1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Rumstyper på Villa 3M

Större trerumslägenheter - sommar 2019

Större trerumslägenheter med kombinerat vardagsrum och minikök samt två separata sovrum med två dubbelsängar. Minikök med kylskåp, mikrovågsugn, vattenkokare och modern köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong som vetter mot havet och har begränsad havsutsikt. Vissa lägenheter har ytterligare en balkong mot huvudgatan. Städning 7 ggr/vecka.
Antal personer: 2-6 personer.

Trerumslägenheter

Trerumslägenheter med kombinerat vardagsrum och minikök samt två separata sovrum med två dubbelsängar. Minikök med kylskåp, mikrovågsugn, vattenkokare och modern köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong som vetter mot havet och har begränsad havsutsikt. Vissa lägenheter har ytterligare en balkong mot huvudgatan. Städning 7 ggr/vecka.
Antal personer: 2-6 personer.

Tvårumslägenheter

Tvårumslägenheter med kombinerat vardagsrum och minikök samt ett separat sovrum med två enkelsängar. Minikök med kylskåp, mikrovågsugn, vattenkokare och modern köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong som vetter mot havet och har begränsad havsutsikt. Vissa lägenheter har ytterligare en balkong mot huvudgatan. Städning 7 ggr/vecka.
Antal personer: 1-4 personer.