
Bromma

+
Renoverad lägenhet. Fint badrum
-
Städning samt bedrövlig uteplats. Var kvar grejer efter tidigare gäster.

Bekräftad gäst: 2019-09-11


8 av 10

Lise-lott,
Färgelanda

+
Närheten till havet
-

Bekräftad gäst: 2019-09-07


10 av 10

Christina,
Rundvik

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-04


10 av 10

Susanne,
Enköping

+
Läget nära stranden var bra. Fin anläggning, rent och fräscht, bra service. Två nycklar.
-
Vi fick ingen städning på hela veckan. Efter tre dagar knackade en man på och gav oss toapapper och rena handdukar, efter fem dagar kom städerskorna när vi fortfarande var i lägenheten, men de återkom aldrig. Det gick inte att få någon korrekt info om kostnaden att nyttja pool o solstolar från varken Apollo eller anläggningen. Det är väsentligt eftersom det erbjuds.

Bekräftad gäst: 2019-09-04


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

68% av resenärerna rekommenderar

41 omdömen
Utmärkt
 
12
Väldigt bra
 
13
Bra
 
8
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2019-11-01

Inlägg av SanneSanneSanne Enkoping, Sverige

Fin och prisvärd anläggning nära havet

Jättefin anläggning på en höjd vid havet, fint o välskött och välstädat när vi kom. Ingen städning under veckan. Efter 3 dagar kom rena handdukar o toapapper. Dag 5 kom städ när vi var i rummet,men återkom aldrig Mycket fint rum o badrum,litet pentry med bra utrustning. Liten balkong m vacker utsikt över havet. Allt i Podstrana kretsar runt lyxhotellet LeMeridien Lav o de restauranger och barer vid stranden o hamnen är helt i deras regi m priser därefter. Vi hade läst oss till att en öl kostar 20-30 kr i Kroatien men en öl vid vår strand kostade 75 kr. Billigaste vinet på restaurang Gooshter vid stranden kostade strax u 500 kr/fl MEN Podstrana: vid vägen finns en liten butik, som är helt ok.Vi ville ha lite större utbud o gick backen ner till nästa butik, den hade mindre utbud. Vid vägen finns oxå en urtrist pizzeria. Högre upp ligger Restaurang Arkada, trevlig, fin innergård Enkelt o billigt att ta sig in till Split, tog ca 20 min. Split är en fantastisk stad Stranden vid Lavica är fin,badskor rekommenderas. Solstolar tillhörde lyxhotellet. Att hyra enbart solstolar gick inte, utan ville man hyra kostade det mellan 200-300 kr/person o då fick man förutom solstolarna tillgång t pool, spa,gym,tennisbanor Vi blev störda på priserna o köpte varsin strandmadrass. Vi tyckte strandrestaurangerna var så dyra att vi åt lunch i vår lägenhet. Det var oxå nödvändigt att gå in en stund mitt på dagen, eftersom vi inte hade något parasoll Rekommenderar verkligen Lavica men INTE Podstrana

 
2019-09-19

Inlägg av Kevin S Bournemouth, Storbritannien

Misleading

Nothing like the pictures we booked the apartment we have been here since sunday and no clean sheets no satellite. No internet. Empty own bin . No cleaner place is absolutely disgusting would not reccomend this to a builder who has just finished work . The staff just tell you yes I will send some one to fix tv Not . No internet because bad weather .lol. 28degrees broken shower stay clear of here

 
2019-08-30

Inlägg av Wixerliz Sweden, Maine

Lavica apartment

Worst beds ever,Ants all over the kitchen,It said cleaning 3 times a week but they never entered the place for any cleaning what so ever.not many placese to eat at and the few that are near are either expensive or tastes bland. only good thing was the location by the sea.

 
2019-06-28

Inlägg av janelittlefair Manchester, Storbritannien

perfect location

we stayed her for 10 days, amazing location right near the beach, apartment had sea views, just a five minute walk to a wide choice of restaurants on the beach, the harbour was stunning, sea was crystal clear and wonderfully warm as the weather was 33 degrees, apartment small but all we needed for a self catering point of view..

 
2018-06-04

Inlägg av gillpaine surrey,england

Super Apartment, great value

The apartments are fairly well equipped although a toaster would be good. They are clean and roomy. They are NOT suitable for people with walking difficulties as there is a steep driveway down to apartments and down to the beach. The receptionist was extremely helpful and the catamaran trip she organised to Brac and Bol was brilliant. It doesn’t have a pool but we swam every day in the sea. Take Beach Shoes as the sea bed is rocky. It is expensive to use The Meridian next door, £25 a day so we didn’t bother. We bought some grass mats from the supermarket to lie our towels on. You must take a walk along to Life’s A Beach bar around the bay, 10 min walk, as the food is superb and so are the cocktails and it is very reasonable. We had a lovely week at the apartments and would recommend Podstrana. The 60 bus is across the road and is 12 kuna, £1.50 into Split, which is another must see place. Taxi is about £17. Enjoy!