Dioklecijan Hotel & Residence

  • Hotell i centrala Split
  • Pool och bar på taket

Vill du bo nära Splits myllrande hamnpromenad och palats, men samtidigt komma bort från livligt stadsliv, är Dioklecijan Hotel & Residence det rätta valet. Rummen är ljusa och moderna, à la carte-restaurangen serverar vällagad Medelhavsmat och på taket finns både bar och pool.


Rumstyper

Enkelrum för 1 person. Dubbelrum 2-3 personer. Superiorrum för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Gästerna gillar

pool på taket
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 287 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 2 km
Till centrum: 1,5 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Dioklecijan Hotel & Residence är ett modernt cityhotell med nära till det mesta. På taket finns en fin terrass med utsikt över bergen och Split. På taket finns pool och jacuzzi samt gratis solstolar, parasoller och handduksservice. Det finns också en poolbar som serverar varma och kalla drycker samt enklare snacks och måltider.

À la carte-restaurang som serverar Medelhavsmat och högklassiska lokala viner. Gratis gym och bastu. Massage mot avgift. Från hotellet är det ca 1,5 kilometer till Diocletianus palats och till hamnpromenaden.

Måltider

Frukostbuffé. Halv- eller helpension mot tillägg.

Bra att veta

Apollo har inte någon personal i Split Town. Gäster som bor på Dioklecijan Hotel & Residence kan alltid nå skandinavisktalande reseledare via telefon och uppstår en akut situation kan vi ha personal på plats så fort som möjligt. Aktuellt telefonnummer står på biljetten samt fås vid ankomst.