Tamaris

apollo mondo enjoy

  • Lägenheter för upp till 6 personer
  • Många återkommande gäster
  • Intill strandpromenaden

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Välkommen till Tamaris, ett av våra mest omtyckta hotell längs Makarska rivieran. Tamaris ligger precis intill strandpromenaden i Tučepis utkant och har en av rivierans finare, och mest omtyckta, restauranger. Hotellet är ett av våra Apollo Mondo Enjoy-hotell och familjen som äger hotellet gör allt för att du ska trivas här!


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer. Superiorrum för 1-3 personer. Tvårumslägenheter för 1-4 personer. Handikappvänlig tvårumslägenhet för 1-4 personer. Tvårumslägenheter superior för 2-4 personer. Trerumslägenheter för 2-5 personer/2-6 personer. Trerumslägenheter superior för 2-6 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Gästerna gillar

Läget
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 256 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 1,5 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Familjeägda hotell Tamaris ligger i lugna omgivningar vid utkanten av den café- och restaurangtäta strandpromenaden i Tučepis.

Svalkande bad
På hotell Tamaris kan du koppla av med sköna dopp i den lilla poolen som har barnsektion och gratis solstolar samt parasoller. Handduksservice mot avgift. Vill du bada i havet ligger en fin klapperstensstrand precis nedanför hotellet med solstolar, parasoller och vissa vattensporter mot avgift.

Njut av lokal och internationell mat
Hotellets à la carte-restaurang Freyja är en av Tučepis mest populära, och serverar både internationella rätter och mat från det kroatiska köket. Hotellet har också en liten butik som säljer goda ostar, vin och souvenirer.

Träning och välmående
På hotellet finns ett litet men välutrustat gym, och bastu. Vill du koppla av lite extra erbjuds massage eller annan skön spabehandling mot avgift.

Övrigt om hotellet
Gratis wifi i allmänna utrymmen samt på stranden nedanför hotellet. Hotellet är byggt i sju våningar och har reception och restaurang på bottenvåningen. Till hotellet hör också en helt nybyggd flygel med rum och lägenheter. Reser du med barn erbjuds barnsäng och sulky (välj tillägg i bokningen för att vara garanterad). Gratis parkering. Musik från de närliggande hotellens poolområden kan uppfattas som störande. Begränsad trafik.

Upptäck omgivningen
Från hotell Tamaris är det nära till restauranger och caféer som ligger längs med strandpromenaden.

Läs mer om våra Apollo Mondo Enjoy-hotell.

Måltider

Lägenheterna: Inga. Frukostbuffé mot tillägg. Rummen: Frukostbuffé.

Bra att veta

Tamaris är en av vinnarna i TripAdvisors Travelers' Choice Awards 2018.

Apollo Mondo Enjoy
Apollo Mondo Enjoy
  • Höga kundbetyg
  • Trevligt läge
  • Bra faciliteter
  • Gratis wifi