1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Skärgårdskryss i Kroatien med Freedom

M/S Freedom är en nybyggda motoryacht som tar dig på en kryssning till några av Kroatiens vackraste platser. Under skärgårdskryssningen är det enkelt att släppa alla måsten och bara ta dagen som den kommer. Ombord finns allt du behöver – ett stort soldäck med en liten pool och solstolar, en restaurang med tillhörande bar och bekväma hytter. Varje dag, längs vägen, görs sköna badstopp i fina små vikar och varje kväll ankommer båten till en ny hamn.


Livet ombord på M/S Freedom

Dagarna på M/S Freedom innebär avkoppling, sevärdheter, god mat och nya vänner. Båten har tre däck plus ett ca 250 kvadratmeter stort soldäck med en liten jacuzzi och dusch. Det finns också solstolar till alla passagerare. Längst bak på båten finns en badplattform med trappor ner i havet.

Tidigt varje morgon lämnar båten hamnen och sätter sikte på en ny hamn. Varje dag kommer båten att göra stopp så att du får bada i det kristallklara havet. Vissa dagar blir det också lite kortare stopp där du får gå i land på någon ö ett par timmar.

Livet i land

När eftermiddagen kommer brukar M/S Freedom ankomma till kvällens hamn. Vissa stopp inkluderar stadsvandringar med engelsktalande lokalguide. Resten av stoppen är fria. Utforska hamnen, gör kortare utflykter till stränder i närheten, hyr cykel eller kanot om det finns. Kroatiska övärlden har massor att uppleva!

Middagarna ingår inte, så när kvällen kommer kan du ta en promenad och leta efter någon mysig restaurang att äta på.

Mat och dryck

I priset ingår frukost och lunch varje dag, som serveras om bord på båten. Till frukost finns nybakat bröd och lunchen består av traditionell Medelhavsmat – har du tur med nyfångad fisk.

Den kombinerade loungen och restaurangen på övre däck är ca 100 kvadratmeter, varav en del är ute på däck. I den luftkonditionerade restaurangen finns både gratis wifi och tv.

Hytterna

M/S Freedom har 19 rymliga hytter med antingen dubbelsäng (200x160) eller två enkelsängar (200x90 cm). Tv med satellitkanaler. 220 Volt. Gratis luftkonditionering och (liten deponeringsbox). Hårtork. Moderna badrum med dusch och toalett. Garderob och bagageutrymme under sängen. Hytterna varierar i inredning och storlek, men de är ca 13-15 kvadratmeter i storlek. Hytterna på däck 1 har ventilfönster.

Ingår i priset

Ingår inte i priset 

Bra att veta

Resrutt for M/S Freedom

Split – Brač – Hvar – Korčula – Dubrovnik – Mjlet – Pučisča – Omiš – Split