1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Skärgårdskryssning i Kroatien med Paradis

Upptäck Kroatiens övärld ombord på M/S Paradis. Under veckan får du uppleva vacker natur, charmiga byar och historiska sevärdheter. Bland annat lägger M/S Paradis till vid de stora öarna Brac och Hvar men också i den vackra pärlan Vis som ligger långt ute i skärgården. På båten finns allt du kan önska för att må gott – ett stort soldäck med solstolar åt alla, en badplattform att bada från och ljusa hytter.


M/S Paradis är en modern motoryacht med vacker inredning i marin stil. På båten finns plats för 40 passagerare samt en besättning på sex personer. M/S Paradis har tre däck och ett ca 250 kvadratmeter stort soldäck som rymmer en liten jacuzzi samt solstolar till alla passagerare. På båten finns en badplattform med två trappor och på soldäck finns duschar.

Mat och dryck

På övre däck ligger en ca 100 kvadratmeter stor restaurang med kombinerad bar och lounge. I den luftkonditionerade restaurangen finns gratis wifi och tv. En del av restaurangen är utomhus, men ändå täckt.

Varje morgon serveras frukost med nybakat bröd och till lunch serveras Medelhavsrätter med lokal touch. Vissa dagar kan du se fram emot dagsfärsk fisk på menyn.

Livet i land

Varje morgon sätter kapten sikte på nästa hamn. Längs vägen görs olika stopp och du kommer få möjligheter att bada i vackra små vikar men också dopp direkt från båten. Väl framme i hamnen väntar en sightseeing med lokalguide. Därefter får du möjlighet att på egen hand utforska hamnen och platsen. Ett tips är att hyra cykel eller bil – då hinner du ta dig till stränder och platser som ligger längre bort. Vill du stanna i hamnen finns såklart mycket att se och upptäcka även där!

Hytterna

På Paradis finns 18 rymliga och moderna hytter med antingen dubbelsäng (200x160 cm) eller två enkelsängar (200x90 cm) och tv med satellitkanaler. Gratis luftkonditionering och (liten deponeringsbox). Hårtork. Moderna badrum med dusch och toalett. Garderob och bagageutrymme under sängen. 220 Volt. Hytterna varierar i inredning och storlek, men är ca 13-15 kvadratmeter stora. Hytterna på däck 1 har ventilfönster. På däck 2-3 går man in till hytten från däcket, fönster i dörren.

Kombinera med sol- och badsemester

Kombinera skärgårdskryssningen med M/S Paradis och en veckas sol- och bad på något av Apollos hotell i Kroatien. Semestern börjar då med en veckas kryssning och avslutas med en vecka i Split, längs Makarska rivieran eller på någon av öarna Brač eller Hvar.

Ingår i priset

Ingår inte i priset 

Bra att veta

Resrutt for M/S Paradis

Split – Nationalparken Krka – Šibenik  – Zadar – Sali – Nationalparken Kornati – Primošten – Vis – Biševo – Vis – Hvar – Brač – Split​