Kundomdömen om BB

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,2 av 10 baserat på 215 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,2 / 10
Städning
 
7,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,3 / 10
Faciliteter
 
6,4 / 10
Mat och dryck
 
7,0 / 10
Rum/lägenhet
 
6,9 / 10
Service
 
7,5 / 10

Senaste omdömena


5 av 10

Mona,
Solna

+
Någorlunda trevlig personal
-
Vi hade kallvatten under hela vår resa. Varken hotell personal eller Apollo förstod det. Vi är extremt missnöjda samt att vi inte ens får någon ersättning för denna vecka vi haft kallvatten. Hotell personalen talade om för Apollo att det varken var kallt/-varmt vatten på vårt rum. Men absolut om man bara står med handflatan under vattnet, stå under vattnet helt näck och duscha så är vattnet säkerligen varmt? Nej, jag skulle inte tro det. Otroligt dåligt bemött av Apollo som knappast trodde på någon av oss. Fruktansvärd resebyrå.

Bekräftad gäst: 2019-09-01


8 av 10

Carla Nicolle,
Södertälje

+
Fina fräscha rum.
-
Daglig städning och senare utcheckning.

Bekräftad gäst: 2019-08-17


8 av 10

Hans,
Vintrosa

+
Närheten till strand och buss.
-
Flytta ut frukosten till restaurangen, för trångt i källaren. Personalen behöver inte stå och bevaka hur mycket frukost man tar, de suckade och tittade surt när man tog lite för mycket av maten, vad dom tyckte, jobbigt att behöva steka nya ägg... eller fylla på juicen.

Bekräftad gäst: 2019-07-27


10 av 10

Eva,
Hölö

+
-

Bekräftad gäst: 2019-07-20


5 av 10

Kestan Naman,
Kista

+
Nära vatten
-
Trevligare personal i hotellet o resturang ....

Bekräftad gäst: 2019-07-13


9 av 10

Christina Elisabeth,
Tyresö

+
Nära till strand, busshållplats, restaurang. Bra avstånd till Split och Omis. Lugnt område.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-13


7 av 10

Mats,
Piteå

+
Nära stranden,bra kvalite på hotellet.
-
Bättre frukost. Saknade bacon,mer pålägg,bröd

Bekräftad gäst: 2019-06-26


10 av 10

Helene,
Stockholm

+
Frukosten
-
Fria solstolar på stranden

Bekräftad gäst: 2019-06-15


9 av 10

Inger Carina,
Edsbyn

+
Läget... nära stranden , bra städning, hel ok frukost, mycket bra mat på strandresturangen. samt att det fanns en plats att duscha på dagen för hemfärd (då man lämnade rum halv 11 och blev hämtad ca kl 19.) Trevlig personal, jag kan rekommendera detta hotell.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-08


3 av 10

Annika Kristina,
Farsta

+
Låg nära havet. Det fanns swimmingpool och restaur ang
-
Gratis solstolar. Apollo möter och informerar på flygplatsen vid hemresan.

Bekräftad gäst: 2019-06-08


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

60% av resenärerna rekommenderar

80 omdömen
Utmärkt
 
22
Väldigt bra
 
31
Bra
 
17
Mindre bra
 
7
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2018-07-28

Inlägg av 678mikaelk

Lugnt ort

Ett lugnt litet hotell med ett bra läge. Nära busshållplats och flera restauranger på stranden. Orten mycket lugn så det är avkopplande och trevligt. Städningen av rummet är dock urusel och poolen är eftersatt och tråkig, ingen skugga och inga parasoller mm. Lite tråkig attityd av personalen mot vissa gäster. Stranden består av smågrus och är ganska skräpig då ingen städar. Ett ok ställe men inte mer.

 
2018-06-02

Inlägg av Margoth S

Rent snyggt men i övrigt inte så bra

Fina rena rum. Städning varje dag. Gratis AC. Frukost nere i källaren var ok men inget för mig som gillar nyttig mat. Poolen väldigt liten men ok. Personalen var tidvis otrevliga på hotell och restaurang. Maten inte så bra på restaurangen. Goda pizzor dock. Ingen personal i receptionen nån gång så man kunde aldrig fråga eller be om nåt. Podstrana i sig var ett hemskt ställe. 4 restauranger på ca 2 km. 2 små servicebutiker var det enda som fanns. Ingen utbyggd service för turister alls. Inga nöjen. Kommer aldrig återvända.

 
2017-10-03

Inlägg av Nollfemnollfwm Lerum, Sverige

Toppenställe

Fräscht. Trevlig personal. Fina rum. Trevligt med frukost i restaurangen nere vid stranden. Det vore bra om man ändrar logistiken lite vid frukosten för att undvika kö. Restaurangen var toppen för övrigt. Vi åt där alla kvällar utom en då vi hamnade på ett bottennapp borta vid marinan. Underbar strand och härligt vatten. Våra vänner fick ett sämre rum första dagarna men fick byta senare. Buss till Split går precis utanför. Små livsmedelsaffären finns i närheten och ett bra bageri.

 
2017-08-27

Inlägg av wallan-94

okej hotell

litet hotell men med bra service och standardrum. man äter frukost på den lilla restaurangen precis på stranden. restaurang med helt okej mat till bra priser, dock skulle men behöva fräscha upp frukosten lite. vill man inte ligga på stranden så har hotellet en egen liten pool. vill man åka in till split så har man hållplats på andra sidan vägen, väldigt enkelt, tar ca 15-20min(lite längre vid rusningstid).

 
2015-07-19

Inlägg av tommyrkarlsson Kalmar, Sverige

Utmärkt strandhotell

Utmärkt hotell med perfekt läge vid havet. Mycket hjälpsam och vänlig personal som hjälper till med allt. Hotellets restaurang direkt på stranden serverar mycket bra och prisvärd mat, överglänser lyxrestaurangerna i den närbelägna marinan. Jag kan verkligen rekommendera detta hotell det enda som saknas är ett litet kylskåp på rummet.