1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Skärgårdskryss i Kroatien med Afrodita

Kroatiens skärgård är något alldeles extra. Under en kryssning med M/S Afrodita får du sju dagar på dig att se den vackra skärgården. Eftermiddagar och kvällarna tillbringas i några av landets vackraste hamnar. På dagarna får du tid att koppla av i en solstol på soldäck, ta ett dopp direkt från båten och njuta Medelhavsrätter med lokal touch till lunch.


Livet ombord

M/S Afrodita är en lite enklare motoryacht med plats för 40 passagerare. Ombord finns två soldäck med solstolar till alla. Över en del av soldäcket finns en baldakin som ger behövlig skugga under dagens varmaste timmar. Varje dag lägger båten till i någon vik och det finns möjlighet att bada direkt från båten.

Livet i land

Varje eftermiddag lägger kaptenen till i en ny hamn. Då får du möjlighet att på egen hand upptäcka platsen. I de lite större hamnstäderna, som Makarska och Dubrovnik, finns möjlighet till bra shopping och större restaurangutbud.

I de mindre hamnarna är ett tips att hyra cykel i hamnen och utforska omgivningarna från cykelsadeln. På Brač lägger båten till i badorten Bol, och härifrån är det nära till Zlatni Rat som är en av Kroatiens mest kända stränder.

Hytterna

Ombord finns 18 hytter med antingen dubbelsäng eller två enkelsängar. Vissa hytter har plats för en extrasäng. Garderob och bagageutrymme under sängen. Luftkonditionering (vissa timmar under dygnet i högsäsong). 220 Volt. Hårtork. Dusch och wc. Hytter på däck 1 har en hyttglugg. Hytterna på däck 2-3 har ingång från däck och har fönster i dörren. Mellan däck 1 och 2 går en brant trappa.

Mat och dryck

På huvuddäck ligger båtens restaurang med tillhörande bar. Varje dag serveras frukost med nybakat bröd och till lunch kan du se fram emot välsmakande Medelhavsrätter med lokal touch – har du tur finns nyfångad fisk på menyn.

Kombinera med sol- och badsemester

Skärgårdskryssningen med Afrodita går att kombinera med en veckas sol- och bad på något av Apollos hotell i Kroatien. Då börjar du med en veckas skärgårdskryssning och avslutar med en vecka i någon badort. Du kan välja att tillbringa den sista veckan på öarna Brač eller Hvar. Eller så avslutar du semestern i storstaden Split eller i någon av de charmiga småorterna längs Makarska rivieran. 

Ingår i priset

Ingår inte i priset

Bra att veta

Resrutt for M/S Afrodita

Split – Brač – Makarska – Korčula – Dubrovnik – Mljets nationalpark – Hvar – Split