1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Skärgårdskryssning i Kroatien med Sea Swallow

Med en skärgårdskryssning bland några av Kroatiens vackraste öar får du en semester med lite extra allt. Du bor på den toppmoderna M/S Swallow och kan njuta av ett stort soldäck med både pool och solstolar till alla. Under dagarna kryssar kaptenen genom skärgården och givetvis blir det sköna badstopp i kristallklart vatten. När veckan är slut har du bland annat besökt ön där flera scener från filmen "Mamma Mia – Here we go again" spelades in.


Livet ombord

M/S Swallow har tre däck och ett stort soldäck som rymmer både en mindre pool, duschar och solstolar till alla passagerare. Längst bak finns en badplattform med stegar ner i havet.

Dagarna ombord är lugna. Medan kapten styr båten kan du sola på det ca 250 kvadratmeter stora soldäcket, svalka dig i den luftkonditionerade restaurangen eller läs en bok i skuggan ute på däck. Varje dag lägger båten till i vikar eller vid fina stränder så att alla kan bada i Adriatiska havet.

Livet i land

Båten lägger till i hamnarna på eftermiddagarna varje dag. Vissa stopp inkluderar stadsvandringar med lokalguide, så då får du möjlighet att se de mest kända sevärdheterna. Annars får du tid att på egen hand göra kortare utflykter, promenera längs smala gränder eller slå dig ner med en kaffe på hamnpromenaden och insupa atmosfären. På vissa platser där båten lägger till finns möjlighet att hyra kanoter eller cyklar.

Mat och dryck

I priset ingår frukost och lunch varje dag, som serveras om bord på båten. Till frukost finns nybakat bröd och lunchen består av traditionell Medelhavsmat – har du tur med nyfångad fisk.

Den kombinerade loungen och restaurangen på övre däck är ca 100 kvadratmeter, varav en del är ute på däck. I den luftkonditionerade restaurangen finns både gratis wifi och tv.

Hytterna

M/S Swallow har 19 rymliga hytter med antingen dubbelsäng (200x160) eller två enkelsängar (200x90 cm). Tv med satellitkanaler. 220 Volt. Gratis luftkonditionering och (liten deponeringsbox). Hårtork. Moderna badrum med dusch och toalett. Garderob och bagageutrymme under sängen. Hytterna varierar i inredning och storlek, men de är ca 13-15 kvadratmeter i storlek. Hytterna på däck 1 har ventilfönster.

Kombinera med sol- och badsemester

Skärgårdskryssningen med M/S Swallow kan kombineras med en veckas sol- och bad på något av Apollos hotell i Kroatien. Då börjar semestern med en vecka om bord på M/S Swallow  och avslutas med en vecka i någon badort. Vill du stanna i skärgården kan du tillbringa sista veckan på någon av öarna Brač eller Hvar. Vill du istället stanna på fastlandet finns Split eller någon av de charmiga småorterna längs Makarska rivieran att välja mellan.

Ingår i priset

Ingår inte i priset 

Bra att veta