Bra restauranger på Makarska Rivieran

Här har vi samlat några av Makarska rivierans bästa restauranger som du inte får missa under din semester i Kroatien.

Restaurangtips i Makarska

Dinner with a view på Panorama

I Biokovobergen ovanför Makarska ligger Panorama, en trevlig restaurang med bra service, traditionell vällagad mat och med en fantastisk utsikt! Solnedgången härifrån är magisk. Restaurangen erbjuder såväl hämtning som lämning på ditt hotell.

Arta Larga by Gastro Diva

Några kvarter ovanför hamnen i Makarska ligger den mysiga restaurangen Arta Larga by Gasto Diva i lugna omgivningar. Här blandas traditionella rätter med moderna. Boka gärna bord i förväg. Adress: Kalalarga 22. 

Konoba Kalalarga

Kalalarga är en traditionell kroatisk konoba med vällagad och rustik mat. Här finns ingen fast meny, utan de erbjuder helt enkelt rätter utifrån de råvaror de har just då.

Restaurang Panorama, Makarska

Grabovac Winebar

Goda viner, gott tilltugg, trevlig personal och mysig atmosfär. Grabovac Winebar på torget vid kyrkan i Makarska är väl värt ett besök! Vill du lära dig mer om viner häng gärna med på vår utflykt vinprovning i byn Imotski där vi besöker familjen Grabovac vingård  och får lära oss allt om vinproduktion.

Restaurangtips i Tucepi

Jeny

En av Kroatiens bästa restauranger som erbjuder det lilla extra när det gäller mat, service och atmosfär! Restaurang Jeny har vunnit många priser och är också omnämnd i Guide Michelin. Är du ute efter något extra rekommenderar vi deras populära avsmakningsmeny.

Restaurang Freyja

På ett av våra mest omtyckte hotell på Makarska rivieran, hotell Tamaris, ligger restaurang Freyja med perfekt läge vid havet. Här erbjuds god mat och personalen är trevlig och serviceinriktad.

Olive Tree

Olive Tree är en liten och elegant restaurang i Tucepi som erbjuder "slow food" på lokala råvaror. Här finns även en vinkällare och vinbutik.

 

Restaurangtips i Baska Voda

Konoba Galinac

Uppe i bergen ovanför Brela ligger den lilla restaurangen konoba Galinac. Restaurangen har funnits sedan 1978 och har en fantastisk utsikt. Specialiserade på kött, men erbjuder ett brett urval av traditionella rätter.

Restaurant & Wine Bar Matrioška

Restaurant & Wine Bar Matrioška är en modern kroatisk restaurang med bra läge i Baska Voda. Här erbjuds mat och vin av högsta kvalitet och personalen gör allt för gästerna ska trivas.