1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Laurentum

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Service
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,1 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Malin,
Göteborg

+
Fint rum med havsutsikt, trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2019-05-18


10 av 10

Anna,
Nykvarn

+
Rummet.
-
Frukt och grönsaker vid frukost kan helt klart förbättras.

Bekräftad gäst: 2018-09-16


10 av 10

Göran,
Örnsköldsvik

+
Bra läge, nära till det man behövde
-

Bekräftad gäst: 2018-09-16


10 av 10

Marie,
Höganäs

+
Rent och snyggt. Mycket trevlig och hjälpsam personal.
-
Behövs inga!

Bekräftad gäst: 2018-09-15


7 av 10

Sölve,
Göteborg

+
-
varför får vi inte våra rum när vi anländer utan skall behöva vänta i flera timmar?

Bekräftad gäst: 2018-09-12


10 av 10

Christina,
Göteborg

+
Läget+ Facilliter + Service
-

Bekräftad gäst: 2018-09-01


10 av 10

Robert,
Kumla

+
Jättetrevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2018-08-26


10 av 10

Ulla,
Östhammar

+
Läget bra service fina rum
-

Bekräftad gäst: 2018-08-19


10 av 10

Solveig,
Sandviken

+
Trevligt, rent och snyggt. God service och nära havet!
-

Bekräftad gäst: 2018-08-19


9 av 10

Riitta,
Åkers Styckebruk

+
Väldigt trevlig personal. Tillgång till strand- och poolhanddukar. Att vi kunde duscha och fräscha till oss på hotellet efter en heldag på stranden efter utcheckning, då vårt flyg gick hem sent på kvällen. AC på rummet.
-
Mer färska grönsaker till frukosten, visst kunde man be om det, men det känns konstigt att man ska behöva säga till. Tråkigt med heltäckningsmatta på rummet.

Bekräftad gäst: 2018-08-02


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

92% av resenärerna rekommenderar

91 omdömen
Utmärkt
 
65
Väldigt bra
 
22
Bra
 
4
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2018-09-15

Inlägg av EKristin Stockholm, Sverige

Litet familjärt hotell

Trevligt hotell med trevlig och serviceinriktad personal. Fina och rena rum (minus med heltäckningsmatta). Tyvärr sprutade de någon form av doftspray överallt i hotellet vilket jag som är känslig mot lukter fick hosta och huvudvärk av. Sa till om det i receptionen så de slutade att spraya i vårat rum. Härlig balkong (saknade någon ställe att torka kläder på) Fräsch och god frukost. Åt även middag på hotellet vid två tillfällen och var nöjda. Mysigt och lugnt poolområde. Ligger centralt till både restauranger och stranden.

 
2013-06-30

Inlägg av Martin E Stockholm, Stockholms Län, Sweden

Familjär semester

Efter sju nätter på detta hotell i Kroatien är vi förvånade över hur familjär och vänskaplig en hotellvistelse kan vara. Personalen på Laurentum och i synnerhet Ivo i receptionen och Tonci i restaurangen gör ett bra hotell till ett toppenhotell. I övrigt ligger hotellet centralt beläget och mycket bra placerat i Tucepi med närhet till både stranden och restauranger. Vi kan varmt rekommendera Live musiken på hotellet vissa av kvällarna och missa inte att avnjuta en middag även på hotellets egen restaurang - den var suverän.

 
2019-05-06

Inlägg av Derek R Ormskirk, Storbritannien

Great stay in lovely hotel at the heart of Tucepi

This is a medium sized hotel (less than 50 rooms) in Tucepi, quite a bit smaller than most around here. It caters mainly for independent German tour companies and is clearly geared up for them. We stayed in the Superior room with sea view which we highly recommend. It may be the only one of its type in the hotel, is on the third floor (it's no. 306), and felt like the best room in the hotel. The room itself is spotless and spacious with a large bed and seating area. It has a full sea view and a side view to the mountains because it is on the corner of the building. What it also has is a large terrace area with sun-loungers and a covered area with a large table and chairs - so you can get a tan and also avoid the sun if needed. Perfect. The hotel facilities were very good, all staff were friendly and helpful and bar prices weren't too expensive. We were also able to park in a hotel space which was essential as parking in Tucepi is at a premium. Breakfast is plentiful and there was quite a lot of choice although it was clearly set up for German tastes. Bacon every other day (hot dogs every day) and most of the cold meats were quite fatty (salami, etc.). More plain ham and bacon every day would have suited us a bit better. Having said that we recognise that the hotel has to cater for its key market and we certainly didn't starve. Key questions - would we stay again and recommend to friends? Definitely, and make sure you book the Superior with sea view, you won't be disappointed. The only caution would be if you are looking for a large pool - the pool isn't so big. BUT - the sea is only a view paces away and the beach is safe. Also, it was good value too!!!

 
2018-10-31

Inlägg av AnnetteSM Olympia, Washington

Wonderful place

We spent a week at this lovely hotel. It was very clean! The staff was friendly and the location was perfect. The food in the hotel was quite good as well. There was a sweet young lady that kept everything clean - including the area below the palm tree where the pigeons went to roost at night. The reception staff spoke English & German very well. We fell in love with Croatia & this hotel added to our wonderful experience.

 
2018-09-19

Inlägg av car0linewilkes Salisbury, Storbritannien

Average hotel redeemed by its friendly staff

The location of the hotel is excellent overlooking the attractive marina. We knew that our room would only have a side sea view but that was a generous interpretation of the amount sea we saw! The hotel is scrupulously clean but the decor & furniture is dated. The breakfasts very much cater for the German clientele and fresh coffee & fresh orange juice would be a welcome addition. However the staff were most welcoming & friendly hence my "Very Good" rather than "Average" rating