Rumstyper på Tamaris

Dubbelrum

Fina dubbelrum belägna i den nya delen. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Telefon, satellit-tv och minibar. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Ingen uteplats. Vissa rum har havsutsikt från fönstret. Städning 7 ggr/vecka.
Antal personer: 1-3 personer.

Superiorrum

Fina superiorrum med två separata sängar och möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Tv med satellitkanaler och minibar. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong. Städning 7 ggr/vecka.
Antal personer: 1-3 personer.

Trerumslägenheter

Trerumslägenheter med två separata sovrum samt kombinerat vardagsrum och minikök med bäddsoffa och matplats. Kokplattor, kylskåp, bra köksutrustning och mikrovågsugn. Kaffebryggare, vattenkokare och brödrost kan lånas i receptionen. Satellit-tv, radio och telefon. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Bad/dusch och wc. Hårtork. Balkong med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 72 kvadratmeter.
Antal personer: 2-5 personer/2-6 personer.

Trerumslägenheter superior

Fräscha trerumslägenheter superior som är byggda 2013. Två separata sovrum samt kombinerat vardagsrum och minikök med bäddsoffa och matplats. Kokplattor, kylskåp, bra köksutrustning och mikrovågsugn. Kaffebryggare, vattenkokare och brödrost kan lånas i receptionen. Satellit-tv, radio och telefon. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrum med bad/dusch och wc samt en liten separat toalett. Hårtork. Balkong med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 80 kvadratmeter.
Antal personer: 2-6 personer.

Tvårumslägenheter

Tvårumslägenheter med ett separat sovrum. En tvårumslägenhet är handikappanpassad. Alla lägenheter har ett separat sovrum samt kombinerat vardagsrum och minikök med bäddsoffa och matplats. Kokplattor, kylskåp, bra köksutrustning och mikrovågsugn. Kaffebryggare, vattenkokare och brödrost kan lånas i receptionen. Satellit-tv, radio och telefon. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Bad/dusch och wc. Hårtork. Balkong med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 55-61 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.

Tvårumslägenheter superior

Fina tvårumslägenheter superior som består av ett separat sovrum samt kombinerat vardagsrum och minikök med bäddsoffa och matplats. Kokplattor, kylskåp, bra köksutrustning och mikrovågsugn. Kaffebryggare, vattenkokare och brödrost kan lånas i receptionen. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Bad/dusch och wc. Hårtork. Balkong med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 55-61 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.